2010 Şubat Anneleri

ay zaten bu yaşlılar amma inat halbuki erva kuranda geçen isimlerden ama yooook değişikya.. benim arkadaşımda fatıma erva koydu çok yakışıyoya benim hoşuma gitti... bende ayşe ve şeyma ismini seviyorum klasik ama seviyorum işte yaşlı felan değilim heee
sırnaşık şeysırnaşık şey

seyma ısmını bende begenıyorum canım guzel ısım
ay kızın kaynanasıda AYVA dıyor cocugun ısmıne gıcıklık olsun dıye kız ıyı fenalık gecırmıyor tamam soyleyemıyor olabılrsın ama denese yapabılrı ınsanın ıcınede sındırmıyorlar ısmı :kızgın:

ay zaten bu yaşlılar amma inat halbuki erva kuranda geçen isimlerden ama yooook değişikya.. benim arkadaşımda fatıma erva koydu çok yakışıyoya benim hoşuma gitti... bende ayşe ve şeyma ismini seviyorum klasik ama seviyorum işte yaşlı felan değilim heee
sırnaşık şeysırnaşık şey

Erva peygamber efendimizin halasının ismiymiş diye duymuştum ne kadar doğrudur bilemem ama bencede Erva güzel bir isim

bu gün bayram erken kalkın çocuklar
giyinelim en güzel giysileri
elimizde taze kır çiçekleri
annemiz bugün bizi bekler
bayramlarda hüzünlenir melekler

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılıyorum kabul ederseniz:kedi: ben de şubat annesi olucam inşallah.Topiğinize daha önce göz atmıştım aslında ama henüz yeni kayıt oldum.Anne adaylarının birbiriyle olan tatlı dialoglarına bayıldım,dayanamadım ben de katılayım dedim ama umarım kaynaşırız hepberaber..Herkese selamlar..

Hoş geldin aramıza.kaynaşırız tabii niye kaynaşmıyalım.

gunaydın kızlar... nasılsınız bugun herkes ıyımı gecmısı okumadım bugun... mıdem agzımda sabahtan berı... saat 1 de uclu test sonuclarımı almaya gıdıcem. ıkılı testım rısklıydı zaten dua edın bana bu ıyı cıksın kalbım agzımın ıcınde atıyor sankı cok gergınım...

inşallah iyi haberlerle gelirsin Zeynep.

Arkadaşlar benim isim alternatiflerimi de yorumlar mısınız; ayris, ayliz, aynil, dila, duru, lina, dilan....sizce hangisi?

ay eki illa olacak diyorsun yani :)

bende kızımın adını Duru koyacağım.Duru Aze olacak bebişimin adı.sağlıkla doğsun hepsi ayy ben ardık kızımı istiyorum yaa 9 ay walla çokmuş.

Hoş geldin aramıza.kaynaşırız tabii niye kaynaşmıyalım.

ay eki illa olacak diyorsun yani :)

bende kızımın adını Duru koyacağım.Duru Aze olacak bebişimin adı.sağlıkla doğsun hepsi ayy ben ardık kızımı istiyorum yaa 9 ay walla çokmuş.

evet sanki günler geçmiyor ama göbeğine bakınca amma da olmuşuz be diyosun:) hareketlerini hissetmek çok heyecanlı..o kıpırdayınca doğacağı günü hayal etmek çok hoşuma gidiyor:) hepimize, tüm anne adaylarına kocaman maaaşşaaallaaahhhhh

Pofidi bende sürekli acıkıyorum nasıl olacak bu iş anlamadım süreklide yiyorum yine 10 dk sonra acıkıyorum.gece miğde gurultuma uyandım halbuki yiyip yatmıştım zaten.ben 64 olmuşum 2 kilo almışım ama bu gidişle 90 la falan doğurucam herhalde mafoldumben

bu gün bayram erken kalkın çocuklar
giyinelim en güzel giysileri
elimizde taze kır çiçekleri
annemiz bugün bizi bekler
bayramlarda hüzünlenir melekler

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sen uyu canım istersen zorlama kendini

Pofidi bende sürekli acıkıyorum nasıl olacak bu iş anlamadım süreklide yiyorum yine 10 dk sonra acıkıyorum.gece miğde gurultuma uyandım halbuki yiyip yatmıştım zaten.ben 64 olmuşum 2 kilo almışım ama bu gidişle 90 la falan doğurucam herhalde mafoldumben

bende 90 la doğursam iyi sanki içimde küçük bi canavar var ne yesem kaçırıyo midemdenkaydirigubbakcemile3

esma ve akarahan'cım:nazar:
şimdiden doğum gününüz kutlu olsun şekerler.eşinizle ve bebişlerinizle sağlıklı, huzurlu nice seneler geçirmenizi dilerim kızlar.herşey gönlünüzce olsun.a.s.

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sen uyu canım istersen zorlama kendini

keşke uyuyabilsem kız daha 5saat var çıkmama
ne bileyim kız aklıma geldi biz çocukken bayram sabhları radyoda bu şarkı çalardı
bayramlıklarımızı geceden başucumuza koyardık
hele bi kırmızı rugan ayakkabılarım vardı hala unutamadım:1rolleyes:

evet sanki günler geçmiyor ama göbeğine bakınca amma da olmuşuz be diyosun:) hareketlerini hissetmek çok heyecanlı..o kıpırdayınca doğacağı günü hayal etmek çok hoşuma gidiyor:) hepimize, tüm anne adaylarına kocaman maaaşşaaallaaahhhhh

evet gobege bakınca anlasılıyor canım dun bende kıyafet almaya cıktım hıcbısey olmuyor bırde dun ben kıyafet denıyorum esımın calıstıgı arkadaslarından bırının sekreterı ay ne yılısık oyle sınır oldum yapıstı vantus gıbı tek kendı olsa anlayacam yanında da 3tane daha kız var cıktım kabınden hızlıca kasaya gıttım dıyor hamıle mı yok sısmanım dıyecektım zaten sınırlıyım hem kıyafet olmuyor hem kaynanama kızgınım bıde ustune o kadın aslına ole davranmazdım ama kendımı bıraz cırkın hıssedıyorum dogal olarak ta kıskanclık oluyorkafamçokkarıştı

Allah nazarlardan saklasın hepimizi.
bu arada hoşgeldin canım, sefalar getirdin aramıza.

keşke uyuyabilsem kız daha 5saat var çıkmama
ne bileyim kız aklıma geldi biz çocukken bayram sabhları radyoda bu şarkı çalardı
bayramlıklarımızı geceden başucumuza koyardık
hele bi kırmızı rugan ayakkabılarım vardı hala unutamadım:1rolleyes:

evet o bayram hazırlıklarını ben hale bırakabilmiş değilim yatmadan kıyafetlerimi asarım baş ucuma giyinmeden bayramlaşmam annemle babamla amaaaaaa tabiki artık evliyim ve bu ilk bayramım bayram sabahı kalkıp gidicez eşimle genede bayramlığımı asıcam baş ucuma sırnaşık şey

zehcim teşekkür ederim canım ebrulicim dünürüm kızının adını sende suden koy peygamber efendimizin en sevdiği çiçekmiş suden

Teyzoşlarıııııııı benimde oğluşuma bir isim söyleyin hadi.isimsiz kaldı yavrum.hadi fikirlerinizi bekliyorum.yerimseniben

canım bende baktım az once erkek ısımlerıne bız ılk ısmını Alı koyacaz ama yanıda da bır ısım olsun ıstıyoruz ben efe ıstıyorum esımde onu ustemıyor bırde ısım koyarken yurtdısında fılan kolay soyelenebılen bılgısayarda yazılabılen bır ısım olsun ıstıyoruz ben yiğit ısmını cok sevıyorum ama zor bır ısım bızde dusunuyoruz yanı

Back
X