2010 Şubat Anneleri

kızlar bebeğimin bitane örgü battaniyesi olsun istiyorum daha doğrusu bebek battaniyesi örmeye çok hevesliyimama çok usta bi örücü de değilim bu modeli buldum basit ama hoşuma gitti siz ne dersiniz bi fikrinizi alıyım dedim miniklerimiz kış bebisi olcak bende bebe yünüyle örcem bunu dışarı çıkarken sıcacık örteriz miniğime
http://img24.imageshack.us/img24/9826/dantelevibt5bt11.jpg

güzelmiş cnm.keşke bendede yetenek olsa atkıyı bile yamuk örüyorum ben:hulya:

böyle daha iyi oldu sanırım
dantelevibt5bt11.jpg

çok güzelmiş bende istiyorum ama çaılışınca zor izne çıktığımda artık yapabilirsem beyaz iple bir battaniye örmek istiyorum oğluma

camdankalp evden taşınacakmışsın belki yeni ev huzur getirir ben ona inanıyorum belki herşey düzelir inşallah sanada yeni ev huzur getirsin

amin inş bende öyle olmasını ümit ediyorum

.eee siz ev bakıyormuydunuz peki okullar açılacak biran önce başlayın bari.evet herşeyin hayırlısı tabii belki daha güzel bi eve geçersiniz bebeğiniz uğurlu gelsin inşallah bi dahakinede kendi evinize geçersiniz.

yoo haberimiz yoktu ama hazırda bi kaç ev haberi geldi kiralarıda şimdikinden daha uygun hayırlısı olur inş

camdankalp cnm walla biz eski evimizdeyken çok tartışırdık eşimle maşallah bu evde hiç öyle değil cidden huzur getirebilir size ev ama bizim sokak kapısında domuz yağı vardı ben buna bağlıyorum.bu siteye bana haber verilmeden kimse gelemiyor o yüzden içim rahat.kapıma domuz yağı sürülmüştü düşünsene pskolojimi yatak odamın kapısında dahi vardı.Allahım kimsenin evinden huzuru eksik etmesin herkesi kötü insanlardan korusun vicdanlı insanlarla karşılaştırsın.hiç inanmazdım böyle şeylere ama başıma geldi ne yazıkki.

allah korusun ne kötü insanlar var allah onların şerrinden korusun bizleri

Gülşahcım gözün aydın, iyi olmana sevindim, yeni evim huzur getirir inş.

saol fatma abla inş

ee yuh artık insaf yani ne boş işlerle uğraşıyorlar ya.siteni sevmiyorsun ama güvendesin öyle düşün.iyi olmuş taşındığın.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.

aynen öyle cnm Allah korkusu kalmamış kimsede.evet bu sitenin güvenliği güzel o yüzden geldik zaten ama sivrisinekleri ve aidatı çok o yüzden seneye çıkarız herhalde.Allahım herkesi kiradan kurtarsın kendi evimizi alsakta öyle çıksak keşke.belimizi büküo bu kira olayı.

selam arkadaşlar.benimde kardeşlerim vardı .şimdi gittiler bi bakayım size..zeynoda uyuyo

cnm neden sordum biliyormusun erkek bebeklerde genelde hamilelikte ayaklar ısınmazmış die duydum hep üşürmüşşutarafagitti demek sende benim kociş gibisin o da değişir erkek olur die bekliokaydirigubbakcemile3

ayy bendede tam tersi oldu hep.elim ayağım ateş içinde daha yeni yeni normale dönüyorum.geceleri hep ellerimi ayaklarımı duvara dayayıp yatıyordum. hele sahura kalkınca ellerim kıpkırmızı oluyordu yıkıyordum ellerimi anında kuruyordu.drum normal dedi.

Allah kavuştursun cnm.hoşgeldin.

canım sagol.ama yakınlar bana.allaha şükür ailem yanımd.çok degil ama bir iki otobüs uzaktalar..oturduk işleri vardı gittiler.bayramda kısmetse babamda toplanacagız.annemsiz ilk bayramımız olacak aslında bayramın gelmesinide istemiyorum ya neyse....:umursamaz:

cnm senin dr soyadı aslan değilmiydi:kedi: cnm fiyat iyiymiş ama hastaneler nasıl araştırdınmı?jimer kötü die duydum ssk ya geçtikten sonra bozmuş.doruk nasıl acaba.ahmet yılmaz medicalde yapıyormuş.

yok tatlım MURAT ERDEMİR valla doktor kendi ekibiyle geliyomuş ondan sorun olmaz dedi yeni doğan ünitesinin doktoruda arkadaşıymış o olduktan sonra korkmayın dedi bu sabah bahardaydım orasıda hizmet falan süperdi

ayy ben çok beğendim hem mavili hemde uğur böcüklü çok şiirin sarıp sarmalarsın içine bebişini tatlım.

amin canım inşallah

güzelmiş cnm.keşke bendede yetenek olsa atkıyı bile yamuk örüyorum ben:hulya:

yamukta olsa atkıyı örüyosan bunuda örersin canım basit bi örnek hem zaman geçiyo oturup kendimi dinlememiş oluyorum

çok güzelmiş bende istiyorum ama çaılışınca zor izne çıktığımda artık yapabilirsem beyaz iple bir battaniye örmek istiyorum oğluma

evet canım beyaz iplede güzel olur bende hep heveslenirdim bebek battaniyesi örenlere allah nasip etmişken bende hevesimi alıyım dedim
ya içimde bi sıkıntı var gitmiyo bugün aslında hiç iyi degilim...

böyle daha iyi oldu sanırım
dantelevibt5bt11.jpg

ay çok cici bende hiç beceremem örgü işini :hulya: hep çalıştığım için elim yatkın değil anneannemiz örer ama bize zaten bir teyzesi var cinsiyeti bir belli olsa onlar benden önce alacaklar hatta başlamışlar yavaştan kız erkek giyer diye sarı ve yeşile delikafadulden

caneylom senin bebek oglahmı şimdi kız anlamadım ben.bak bana dönmede sonradan.banada bi bayan doktor kesin erkek demişti şimdi kız oldu hımmm

aynen öyle cnm Allah korkusu kalmamış kimsede.evet bu sitenin güvenliği güzel o yüzden geldik zaten ama sivrisinekleri ve aidatı çok o yüzden seneye çıkarız herhalde.Allahım herkesi kiradan kurtarsın kendi evimizi alsakta öyle çıksak keşke.belimizi büküo bu kira olayı.

amin canım.valla biz kocişle kararttık gözümüzü.ev kirası ve aidatına 2 yılda 19.000 ödemişiz.toki'nin evlerine girmeye karar verdik.peşinatın bi kısmını verdik bi kısmınıda bayramdan sonra eşden dosttan toplayıp vericez.evin içine hemen girebiyorsun ödediğin kiranın üstüne biraz daha ekleyip ödiycez artık krediyi.(sizlerde bi bakının varmı etrafta öyle evler)

ben evlendikten 5 ay sonra işte çıkmak zorunda kaldım.çünkü benim işim istanbuldaydı ama evlenince kocaeline taşındım.sonrada kendime istediğim gibi bi iş bulamadım.tam çalışma saatleri güzel ve maaşı iyi bi iş buldumki o zamanda hamileyim diye kabul etmediler.ama doğumdan sonra kesinlikle çalışmam gerek kocişe yardım edip borçları kapatmalıyız

şükrediyorumki bize destek bi ailem var ne zaman sıkışsam hep yardımıma annem ve babam koşuyor.sonunda benimde kendi evim olacak.sanırım bizde bayramdan sonra taşınıcaz.topiğimizde bayramdan sonra yeni evine gidecek çok anne var anlaşılan.

ay çok cici bende hiç beceremem örgü işini :hulya: hep çalıştığım için elim yatkın değil anneannemiz örer ama bize zaten bir teyzesi var cinsiyeti bir belli olsa onlar benden önce alacaklar hatta başlamışlar yavaştan kız erkek giyer diye sarı ve yeşile delikafadulden

evet canım bende aynen rengi konusunda kararsızım unisexmi ne derler:)) hani kız oğlan ikisinede kullanılabilen renklerde bişey yapcam çünkü 1 aydır kızımız olcak biliyoduk dünkü doktorda erkeğe benziyo dedi artık bende orta yoldan giderim:hulya:

canım sagol.ama yakınlar bana.allaha şükür ailem yanımd.çok degil ama bir iki otobüs uzaktalar..oturduk işleri vardı gittiler.bayramda kısmetse babamda toplanacagız.annemsiz ilk bayramımız olacak aslında bayramın gelmesinide istemiyorum ya neyse....:umursamaz:

anlıyorum cnm zor olucaktır sizin için.:teselli:Ama sende bir annesin çocuklar bayramları çok sever.emin kızın mutlu olucaktır.

yok tatlım MURAT ERDEMİR valla doktor kendi ekibiyle geliyomuş ondan sorun olmaz dedi yeni doğan ünitesinin doktoruda arkadaşıymış o olduktan sonra korkmayın dedi bu sabah bahardaydım orasıda hizmet falan süperdi

saol cnm çok soru sordum sanada..ikisi arasındayım işte cnm olmazsa ikisinide denicem hangisinden memnun kalırsam.opuyorumnanaktan

amin canım.valla biz kocişle kararttık gözümüzü.ev kirası ve aidatına 2 yılda 19.000 ödemişiz.toki'nin evlerine girmeye karar verdik.peşinatın bi kısmını verdik bi kısmınıda bayramdan sonra eşden dosttan toplayıp vericez.evin içine hemen girebiyorsun ödediğin kiranın üstüne biraz daha ekleyip ödiycez artık krediyi.(sizlerde bi bakının varmı etrafta öyle evler)

ben evlendikten 5 ay sonra işte çıkmak zorunda kaldım.çünkü benim işim istanbuldaydı ama evlenince kocaeline taşındım.sonrada kendime istediğim gibi bi iş bulamadım.tam çalışma saatleri güzel ve maaşı iyi bi iş buldumki o zamanda hamileyim diye kabul etmediler.ama doğumdan sonra kesinlikle çalışmam gerek kocişe yardım edip borçları kapatmalıyız

şükrediyorumki bize destek bi ailem var ne zaman sıkışsam hep yardımıma annem ve babam koşuyor.sonunda benimde kendi evim olacak.sanırım bizde bayramdan sonra taşınıcaz.topiğimizde bayramdan sonra yeni evine gidecek çok anne var anlaşılan.

hayırlısı olsun cnm ne kadar tokinin taksitleri hiç araştırmadık biz.eşimin annesi kardeşine kendi üstüne toki aldı o yüzden bize çıkarmı toki bilmiyorum.gerçi dayısı kendi üstüne alıcaktı.

caneylom senin bebek oglahmı şimdi kız anlamadım ben.bak bana dönmede sonradan.banada bi bayan doktor kesin erkek demişti şimdi kız oldu hımmm

canım senin hiç değilse şu anda belli benim geri başa döndü herşey hastane usg siydi dün girdiğim yani hastanedeki aylık kontrolümde erkeğe benziyo ama henüz yanılma payı var dedi usg eski biraz hastanenin ama işte kaldım ortada ne kız diyebiliyoruz şimdi ne erkeküç hafta daha beklemem gerekecek üç haftaya ayrıntılıya çağırdı o zaman belki netleşir aslında bizim minikte göstermiyo bacak arasını biraz tahmini ama özeldeki bayan doktor kesin kız demişti:1shok:

Back
X