2010 Şubat Anneleri

Kayısı iyi gelir diyorlar bunla ilgili ama.... Dene istersen aç karna. Benim demir ilacım da tam tersini yaptığı için sanırım birbirini dengeliyor sorun yaşamıyorum. Ama şimdi ilacım değişti umarım ben de bu sorunla karşı karşıya kalmam.

ah canım, benim kan ilacıda bunun tam tersini yapmıştı, ama artık günde 2 defaya çıkardık hapı, sanırım ondan oldum ben..
çok fena bişey yaa.. resmen ağlıyorum :(

Son düzenleme:
Sude ya da Sudenaz da olabilirrr

Kayra da güzel isim.

akşam bi kocişe suniyim bakim bu alternaifleri ne diycek... sağol canım...

değil canım ya hamileliğin başına döndüm sanki ama bazı arkadaşlarda aynımış demekki normal yaniiiiiiiiiiii

haklısın canım bende gün içinde bazen ağırlık çöküyo ama uyuyamıyorum tabi... ama akşam kendimi eve atıyorum ya 10 u zor görüyorum.... çokta çabuk yoruluyorum eskisi gibi seri de değilim... noldum ben böyle yaaaa

ah canım, benim kan ilacıda bunun tam tersini yapamıştı, ama artık günde 2 defaya çıkardık hapı, sanırım ondan oldum ben..
çok fena bişey yaa.. resmen ağlıyorum :(

Canım yazık sana ya. Eğer anneler bu sorunu doğal yoldan çözemiyorlarsa doktor bunun için ilaç veriyormuş. Bir ara istersen doktorunu. Ya da kolay değilse doktoruna ulaşmak sağlık ocağından da yardım alabilirsin. Bu sonuçta genel bir sorun gebelikte.

kızlar kalsiyum ilacı verdi dün doktor iğrenç zor içiyorum bide acaip kokuyo kabızlık tersini yapıyo bide :)
günde 2 tane nasıl içerim ben bunuuu akannehir

haklısın canım bende gün içinde bazen ağırlık çöküyo ama uyuyamıyorum tabi... ama akşam kendimi eve atıyorum ya 10 u zor görüyorum.... çokta çabuk yoruluyorum eskisi gibi seri de değilim... noldum ben böyle yaaaa

bende acaip yoruluyorum ya hiç zinde değilim hani 4 üncü aydan sonra en güzel aylarıydıu gebeliğinn

Bence isim bulmak çok zor. Benim kardeşim doğduktan sonra uzun bir süre isimsiz gezdi. Annemler bir türlü isim bulamıyorlardı. Sonra çocukları olmayan en samimi aile dostlarımız bizden sakıncası yoksa kardeşimin ismini koymak istediklerini söylediler. Olsaymış kendi çocuklarına koyacaklarmış. Annemler de kırmadı koydular. Böylece kardeşimin ismi oldu:)

kızlar kalsiyum ilacı verdi dün doktor iğrenç zor içiyorum bide acaip kokuyo kabızlık tersini yapıyo bide :)
günde 2 tane nasıl içerim ben bunuuu akannehir
merhaba fıstklar gunaydın herkes ıyıdır umarım
canım verdıgı ılacları bende ıcmıyorum ınsallah bısey olmaz yaa ıcımde hıc rahat degıl
bu arada doktora gıdıp test sonucunu alacaklar kımdı fıkırevı ogrenmıs mı cınsıyetını
yenı gelen arkadasımızda hosgeldı aramıza hayırlı olsun bebısı

Canım yazık sana ya. Eğer anneler bu sorunu doğal yoldan çözemiyorlarsa doktor bunun için ilaç veriyormuş. Bir ara istersen doktorunu. Ya da kolay değilse doktoruna ulaşmak sağlık ocağından da yardım alabilirsin. Bu sonuçta genel bir sorun gebelikte.

doktorum kabızlığa karşı surup vermişti, ama kapağını açamıyorum, çok sert..
eşimi çağırdım, işten çıkıp gelecek adam, dayanamıyorum napim, canım çok yanıyo..
içersem belki fayda edebilir. ama içipte etkisini gösterene kadar baya bir canım yanacak anlaşılan.. :(
neyse kızlar, boşverin beni, siz nasılsınız bakalım, yaramazlık yok dimi...

gunaydın kızlar... nasılsınız bugun herkes ıyımı gecmısı okumadım bugun... mıdem agzımda sabahtan berı... saat 1 de uclu test sonuclarımı almaya gıdıcem. ıkılı testım rısklıydı zaten dua edın bana bu ıyı cıksın kalbım agzımın ıcınde atıyor sankı cok gergınım...

merhaba fıstklar gunaydın herkes ıyıdır umarım
canım verdıgı ılacları bende ıcmıyorum ınsallah bısey olmaz yaa ıcımde hıc rahat degıl
bu arada doktora gıdıp test sonucunu alacaklar kımdı fıkırevı ogrenmıs mı cınsıyetını
yenı gelen arkadasımızda hosgeldı aramıza hayırlı olsun bebısı

canım benim topuklarım çok ağrıyodu bide uyuşuyodu kalsiyum ekliği olduğu için verdi mecbur içiçem çünkü acaip canım yanıyo topuklarım uyuşunca

pardon arkadaşlar yeni olduğum için mesajlarınızı görünce nerde kaldığımı kaçırdım, afalladım birden:) 19.haftadayız kızımla biz,bugün çalışıyodum normalinde ama geceden ufak bir rahatsızlığım olduğu için doktora gitmek zorunda kaldım, şimdi de evde dinleniyorum, aklıma sizler geldiniz kayıt olmak istedim.Gece bir mesane ağrısıyla uyandım; sanırım idrar yolu rahatsızlığı olmuş hafiften..doktorum ilaç verdi, geçicek inşallah..bu arada isim alternatiflerini de okudum sitede, ben de değerlendiriyorum ama henüz netleştiremedim; büyük ihtimalle; ayris dila veya aynil dila veya ayliz dila olcak gibi:)hayırlısı bakalım, sağlıkla gelsinler her biri de bunlar tatlı heycanlar..

gunaydın kızlar... nasılsınız bugun herkes ıyımı gecmısı okumadım bugun... mıdem agzımda sabahtan berı... saat 1 de uclu test sonuclarımı almaya gıdıcem. ıkılı testım rısklıydı zaten dua edın bana bu ıyı cıksın kalbım agzımın ıcınde atıyor sankı cok gergınım...

canım günaydın sakin ol içini ferah tut herşey yolunda gidicek ok

doremı geÇmıŞ olsun canım
esra haklısın canım bende aynı ev ıŞı bıle zor gelıyo.kayra erkek ısmı deĞılmı ya
derınderen zeynep hoŞ geldınız.

temiz çıkar canım inşallah bu mübarek cuma günü güzel haber alırsın allahın izniyle içini ferah tut

Back
X