2010 Şubat Anneleri

canım benim topuklarım çok ağrıyodu bide uyuşuyodu kalsiyum ekliği olduğu için verdi mecbur içiçem çünkü acaip canım yanıyo topuklarım uyuşunca

gecmıs olsun canım kalsıyum eksıklıgınde mı oluyormus o benımde dun cok fena ayagım sag ayagım kasılıyordu acaba o da mı kalsıyum eksıklıgınden oluyor:uhm:

ah canım, benim kan ilacıda bunun tam tersini yapmıştı, ama artık günde 2 defaya çıkardık hapı, sanırım ondan oldum ben..
çok fena bişey yaa.. resmen ağlıyorum :(

geçmiş olsun canım ya haşlanmış mısır üstüne su içmek yada üzümün üstüne su içmekte rahatlatır derler... alternatif aklında bulunsun...

bende acaip yoruluyorum ya hiç zinde değilim hani 4 üncü aydan sonra en güzel aylarıydıu gebeliğinn

sorma canım ya hamileliğin 4-5-6. ayları en rahat dönemi derler cidden ben 4-5 den pek keyif alamadım sancılı bulantılı geçti ama inşallah 6. ayında biraz rahat ederim... şimdilik 6. ayımız iyi gibi başladı ama umarım öylede devame eder....

merhaba kıızlar herkes nasıl valla geçmişi okumadım başım dönüyor artık okurken :))) zeynep test sonuçlarını bildirirsin artık gelince. güzel haberle gel inş

ZEH SELMA KREM HJOŞ GELDıNıZ DERıNDEREN ıYıM CANIM BAYRAMDAN SONRA GıTÇEM GÖSTERENE KADARDA DOKTORUN ODASINDA YATÇAMkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ZEH SELMA KREM HJOŞ GELDİNİZ DERİNDEREN İYİM CANIM BAYRAMDAN SONRA GİTÇEM GÖSTERENE KADARDA DOKTORUN ODASINDA YATÇAMkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk...kız sen çok mu inatçısın yada babasımı inatçı sırnaşık şey dur tahmin edeyim galiba kızın olucak şakkıdı

Sağolun kızlar nasılsınız, artık eskisi gibi sık giremiyorum ,geçmişide okuyamıyorum çok biriktiği için umarım herkes iyidir, cinsiyet öğrenen arkadaşlarımın gözü aydın, sonuç alacaklarında inş sonuçları güzel çıkar , fatoscum canım daha öğrenemedinmi bebişin cinsiyetini ..

kızlar ya off kızçem isimsiz kaldı herkes iyi kötü bi isim koydu... ben hiçbişey koyamadım dahaaaa mafoldumben

tatlım bizde daha oğlumuza isim bulamadık bi kaç isim var ama çok da kafama yatmış değil hani.
KAYRA, YAĞIZ, KEREM,
eğer kızımız olsaydı adı hazırdı seninle paylaşmak isterim
ELVİN: cennet çiçeği, gökkuşağının herbir uvzuna verilen isim, renkli rengarenk demekmiş.

Back
X