:teytey:
ya bız bu bebıslerın tepıklerını ne zaman hıssedıcez ya zırt pırt ultrsona gıdesım gelıo boyle barı tepıklese de ıyımı anlasak :CüvCüv:
bı bun bırı bana zamanı gelınce senı bırı tekmelıcek sende mutlu olucaksın dese hayatta ınanmazdım warya hihoyyyt
kızlar ben geldim ve haberler iyi...
3lü test sonucum çok iyi çıktı hiç bi problem görünmüyor doktor herşey normal dedi zemuszemus
Allah dualarımı kabul etti o kadar mutluyum kı hayatım boyunca ılk kez mutluluktan gozyaslarımı tutamadım Allah kımseye boyle bı acı vermesın acaba mı bıle dedırtmesın... Darısı butun annişlerin başınaaa :CüvCüv:
özlemzafer hoşgeldin iyi bari tatile giriyon dinlen doya doya...
bu arada kızlar neti olmayanlar doğuma kadar alın net yaaa bebişler doğduktan sonrada yazışırız acaba vakit bulurmuyuz ya yaramaz olurlarsa :))))
bana kimse erkek ismi için fikir vermiyo fisfisfis :sm_confused: :çok üzgünüm:
:teytey:
ya bız bu bebıslerın tepıklerını ne zaman hıssedıcez ya zırt pırt ultrsona gıdesım gelıo boyle barı tepıklese de ıyımı anlasak :CüvCüv:
bı bun bırı bana zamanı gelınce senı bırı tekmelıcek sende mutlu olucaksın dese hayatta ınanmazdım warya hihoyyyt
Bende 19.haftada hissetmeye başladım, doktorlar eğer ilk hamilelikse 20.haftadan sonra hissedilir diyorlar,ikinci gebelikse eğer dahada erken hissedilebilirmiş, ama benim üçüncü ben 19.haftamda hisetmeye başladım kişiden kişiye değişiyor sanırım.
aaa ben verim canım (cihan-malik-talha-taha-selman-kerem-) aklıma gelenler daha bulursam sölerim
Canım erkek ısmınden cok kız ısmı var yahu degısık degısık dımı bende cok aramısdım ama sonunda karar verdık yanı ...
benım hosuma gıden dıger ısımler
ömer efe
ahmet yağız
tan
mert şimdilik aklıma gelenler:1closedeyes::1closedeyes:
Papatyacım bebişin ismine karar verdinmi ne olacak küçük prensesinin ismi...
Arkadaşlar müsadenizle izninizi isticez kızımla biraz rahatsızız bugün bir duş alalım, biraz uyuyalım ..çok memnun olduk hepinizle tanıştığımıza..kendinize iyi bakın, hoşçakalın şimdilik, görüşmek üzere..opuyorumnanaktan
voles cım senın kızın ısmı melıssa degılmıyıd ben mı yanlıs hatırlıyorum
tatlım bizde daha oğlumuza isim bulamadık bi kaç isim var ama çok da kafama yatmış değil hani.
KAYRA, YAĞIZ, KEREM,
eğer kızımız olsaydı adı hazırdı seninle paylaşmak isterim
ELVİN: cennet çiçeği, gökkuşağının herbir uvzuna verilen isim, renkli rengarenk demekmiş.
Voles canım sen kızının ismini İrem düşünmüyormuydun benmi yanlış hatırlıyorum yoksa..
listede voles in kızının adı melissa yazıyoo ama vazgeçti heralde
Arkadaşlar benim isim alternatiflerimi de yorumlar mısınız; ayris, ayliz, aynil, dila, duru, lina, dilan....sizce hangisi?
VOLES cım bı arkadasımızda ERVA koydu kızının ısmını unısx bı ısımmıs kızda farklı erkekte farklı anlamlarda kulllanılıyormus ama ısmını koyan hoca soylememıs ısmı Zehra demıs yanı yaslılar bazen soyleyemıyor degısık ısımlerı
voles ela dİla duru derİn deren eylÜl Şeyma berra beren berİl ecren Şİmdİlİk bu kadaaaaaaaa ama ecren ve berİl İsİmlerİ hoŞuma gİdİyor
kızlar merhabalar...
ayy temizlik yapıyorum.zeyno uyurken hem karnımı doyurayım hem kızlarla sohbet edeyim dedim.yarın koca evde temizlik yapma dedi ben evdeyken diyo.ne yapalım bugünden başladım bende.tabi yarına göçmezse:umursamaz:
kızlar selde kaybolan dila bebeğin naaşını bulmuşlar, ben çook üzüldüm:çok üzgünüm:
kızlar ben geldim ve haberler iyi...
3lü test sonucum çok iyi çıktı hiç bi problem görünmüyor doktor herşey normal dedi zemuszemus
Allah dualarımı kabul etti o kadar mutluyum kı hayatım boyunca ılk kez mutluluktan gozyaslarımı tutamadım Allah kımseye boyle bı acı vermesın acaba mı bıle dedırtmesın... Darısı butun annişlerin başınaaa :CüvCüv:
sağolun kızlar. herşeyin yolunda olduğuna sevindim. ben pek iyi sayılmam: eşimin amcasını kaybettik. senağlama zor bi dönem ama iyi olmak zorundayım. o yüzden sizinle sohbet etmek istedim. burada kendimi iyi hissediyorum.
başınız sagolsun canım....
yarenim hoşgeldin.nasıl geçiyo tatil...
cinsiyetleri ögrenenler oldu tabi...
sagol bitanem..
sağolasın fatoşcum,iyiyim şükür, sen de bi gelişme yok mu hareket namına. kız seninki şimdilik sakin gibi ama, sonra çok hareketli olacak gör de bak..
fikirevi dün okumuştum canım gözün aydın cinsiyet öğrenmişsin..,
mistikheart hoşgeldin canım aramıza. keyifli vakitler geçirmen dileğiyle..
papatyacım tatil iyi gidiyor şükür,bol bol uyku ve yemek :) kız elif isminden vazmı geçtin, iyi olmuş. ben hiç sevmem elif ismini. yazacaktım sana ama unuttum..irem,merve,şevval.. bunlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?