2010 Şubat Anneleri

Ben meyveli maden suyunu seviyorum da. Hem meyve suyu hem de kola gibi. Kola yasak bana zaten boğazımdan dolayı çok uzun süredir içmiyorum yıllardır diyebilirim yani. Akminayı tercih ediyorum ama onda da değerler falan yazmıyor sanki. Baktım ama göremedim ben. Bir daha bakayım bakalım.

canım sade mineralli maden suyu faydalı olan dün nettede okudum bende kalsiyum ekslikliği varmış doktorum dedi araştırıken nette gördüm mineralli mden suyu için yazıyodu
meyveli içme
ben sade yi bile kapağını açıyorum biraz asidi gitsin die bekliyorum öle içiyorum

kızlar ya off kızçem isimsiz kaldı herkes iyi kötü bi isim koydu... ben hiçbişey koyamadım dahaaaa mafoldumben

Meyveli sakıncalı mıymış?

kızlar ya off kızçem isimsiz kaldı herkes iyi kötü bi isim koydu... ben hiçbişey koyamadım dahaaaa mafoldumben

Voles ben daha önce de yazmıştım kimse beğenmemişti ama beğenmeyenler arasında sen de var mıydın bilmiyorum. Ben Hayal ve Balım isimlerini beğeniyorum.

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılıyorum kabul ederseniz:kedi: ben de şubat annesi olucam inşallah.Topiğinize daha önce göz atmıştım aslında ama henüz yeni kayıt oldum.Anne adaylarının birbiriyle olan tatlı dialoglarına bayıldım,dayanamadım ben de katılayım dedim ama umarım kaynaşırız hepberaber..Herkese selamlar..

hoş geldin canım aramıza kaç haftalık hamilesin birde cinsiyeti bellimi

merhaba kızlar ben geldim..
aranızda kabızlık sorunu çeken varmı.
inanın dünden beri çok fenayım.. bana akıl verin nolur, ne yapmam lazım?

Hoşgeldin Mistikheart aramıza. Değişik bir nick bu. Tercih sebebin özel değilse öğrenebilir miyim?

hoşgeldin canım
hayırlı olsun bebeğin
kaç aylıksın

HOŞ GELDİN CANIM ARAMIZA KAYNAŞIRIZ KAYNAŞIRIZ FOKURDARIZ BİLE.
ESRACIM İYİM CANIM SAĞOL SENDE İYSİN UMARIM CANIM.UYUYAN GÜZEL Mİ:roflol::roflol::roflol:

merhaba kızlar ben geldim..
aranızda kabızlık sorunu çeken varmı.
inanın dünden beri çok fenayım.. bana akıl verin nolur, ne yapmam lazım?

Kayısı iyi gelir diyorlar bunla ilgili ama.... Dene istersen aç karna. Benim demir ilacım da tam tersini yaptığı için sanırım birbirini dengeliyor sorun yaşamıyorum. Ama şimdi ilacım değişti umarım ben de bu sorunla karşı karşıya kalmam.

Voles ben daha önce de yazmıştım kimse beğenmemişti ama beğenmeyenler arasında sen de var mıydın bilmiyorum. Ben Hayal ve Balım isimlerini beğeniyorum.

canım güzel isimler bence ben ilk kez okuyorum bu isismleri daha önce görmemişim demekki... kuzenimin kızının adı hayat... hayal biraz ona yakın ama balım hoşuma gidiyoda eşim yanaşmıyo onada.... kızlar ya hoşunuza giden isimler varsa ne olur alternatif sunun banada.... eşim azra ismini beğendi ama onunda anlamı hoşuma gitmedi... bakire kızoğlan kız yazıyo.... isminin anlamı ne diye sorsalar söyleyemezsin yani...

hayırlı olsun canım meleğin sağlıcakla gelsin inşallah... aramızada hoşgeldin... cinsiyetini öğrendinmi miniğinin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…