2010 Şubat Anneleri

hemen söyleyeyim.
alya:yüksek yer.yükseklik,gök
asel:bal.cennetteki dört sudan biri

kızıma bugün babamın benim ilkokula giderken günlüğüme yazdığı şiiri okudun bakın çok duygusal kızlarkaydirigubbakcemile3

Kızım kızım seniz geçmiyor yazım
Seni düşündükçe aklıma geliyor sazım
Bazen çok tatlısın bazen şekersiz bir çay
Yinede sensiz geçmiyor günler aylar yıllar..
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Babam biraz komiktirde.bu ilk satırı bunun devamıda varkaydirigubbakcemile3

Tuğbacım ve Özlemzafercim

verdiğiniz eksi puanlar için teşekkür ederimkaydirigubbakcemile3 katılmıomusunuz kız banakaydirigubbakcemile3

ya kimin ne gönderdigi biliniliyomu.biliniliyorsa nasıl bilecegim banada anlatın

evet bende öyle düşünüyorum
buhar makinasını kullanananlar
hep menmun.

alya ismide güzelmiş

ya o buhar makinesi bizlere bile yarıyo.ben kışın grip olmuştum doktor evdeki buhar makinesine burnunu tut açar demişti.aslında yatak odasına bile lagzım

Cnm yukarıda anasayfanın yanında kullanıcı paneli var onu tıkla sana verilen puanları ve notları okuyabilirsin.yeşiller artı maviler eksi puan

tamam kullanıcı panelini tıkladım hiç ne mavi nede yeşil gördüm.kız yoksa beni kımse puanlamıyomu:umursamaz:

hımmm en son alınan irtibat puanları diyo omuuuuu.başlarınra yeşil işaret var.böyle yazıştıklarımızı gösteriyo.omuuuu

kız nasıl göremedin 2000 puanın var ya:)) yanında yeşil ufacık kutular oluyor en sağdada kimin puan verdiği yazıyor

kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ne bilem ya.bunların bana puan verildigini.ben öleee yazılanları burda toplanıyo sanıyorum.hımmm.allah razı olsun canlarım sagolun.bende sizlere göndereyim kızlar..

kızlar ben çıkayım.salata falan yapacagım.iftara hazırlansam ii olacak.hepinizi öpüyorum.

kızlar bende kaçıyorum daha eve gitcem bavul hazırlancak bir dünya şey alırım ben şimdi 5gün için Allaha emanet olun hepiniz ve bebişleri öpüyorum sizi özlüycem :gitme: :sinifsinif:

Back
X