sağol canım allahım bebeklerimizi kucağımıza alıp nice doğum günleri kutlamayı nasip etsin bizlere
Yeni gelenler hoş geldiniz esra pofidi özlem fatıma
esma akarahan doğum günününüz kutlu olsun şimdiden
Doğum günün kutlu olsun canıma.s.
Ben meyveli maden suyunu seviyorum da. Hem meyve suyu hem de kola gibi. Kola yasak bana zaten boğazımdan dolayı çok uzun süredir içmiyorum yıllardır diyebilirim yani. Akminayı tercih ediyorum ama onda da değerler falan yazmıyor sanki. Baktım ama göremedim ben. Bir daha bakayım bakalım.
Akarhancım senin de doğum günün kutlu olsun canıma.s.
İnşallah seneye miniklerimiz kutlayacak bizi:Saruboceq:
Yeni gelenler hoş geldiniz esra pofidi özlem fatıma
esma akarahan doğum günününüz kutlu olsun şimdiden
canım sade mineralli maden suyu faydalı olan dün nettede okudum bende kalsiyum ekslikliği varmış doktorum dedi araştırıken nette gördüm mineralli mden suyu için yazıyodu
meyveli içme
ben sade yi bile kapağını açıyorum biraz asidi gitsin die bekliyorum öle içiyorum
kızlar ya off kızçem isimsiz kaldı herkes iyi kötü bi isim koydu... ben hiçbişey koyamadım dahaaaa mafoldumben
Meyveli sakıncalı mıymış?
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılıyorum kabul ederseniz:kedi: ben de şubat annesi olucam inşallah.Topiğinize daha önce göz atmıştım aslında ama henüz yeni kayıt oldum.Anne adaylarının birbiriyle olan tatlı dialoglarına bayıldım,dayanamadım ben de katılayım dedim ama umarım kaynaşırız hepberaber..Herkese selamlar..
Meyveli sakıncalı mıymış?
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılıyorum kabul ederseniz:kedi: ben de şubat annesi olucam inşallah.Topiğinize daha önce göz atmıştım aslında ama henüz yeni kayıt oldum.Anne adaylarının birbiriyle olan tatlı dialoglarına bayıldım,dayanamadım ben de katılayım dedim ama umarım kaynaşırız hepberaber..Herkese selamlar..
merhaba kızlar ben geldim..
aranızda kabızlık sorunu çeken varmı.
inanın dünden beri çok fenayım.. bana akıl verin nolur, ne yapmam lazım?
Voles ben daha önce de yazmıştım kimse beğenmemişti ama beğenmeyenler arasında sen de var mıydın bilmiyorum. Ben Hayal ve Balım isimlerini beğeniyorum.
ESRACIM İYİM CANIM SAĞOL SENDE İYSİN UMARIM CANIM.UYUYAN GÜZEL Mİ:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?