Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yalansa yalan de kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Kayısı iyi gelir diyorlar bunla ilgili ama.... Dene istersen aç karna. Benim demir ilacım da tam tersini yaptığı için sanırım birbirini dengeliyor sorun yaşamıyorum. Ama şimdi ilacım değişti umarım ben de bu sorunla karşı karşıya kalmam.
Sude ya da Sudenaz da olabilirrr
Kayra da güzel isim.
değil canım ya hamileliğin başına döndüm sanki ama bazı arkadaşlarda aynımış demekki normal yaniiiiiiiiiiii
ah canım, benim kan ilacıda bunun tam tersini yapamıştı, ama artık günde 2 defaya çıkardık hapı, sanırım ondan oldum ben..
çok fena bişey yaa.. resmen ağlıyorum![]()
haklısın canım bende gün içinde bazen ağırlık çöküyo ama uyuyamıyorum tabi... ama akşam kendimi eve atıyorum ya 10 u zor görüyorum.... çokta çabuk yoruluyorum eskisi gibi seri de değilim... noldum ben böyle yaaaa
minel nihal idil suden tuana zeren ceylin dila anlamlarıda güzel bence
merhaba fıstklar gunaydın herkes ıyıdır umarımkızlar kalsiyum ilacı verdi dün doktor iğrenç zor içiyorum bide acaip kokuyo kabızlık tersini yapıyo bide :)
günde 2 tane nasıl içerim ben bunuuu akannehir
Canım yazık sana ya. Eğer anneler bu sorunu doğal yoldan çözemiyorlarsa doktor bunun için ilaç veriyormuş. Bir ara istersen doktorunu. Ya da kolay değilse doktoruna ulaşmak sağlık ocağından da yardım alabilirsin. Bu sonuçta genel bir sorun gebelikte.
merhaba fıstklar gunaydın herkes ıyıdır umarım
canım verdıgı ılacları bende ıcmıyorum ınsallah bısey olmaz yaa ıcımde hıc rahat degıl
bu arada doktora gıdıp test sonucunu alacaklar kımdı fıkırevı ogrenmıs mı cınsıyetını
yenı gelen arkadasımızda hosgeldı aramıza hayırlı olsun bebısı
gunaydın kızlar... nasılsınız bugun herkes ıyımı gecmısı okumadım bugun... mıdem agzımda sabahtan berı... saat 1 de uclu test sonuclarımı almaya gıdıcem. ıkılı testım rısklıydı zaten dua edın bana bu ıyı cıksın kalbım agzımın ıcınde atıyor sankı cok gergınım...
gunaydın kızlar... nasılsınız bugun herkes ıyımı gecmısı okumadım bugun... mıdem agzımda sabahtan berı... saat 1 de uclu test sonuclarımı almaya gıdıcem. ıkılı testım rısklıydı zaten dua edın bana bu ıyı cıksın kalbım agzımın ıcınde atıyor sankı cok gergınım...