2010 şubat anneleri tekrar hediyeleşelim..

sıbelce tatlım gecen defa havaya soylemıstık fatola hedıyelesucez dıye gelken londradan aldım hedıyemı sıödı ne olcak

canım havva bişey demedi bana bende çektim.bilmiyordum.dediğim eşlerinizle görüşün değiştirin..

tatlım ıtırazı olan varmı demıs sın de bak bı bakalım ben veya fato var ıtırazımız demısmı tesadufen gordum yazdını cekılıs yapcanı kımse soylemıyokı bu ara ısım basımdan askın kızlarla konusuruz artık napalım ama gecen defa dıle getırmıstık kocaelılılerde bulusucak ozaman hedıyeleselım kargolarla falan ugrasmıyalım dıye neyse

bu iş yine karışmış :dance:

ben berrinle de özlemle de seve seve hediyeleşirim. ikisini de çok seviyorum...

fakat önceki çekilişte de söylemiştim, bersu arkadaşımızı tanımıyorum, bizim topikte yazmıyor sanırım,sadece hediyeleşme topiğine yazıyor..

benim de sizin aranızda hediyeleşeceğinizden haberim yoktu, takip ediyorum ama gözden kaçırmışım demekki..

hadi bakalım hayırlısı..

canım benım bende seni seviyorummmm:teytey::teytey::teytey:

sakın yanlış anlama bız burda buluşma ayarlıcaz diye öyle istemiştik yoksa hiç farketmez sen berrinle hediyelişirsen diğer arkadaşlada bülbül hediyeşirse olur vereliniortak

:asigim:

bülbül-bersu_791
beris-yaren_h
maviyeshll-selda
essemayit-mydarling
tuğba64-eliferdi
srpp-canbahar
sumifer-özlemzafer
sibelce0-shine
havvaesen-zeynepb
meleksen-fatolina
selmakerem-hulen

listenin son haliiiiiii

yaw tamamen kaus oldu bu hediye işi ne fark ederki kim kime çıkmış .buluşacaklarda birbirine alcakmış tamam işte.şahsi fikrim eve kargo ile oğluşuma hediye gelmesi daha süper olur nebiliyim artık son liste gerçekten son olsun ve bailatalım özeldenmi yazışacağız şimdi sonuca gelelim nolurrrr:)))

vereliniortak

eşıferdı cnm bıım derdımız senımı gerdı bız bulusucaz dıye dedık ne var yalnıs anlıcak tatlım oyle manalı laf atıyosun

son halı bu sanırım ee arkadaslar ben ılk defa hedıyelesecem nelerı bılmem gerek kurallar nedır hedıyeler anneleremı yoksa bebısleremı alcaz cahıllıgımın kusuruna bakmayın

son halı bu sanırım ee arkadaslar ben ılk defa hedıyelesecem nelerı bılmem gerek kurallar nedır hedıyeler anneleremı yoksa bebısleremı alcaz cahıllıgımın kusuruna bakmayın

günaydın canım.hediyeleri bebişlere alıcaz.30tl yi geçmicek şekilde.size kim çıktıysa özelden adres ve noyu öğrenip en kısa zamanda gönderilmeye çalışılacak......

Son düzenleme:

vereliniortak sana katılıyorum canım benim içinde sorun yok arkadaşlar madem buluşacaklar onların kendi aralarında hediyeleşmesi daha mantıklı ayşegülle reyhanın olduğu gibi listenin son haliyse bu hediyeleri alacakmıyız artık biz birbirmize çıkmışız heyecanlandım ve sabırsızlandım zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…