günaydın canlarım yaklaşık 50 sayfa kadar geçmiş okuyup nihayet yetiştim sizlere... şükür kavuşturana...
canım walla burda evimin yanındaki ecz. bu fiyata satıyolar... nasıl farklı olur fiyatı bu kadar bende bilmiyorum...
aynısı canım 100 ml pembe-krem gibi bi kutusu var...
gözün aydın canım kızçen hayırlı olsun... ama o erkek istiyodum sevinemedimleri bence söylememiş ol bizde duymadık.... çok günah canım.. bak eşin ne güzel sevinmiş... rabbim hayırlısını versin inşallah hayırlı evlat olsunlar... test sonucunda inşallah temiz çıkar güzel haberler alırsın...
canım rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah... ama ben korkmanı gerektirece bişey olduğunu düşünmüyorum... o testler tabiki önemli ama çokta %100 sonuç vermiyo biliyosun... hem 1 tanesinde sanırım risk görülmüş.. oda ne kadar sınırın altında acaba?? bence canını hiç sıkma emininm ayrıntılıdan sonra kocaman bi ohh çekiceksiniz..
canım aynen öyle maşallah bi birikmişki... bu arada paylaşım için sağol bi an 21. haftaları unuttun sanmıştım ama sonradan geldi:)) çok teşekkürler çok güzel bi yazıydı...
Canım ya hangi eczane o. Çok iyiymiş fiyatı ben 75 TL'ye aldım valla.
canım walla burda evimin yanındaki ecz. bu fiyata satıyolar... nasıl farklı olur fiyatı bu kadar bende bilmiyorum...
canım ben dedim eczanelerde sordum 75tlydi aynısımı bilmiyorum lierac phytolastil jel bundan aldım. En ucuz boynerde buldum.gerci netten strawberryden de siparis verirdim 48 tldiy ama 10 gunu bulur diye vermedim.surur surmez vucudum rahatladı oyle gerilmiski insallah catlamayız..
aynısı canım 100 ml pembe-krem gibi bi kutusu var...
doktor bir kac defa tam pozisyonu yakaladi bebeyim saolsun durmadi yerinde buyuk ihtimal bu bitane kız dedi esimle gulmeye basladik esim sevindi cok
bu arad 3 lu testimizi yaptirdik persembe sonuclar hazir olur dediler
gözün aydın canım kızçen hayırlı olsun... ama o erkek istiyodum sevinemedimleri bence söylememiş ol bizde duymadık.... çok günah canım.. bak eşin ne güzel sevinmiş... rabbim hayırlısını versin inşallah hayırlı evlat olsunlar... test sonucunda inşallah temiz çıkar güzel haberler alırsın...
valla benim geçmişi okumaktan göbeğim çatladı yeni bitirdim. yeni takımını güle güle kullan canım beğendim. biraz canım sıkkın bebeğim iyi ama üçlü test sonucumdaki bir parametre riskli çıktı.. dr gene ikinci kez ayrıntılı ultrason istiyor bu sefer özel bir radyoloji merkezine yönlendirdi. canım sıkkın düşünceliyim korkuyorum fazla da düşünmemeye çalışıyorum sıkıntılıyım anlıcağınız..
canım rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah... ama ben korkmanı gerektirece bişey olduğunu düşünmüyorum... o testler tabiki önemli ama çokta %100 sonuç vermiyo biliyosun... hem 1 tanesinde sanırım risk görülmüş.. oda ne kadar sınırın altında acaba?? bence canını hiç sıkma emininm ayrıntılıdan sonra kocaman bi ohh çekiceksiniz..
voles,mydarling kızlar günaydın geçmişimi okuosunuz
canım aynen öyle maşallah bi birikmişki... bu arada paylaşım için sağol bi an 21. haftaları unuttun sanmıştım ama sonradan geldi:)) çok teşekkürler çok güzel bi yazıydı...