zeynep in odasında klima var.zaten dogmadan buhar makineside almıştık.şimdi bu bebegede aynısı olacak klima ve soguk su buharı oluyo.
evet bende öyle düşünüyorum
buhar makinasını kullanananlar
hep menmun.
alya ismide güzelmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zeynep in odasında klima var.zaten dogmadan buhar makineside almıştık.şimdi bu bebegede aynısı olacak klima ve soguk su buharı oluyo.
Tuğbacım ve Özlemzafercim
verdiğiniz eksi puanlar için teşekkür ederimkaydirigubbakcemile3 katılmıomusunuz kız banakaydirigubbakcemile3
hemen söyleyeyim.
alya:yüksek yer.yükseklik,gök
asel:bal.cennetteki dört sudan biri
Tuğbacım ve Özlemzafercim
verdiğiniz eksi puanlar için teşekkür ederimkaydirigubbakcemile3 katılmıomusunuz kız banakaydirigubbakcemile3
ya kimin ne gönderdigi biliniliyomu.biliniliyorsa nasıl bilecegim banada anlatın
evet bende öyle düşünüyorum
buhar makinasını kullanananlar
hep menmun.
alya ismide güzelmiş
şimdi baktım.merve bi dag ismiymiş
valla suikast kurmuşlar bize kuşum yanlışlık oldu herhalde acemiyiz işte :kedi:
Cnm yukarıda anasayfanın yanında kullanıcı paneli var onu tıkla sana verilen puanları ve notları okuyabilirsin.yeşiller artı maviler eksi puan
tamam kullanıcı panelini tıkladım hiç ne mavi nede yeşil gördüm.kız yoksa beni kımse puanlamıyomu:umursamaz:
kız nasıl göremedin 2000 puanın var ya:)) yanında yeşil ufacık kutular oluyor en sağdada kimin puan verdiği yazıyor
Papatyacım Merve Mekke’de hacıların yedi kez gidip geldikleri kutsal dağın adıymış.
kızlar ben çıkayım.salata falan yapacagım.iftara hazırlansam ii olacak.hepinizi öpüyorum.