2010 Şubat Anneleri

slm kızlar artık bende buradayım.benimde cinsiyeti belli oldu oğluşumuz olacak inşallah.dörtlü testimizi yaptırdık inş.hayırlı sonuç gelir.

ya kızlar bu arada ıstanbulda olanlar,kapalıcarsının cıkısında mahmutpasa yokusu war orda bebe kıyafetlerı cok uygunmus. benım arkadasımın ablası balıkesırden gelmıs kız butun alısverısını yapmıs ordan. bıde yıne aynı yerde havuzluhan war oranında en alt katı cok uygunmus

slm kızlar artık bende buradayım.benimde cinsiyeti belli oldu oğluşumuz olacak inşallah.dörtlü testimizi yaptırdık inş.hayırlı sonuç gelir.

gözün aydın cnm. allah tamamına erdirsin. kaçıncı haftadasın? 4lü test yapılınca merak ettim.

hoş bulduk canım .inş hepimiz için herşey yolunda gider.aylardır nete giremedim.daha yazılanları bile okuyamadım.kim ne alemde bi okuyupta öğreneyim

kızlar öyle bir yazıyorsunuz ki oku oku bitmiyor, geçmişi okuyorum deminden beri,

zeynepcim ve esmacım gözünüzaydın olsun testler iyi çıkmış,

hulen başın sağ olsun, Allah geride kalanlara ömürler versin.

ya kızlar bu arada ıstanbulda olanlar,kapalıcarsının cıkısında mahmutpasa yokusu war orda bebe kıyafetlerı cok uygunmus. benım arkadasımın ablası balıkesırden gelmıs kız butun alısverısını yapmıs ordan. bıde yıne aynı yerde havuzluhan war oranında en alt katı cok uygunmus

evet öyle tatlım oralar çok uygun ama ucuz olupta dandiklerde var o yüzden bilinçli bişekilde inceleyerek almak lazım. kumaşı felan pamuklu olması lazım bebişlerimizin sağlığı için..şakkıdı

fatima38 cok sagol canım...
fatoş doktor bısey demedı hersey normal rahatlayabılırsın dedı sanırım yapmıcak yapıcak olsa soylerdı sanırım...

kızlar öyle bir yazıyorsunuz ki oku oku bitmiyor, geçmişi okuyorum deminden beri,

zeynepcim ve esmacım gözünüzaydın olsun testler iyi çıkmış,

hulen başın sağ olsun, Allah geride kalanlara ömürler versin.

amin canım, sağolasın.

canım 17+1 .doktor üçlüdense dörtlü daha iyi sonuç verir dedi direk ona bakacaklar.

anladım güzelim. sonuçların da iyi çıkar, eminim. sağlıkla gelsin bebeğin.

kızlar ben accık cıkıyom dun dızımı ızleyememıstım bugun netten ındırdım onu ızlıyım barı bı tarafım eksılecek yoksa :dance:

Back
X