2010 şubat anneleri tekrar hediyeleşelim..

biz hediyeleşmede yoktuk ama rüvüş(akpak) teyzemiz ve hülya(yaren_h) teyzemiz çok güzel ciciler almışlar saolsunlar resimlerini eklicem hacer(prensesim380) teyzemizde çok tatlı patikler hediye etti kızıma hepsini göstercez inş

fatoşcum ecrin sultan güle güle giysin cicilerini

Güle güle saglikla giysin Ecrin Dila ve Bahar prenses cicislerini
hepsi çok seker çok güzel
baharin elbisesini bende çok begendim

ecrin senin tas içindeki kilotunu sevsinler.Fato giydirde donunu resim çek kız çok güzel.

kızlar bi baktımda hepinizin aldığı ciciler pek güzel hepsi güle güle giydirin.

sağolun kızlar teşekkür ederim

Son düzenleme:
havvacım cok cok cok tesekkur ederız cıcılerımız az once geldı. hemen fotosunu cektım. ıpek uyuyor uyanınca gıydırıp oylede cekerım opuyorumnanaktan

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
Zeynepçim beğendiğine sevindim. Esramın da var aynısından. Gerçi henüz tanışamadılar ama iki kanki giysinler bir örnek dedim.
Paketin kusuruna bakma canım. Koca okulda bir kargo poşeti kalmamış. Her tarafı arattım bulamadılar. Ben de mecburen öyle yapmak zorunda kaldım....:kedi:

Zeynepçim beğendiğine sevindim. Esramın da var aynısından. Gerçi henüz tanışamadılar ama iki kanki giysinler bir örnek dedim.
Paketin kusuruna bakma canım. Koca okulda bir kargo poşeti kalmamış. Her tarafı arattım bulamadılar. Ben de mecburen öyle yapmak zorunda kaldım....:kedi:

ay aşkolsun ne demek ne kusuru opuyorumnanaktan

veeee bu da uzerımızdekı hali

bayıldımmm boyle spor takımlara babamız ayrıca bayılıyor. elbıse sevmıyo bızım adam kıskanıyo o zaman kaydirigubbakcemile3 spor kıyafetlere bayılıyor kaydirigubbakcemile3

ay aşkolsun ne demek ne kusuru opuyorumnanaktan

veeee bu da uzerımızdekı hali

bayıldımmm boyle spor takımlara babamız ayrıca bayılıyor. elbıse sevmıyo bızım adam kıskanıyo o zaman kaydirigubbakcemile3 spor kıyafetlere bayılıyor kaydirigubbakcemile3

Beğenmene sevindim canım...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Ne güzel de yakışmış kuzumaaaa

Zeynepcim çok yakışmış boncuğuma maşallah, kokoş İpek yerim seni ben opuyorumnanaktan ayrıca Havva Teyzemiz de çok zevkliymiş gerçekten....

Back
X