2010 Şubat Anneleri

Gözünaydın canım çok sevindim , maşallah bebişine

Merhaba hulencim sen nasılsın

merhaba canım hoşgeldin sen nasılsın buralarda herşey yolunda gibi..

ıyıyız canım sen nasılsın

Hulen hoŞ geldİn camnım

sağolun kızlar. herşeyin yolunda olduğuna sevindim. ben pek iyi sayılmam: eşimin amcasını kaybettik. senağlama zor bi dönem ama iyi olmak zorundayım. o yüzden sizinle sohbet etmek istedim. burada kendimi iyi hissediyorum.

selam kızlar..

nasılsınız bakalım..beni unutmadınız değil mi?

ben arada takılıyorum siteye, fakat liste için geçmişi okumaktan size bişey yazamadan çıkıyorum..

bugün okumadım ama, fatoşcum sen buralardaymışsındır,bugün varmı bi değişiklik listeyi etkileyen?

başınız sağolsun

güzün aydın canım çok geçmiş olsun..bebişlere bişey olucak korkusu çok acı bir kaygı, Allah sağlıklarını daim etsin,

Başınız sağolsun, allah rahmet eylesin.

zeh ve selmakerem cok sagolun kızlar nasıl rahatladım anlatamam
hules canım basınız sagolsun... mekanı cennet olsun amcanızın...

Oh zeynepÇım sende benım gıbı rahatladın gÖzÜn aydın canım.
papatya kolaygelsın canım
volessssssssssss sana kız ısımlerı yazdım gÖrdÜn mÜ?

mistikheart sagol arkadasım... dogru soyluyosun ınsan daha karnındayken bıle kendı evladı ıcın nasıl korkuyor daha sımdıden kendımızden cok dusunuyoruz onları...

gozun aydın canımm ınsallah hep boyle guzel haberler alırız

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

E=derinderen;9187153]canım kolay gelsın yorma kendını

[/QUOTE]

merhaba canım kolay gelsin fazla yorma kendini... koca lar hep öle zaten ille diplerinde oturcaz.Çok üzgünüm çoook

ee yarın kocanla yap yardım etmezmi hem daha çabuk bitirirsin tek başına zor oluyor.

Kolay gelsin canım kendini fazla yorma dinlene dinlene yap, bende yarın evi süpürüp silecem o kadar ,bu sene bayram temizliği bizim eve uğrayamadı, derin temizlik yapamadım ne yapalım bu sene böyle .

sagolun kızlar.bende derine inmeyecegim temizlikte.zaten öyle bi hava varki heran yagmur yagacak gib.dinleniyorum şimdi..

ayy koçişilin günahını alamam.o benim canım ya..o kadar yardım ederki bana ben benim koca yandım edeni daha tanımadımevimi süpürür,toz alır,özellikte zeynepte bana anneler ne yapıyorsa hepsini yapmıştır.emzirme dışında.mamaya geçtigimizde bile gece kalkar mamayı verirmiş ben uyuyorum haberim yok.bi kalkardım eyvah uyanamadım diye.tamam ben verdim.altını degiştirdim.gazını çıkırdım.uyuttum derdi.maşallah evliligimize.akrabalar arasında örnek çiftiz yani.kız kıyamıyorum oruç ya yarında uyusun temizlik gürültüsü olmasın dedim...

canım çok sevindim.allah tamamına erdirip kucagınada almayı nasip etsin.bak keyfini çıkar artıkkaydirigubbakcemile2

zeynep'cim gözün aydın. senin adına çok sevinim inan.

hulen başınız sağolsun canım. allah geride kalanlara hayırlı ömürler versin inş.

fatoş evet canım gözümüz aydın bundan sonra kalanını naz yaparak gecırıcem daha dogru duzgun keyfıne varamadım hamılelıgımın walla :teytey:
bu arada fikirevi kız bebiş geliyormus sabah okudum ama kafam yerınde degıldı unuttum cevap yazmayı hadı bakalım kızlarımız cogalıyorrr

başınız sağolsun

Başınız sağolsun, allah rahmet eylesin.

zeh ve

sağol cnm, senin de gözün aydın.

selmakerem cok sagolun kızlar nasıl rahatladım anlatamam
hules canım basınız sagolsun... mekanı cennet olsun amcanızın...

başınız sağolsun canım

sağolun kızlar. allah razı olsun. allah sizlere göstermesin. kaçınılmaz aslında: en azından gecinden versin. allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…