2010 Şubat Anneleri

camdankalp gözün aydın cnm.derinderen sıkma canını tatlım inan insan kendini üzdüğüyle kalıo eminim onların umrunda değildir senin üzülmüş olman hatta zevk dahi alıyorlardır.ben artık beni üzeni üzüyorum sende öyle yap bana lafmı söylüyorlar bende söylüyorum iyimi davranıolar iyi davranıom.etrafımdaki herinsana karşı bu politikayı uyguluyorum artık çünki ben bir anneyim bir sorumluluğum var sinir hastası bir anneyi eminimki kızım istemez.hiç kimse benden kızımdan kocamdan önemli değil walla herkes dış kapının dış mandalı.

Kızlar her doktor farklı bir şey söylüyor herhalde beni de yarın için çağırdı sağlık ocağındaki aile hekimim. Sizler 20. haftadan sonra falan deyince ben de özel doktorumu aradım zamanı uygun mu diye ne kadar oldun dedi 18+0 oluyor dedim yarın tamam yaptırabilirsin dedi. Ben de anlayamadım herkes farklı bir şey söylüyor:sm_confused:

kıslar bu tetenos aşısımı.ben sağlık ocağınada gidiyorum her ay orada 6.ayda yapıcaz tetenoz aşısını dediler.acaba benim kendi dr'um da hastanede yapacakmı :uhm: önümüzdeki ayın 5inde randevum var benimde o zaman 21.haftalık oluyoruz bizde.

canım camdankalpın bebegının cınsıyetı neydı okumadm gecmısı

kızım olucak canım

hadi gözün aydın çok sevindim canım.artık atlet ve çorap giyme zamanı geldi şekerler.sıcak tutmak lazım ufaklıkları.

saol canım evet aynen öyle zaten hamile kaldığımda nberi ayaklarımı ısıtamadım

Camdankalp sonuçlar için gözün aydın..

saol canım

canım takmamaya çalış hepimizde oluyo aynı şeyler ama kimse bizden değerlimi sence biz üzülüyoz ruhlarımı duyuyo ben artık diyorumki,ben üzülünce onlar seviniyo herhalde hiç takamam benim bebeğim daha önemli hepsinden

canım sen doktorunu değiştirmeyi düşünüyodunya ne yaptın dicektim

canım işte 20.haftamda randevu alıcam ya senin dr dan murat aslan dan ya da ahmet yılmazdan.ikisi arasında kaldım.ama 1 hafta önceden almam gerek galiba.senden numarasını isticektim bende.ayrıntılı ultrasyona giriceğim için 20.haftayı bekliyorum.senin dr doğum için 3 hastane öneriyormuş ya hangileri?birde sen doğum 1500 demiştin di mi?

kıslar bu tetenos aşısımı.ben sağlık ocağınada gidiyorum her ay orada 6.ayda yapıcaz tetenoz aşısını dediler.acaba benim kendi dr'um da hastanede yapacakmı :uhm: önümüzdeki ayın 5inde randevum var benimde o zaman 21.haftalık oluyoruz bizde.

cnm senin oğlunmu olucaktı?

camdankalp evden taşınacakmışsın belki yeni ev huzur getirir ben ona inanıyorum belki herşey düzelir inşallah sanada yeni ev huzur getirsin

saol canım...bende iyi olmaya çalışıyorum...ben bayram temizliği yparken dün eşim bırak temizliği evi topla bayramdan sonra taşınıyoruz dedi şok oldum...ev sahibi yeğenini oturtacakmış...hayırlısı olsun ne diyim bu vesile ile eşimle iletişim kurmaya başladık.

eee siz ev bakıyormuydunuz peki okullar açılacak biran önce başlayın bari.evet herşeyin hayırlısı tabii belki daha güzel bi eve geçersiniz bebeğiniz uğurlu gelsin inşallah bi dahakinede kendi evinize geçersiniz.

hoş geldin canıım... bak bak şimdiden çete kuruyosunuz kociş duymasın..kaydirigubbakcemile3 benim kociş bu sabah dertleniyodu artık ilgi azalıyomuşta arkamı dönüp yatabiliyomuşumda çok abartıyoyaa aslında hiçte öle değil ama kıskanıyoolaar telaşlılar hele ilk baba olanlar bence panik içindeler -tatlicadiarzu-

bende yatakları ayıralım artık sığmıyoruz bebişim rahat etsin diyorum darılıyo hemen doğum yapınca iki bebişimiz birden olcak galiba:emir_bebek:gamyoncuiremsu

hadı koş koş yemek ye bebısı ac bırakma :CüvCüv:

sağol canım doyurduk geldik bebişimizi ama bu arada örgümüde ördüm onuda ihmal etmedim ev hanımı olduğum için başka ttürlü zaman geçmiyo:hulya:

ay kızlar yaaaa göbeğim kaşınıyoooooooooo zor tutuyorum kendımı kasımamak ıcınnnn

Benim de çok kaşınıyo Zeynepçim ya.Bi de tatlı kaşınıyo ki sorma

kızlar benimde dün bugün kaşınmaya başladı ben hiç elimi sürmedim direk bebekyağıyla ovdum geçti bence sizde böyle yapın kaşınması çok doğal zaten karnınıza bi dokunursanız ne kadar inceldiğini görürsünüz derisinin bide kaşırsanız alimallah köy yollarına döner ona göre dikkat edinbenneyaptımki

camdankalp cnm walla biz eski evimizdeyken çok tartışırdık eşimle maşallah bu evde hiç öyle değil cidden huzur getirebilir size ev ama bizim sokak kapısında domuz yağı vardı ben buna bağlıyorum.bu siteye bana haber verilmeden kimse gelemiyor o yüzden içim rahat.kapıma domuz yağı sürülmüştü düşünsene pskolojimi yatak odamın kapısında dahi vardı.Allahım kimsenin evinden huzuru eksik etmesin herkesi kötü insanlardan korusun vicdanlı insanlarla karşılaştırsın.hiç inanmazdım böyle şeylere ama başıma geldi ne yazıkki.

canım işte 20.haftamda randevu alıcam ya senin dr dan murat aslan dan ya da ahmet yılmazdan.ikisi arasında kaldım.ama 1 hafta önceden almam gerek galiba.senden numarasını isticektim bende.ayrıntılı ultrasyona giriceğim için 20.haftayı bekliyorum.senin dr doğum için 3 hastane öneriyormuş ya hangileri?birde sen doğum 1500 demiştin di mi?

canım murat aslan duymadım ama ahmet beyi duydum iyi biri diyolar yoo benim doktor için farketmez 1 gün önce bile alınabilir,valla 1500-1750 arası dedi ama kesin konuşöadık daha,jimer,baharttıp,doruk dedi canım

canım murat aslan duymadım ama ahmet beyi duydum iyi biri diyolar yoo benim doktor için farketmez 1 gün önce bile alınabilir,valla 1500-1750 arası dedi ama kesin konuşöadık daha,jimer,baharttıp,doruk dedi canım

cnm senin dr soyadı aslan değilmiydi:kedi: cnm fiyat iyiymiş ama hastaneler nasıl araştırdınmı?jimer kötü die duydum ssk ya geçtikten sonra bozmuş.doruk nasıl acaba.ahmet yılmaz medicalde yapıyormuş.

camdankalp cnm walla biz eski evimizdeyken çok tartışırdık eşimle maşallah bu evde hiç öyle değil cidden huzur getirebilir size ev ama bizim sokak kapısında domuz yağı vardı ben buna bağlıyorum.bu siteye bana haber verilmeden kimse gelemiyor o yüzden içim rahat.kapıma domuz yağı sürülmüştü düşünsene pskolojimi yatak odamın kapısında dahi vardı.Allahım kimsenin evinden huzuru eksik etmesin herkesi kötü insanlardan korusun vicdanlı insanlarla karşılaştırsın.hiç inanmazdım böyle şeylere ama başıma geldi ne yazıkki.

ee yuh artık insaf yani ne boş işlerle uğraşıyorlar ya.siteni sevmiyorsun ama güvendesin öyle düşün.iyi olmuş taşındığın.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.

kızlar bebeğimin bitane örgü battaniyesi olsun istiyorum daha doğrusu bebek battaniyesi örmeye çok hevesliyimama çok usta bi örücü de değilim bu modeli buldum basit ama hoşuma gitti siz ne dersiniz bi fikrinizi alıyım dedim miniklerimiz kış bebisi olcak bende bebe yünüyle örcem bunu dışarı çıkarken sıcacık örteriz miniğime
http://img24.imageshack.us/img24/9826/dantelevibt5bt11.jpg

böyle daha iyi oldu sanırım
dantelevibt5bt11.jpg

evet tatlım dr pipi gösteriyo bana erkek dedi ama ben hala o kordondur diyorum içimde hep kız olcak gibi his vardı.

cnm neden sordum biliyormusun erkek bebeklerde genelde hamilelikte ayaklar ısınmazmış die duydum hep üşürmüşşutarafagitti demek sende benim kociş gibisin o da değişir erkek olur die bekliokaydirigubbakcemile3

Back
X