2010 Şubat Anneleri

ben 19. haftamda hissetmeye başladım teyzesi şimdikte hiç durmuyo..ben yerim onuya..

gözün aydın canım.çok sevindim.rahat bi nefes alırsın artık.:1hug:

özlemzafer hoşgeldin iyi bari tatile giriyon dinlen doya doya...
bu arada kızlar neti olmayanlar doğuma kadar alın net yaaa bebişler doğduktan sonrada yazışırız acaba vakit bulurmuyuz ya yaramaz olurlarsa :))))

Sağol canım hosbuldum evt son ıs gunu ama dınlenmek nerdeee... bayram var arada bize dınlenmek pek gelmıyor nedense calsıtıgımızdanmıdır nedır bır ızınlı gunu buldukmu mutlaka bırseyler cıkyor ne yapcaksın artık oyle boyle yavas yavas yapcaz ısımızı gucumuzu...kaydirigubbakcemile3

zeh az daha beklıyım o zaman şu an 17+1 ım yanı 18.haftanın ıcındeyım az kalmış desene zemuszemus
sumifer hemde nasıl rahat bi nefes aldım bilemezsin omuzlarımdan yük kalktı sanki :Saruboceq:

Bende 19.haftada hissetmeye başladım, doktorlar eğer ilk hamilelikse 20.haftadan sonra hissedilir diyorlar,ikinci gebelikse eğer dahada erken hissedilebilirmiş, ama benim üçüncü ben 19.haftamda hisetmeye başladım kişiden kişiye değişiyor sanırım.

bana kimse erkek ismi için fikir vermiyo fisfisfis :sm_confused: :çok üzgünüm:

Canım erkek ısmınden cok kız ısmı var yahu degısık degısık dımı bende cok aramısdım ama sonunda karar verdık yanı ...

benım hosuma gıden dıger ısımler

ömer efe
ahmet yağız
tan
mert şimdilik aklıma gelenler:1closedeyes::1closedeyes:

benim ilk ama bende 19. haftada hissetmeye başladım

Arkadaşlar müsadenizle izninizi isticez kızımla biraz rahatsızız bugün bir duş alalım, biraz uyuyalım ..çok memnun olduk hepinizle tanıştığımıza..kendinize iyi bakın, hoşçakalın şimdilik, görüşmek üzere..opuyorumnanaktan

zeh az daha beklıyım o zaman şu an 17+1 ım yanı 18.haftanın ıcındeyım az kalmış desene zemuszemus
sumifer hemde nasıl rahat bi nefes aldım bilemezsin omuzlarımdan yük kalktı sanki :Saruboceq:

sağolasın fatoşcum,iyiyim şükür, sen de bi gelişme yok mu hareket namına. kız seninki şimdilik sakin gibi ama, sonra çok hareketli olacak gör de bak..

fikirevi dün okumuştum canım gözün aydın cinsiyet öğrenmişsin..,

mistikheart hoşgeldin canım aramıza. keyifli vakitler geçirmen dileğiyle..

papatyacım tatil iyi gidiyor şükür,bol bol uyku ve yemek :) kız elif isminden vazmı geçtin, iyi olmuş. ben hiç sevmem elif ismini. yazacaktım sana ama unuttum..irem,merve,şevval.. bunlar nasıl?

aaa ben verim canım (cihan-malik-talha-taha-selman-kerem-) aklıma gelenler daha bulursam sölerim

teşekkür ederim canım.kerem ismi benimde hoşuma gidiyor aslında ama kararsızım.

yağız favorilerimiz arasında.
bide kayra var ama böyle duyunca sanki yabancı bi isim gibi geliyo ilkden kulağa

Papatyacım bebişin ismine karar verdinmi ne olacak küçük prensesinin ismi...

ayy valla çatladım ama bulamadım.dün eşimle biraz konuştuk sanırım üç beş isimden birini koyucagız henüz elemedik.ama ece düşünüyorum..seninki hazır ohh zeynebimin bi andaşı çıkıyo...

bana kimse erkek ismi için fikir vermiyo fisfisfis :sm_confused: :çok üzgünüm:

benim erkek olsaydı rüzgar koymayı düşünüyordum....

canım git dinlen sen by...

voles cım senın kızın ısmı melıssa degılmıyıd ben mı yanlıs hatırlıyorum

canım melissa eşimin babannesinin hamile olduğumu öğrendiğimden beri koyduğu isim bunu koymak zorunda değilsiniz dedi ama bebek diye hitap etmektense adı olsun dedi... kız olucağına başından beri inanmıştı o....

değişik bi isimmiş canım hiç duymamıştım daha önce... böyle isimler ilerde zorluk çıkartmazmı ama ya... telefonda birine adını söylerken karşı taraf efendimm efendimmm derse ben sinir olurum şahsen:)))

Voles canım sen kızının ismini İrem düşünmüyormuydun benmi yanlış hatırlıyorum yoksa..

canım evet onu düşünmüştük ama havada hala karar veremiyoruz bi türlü... eşimin teyzesinden NİCE alternatifi geldi... bakalım...

listede voles in kızının adı melissa yazıyoo ama vazgeçti heralde

melissa formalitedendi canım isimsiz olmasın diye hitap ediyoduk babaannemizin isteğiydi... ama bu gidişlede öyle kalıcak galiba yenisi gelmiyo bi türlü...

Arkadaşlar benim isim alternatiflerimi de yorumlar mısınız; ayris, ayliz, aynil, dila, duru, lina, dilan....sizce hangisi?

canım bu isimlerin bi çoğunun anlamını bimiyorum bana en sıcak dila ve duru geldi açıkçası...

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

voles ela dİla duru derİn deren eylÜl Şeyma berra beren berİl ecren Şİmdİlİk bu kadaaaaaaaa ama ecren ve berİl İsİmlerİ hoŞuma gİdİyor

bak bunlar güzel isimler canım dila'dan aslına bakarsan şu selde kaybolan bebekten sonra bi soğudum çok seviyodum halbuki... duruyada eşim sabun markası diyo.. küt adam... derin deren ve ala güzel ama ...

off bende evde olsaydımda temizliğimi yapsaydım keşke ya... son gün yapmak ölüm geliyo bide zaten yarım günü çalışıyorum.... evden kocişi postalıycam annemi çağırcam artık beraber yaparız artık napim.. tek başıma zor...

kızlar selde kaybolan dila bebeğin naaşını bulmuşlar, ben çook üzüldüm:çok üzgünüm:

evet canım... o bebek benim arkadaşımın patronunun kızı... çok üzüldük sorma...

:teytey: :teytey: gözün aydın canımmmmmmm çok sevindim ne mutlu... güzel haber duyunca dayanamıyorum oynayasım geliyooo :dance:

başınız sağolsun canım... mübarek aylarda oda vefat etmiş... Allah rahmet eylesin..

mistikheart gorusmek uzere yıne gel amaaa
sumifer bende aras,ayaz,azad,yiğit,çınar ve ömer isimlerini severim erkekte

iyi iyi dinlen bakalım.evet eliften hemen vazgeçtik.sadece alfabenin arapçada ilk harfi koyma bi anlamı yok dediler.
irem yalancı cennet bahçesi demek aman ha kızlar irem koymayın anlamı iyi degil.
kız valla içimi okuyon ha dün merve isminide konuştuk.
dur söyleyeyim.merve.selin.ece,eda,naz, bunlar şimdilik aklımızdakiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…