2010 Şubat Anneleri

çıkan arkadaşlarımın hepsine iyi bayramlar iyi tatiller... bol bol dinlenin bayramda... çarşamba bomba gibi görmek istiyorum herkesi....

VOLES acaba bizim bebişlerin doğumu ocakta olabilirmi ama ben genede buraya takılırım :))

çıkar ardaşalar sizede iyi bayramlar kendinize ve bebişlere çook iyi bakın zemuszemus

BıZı BIRAKIRSANIZ OCAK TOPıĞıNı BOMBALARIMkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya bebişimin cicilerini göstermek istiyorum size ama resim ekleyemiyom geçen voles bi adres vermişti ordanda yapamadım. boyutu büyük geliyo heralde

VOLES acaba bizim bebişlerin doğumu ocakta olabilirmi ama ben genede buraya takılırım :))

benim zaten ocağa kaydı canım doğumum şu an 30 ocak görünüyor... ama bakalım ilerde ne olur ama %99 ocak.... bende buraya takılıyorum zaten aksini düşünmem bile....

benim zaten ocağa kaydı canım doğumum şu an 30 ocak görünüyor... ama bakalım ilerde ne olur ama %99 ocak.... bende buraya takılıyorum zaten aksini düşünmem bile....

o zaman benimki kesin kayar zaten 1 şubat ama son tarih o aman kaymasınya millet laf sölücek diye sinir oluyom :kızgın:

Selam arkadaşlar :)) Valla aynı şeyi ben de düşündüm sabah uyandığımda. Hatta doğum sancılarımız başlayınca internette olursak" geliyoooooooooooooooooo" diye yazarız, biz çok matrak grubuz diye kendi kendime güldüm bile:))

o zaman benimki kesin kayar zaten 1 şubat ama son tarih o aman kaymasınya millet laf sölücek diye sinir oluyom :kızgın:

aman kime ne yaaa allah allah millet önce kendine baksın... evlenmişin artık... daha neyin dedikodusu offf sinir oluyorum böyle insanlara yaaaaaa.... :oklava:

Selam arkadaşlar :)) Valla aynı şeyi ben de düşündüm sabah uyandığımda. Hatta doğum sancılarımız başlayınca internette olursak" geliyoooooooooooooooooo" diye yazarız, biz çok matrak grubuz diye kendi kendime güldüm bile:))

sende bizdensin demek gel kardeşim :teselli:

Arkadaşlar ben çıkıyorum, kendinize çok iyi bakın, bebişleri öpün benim için....

müsait olursam evden bakarım inş.

ıyi bayramlar hepinize, öpüyorum kocaman.

Allaha emanet olun.

gece falan tutar sancımız bakarsınız artık son aylara doğru bizbirimize telefonlarımızı verelimde.... yoksa nerden haberimiz olucak.... birimiz gelmedimi sabah hemen tel açarız....

aman kime ne yaaa allah allah millet önce kendine baksın... evlenmişin artık... daha neyin dedikodusu offf sinir oluyorum böyle insanlara yaaaaaa.... :oklava:

he valla aman bencede hiçte tık takmıcam hem onlara ne yapmış olsamda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sen ne zaman kaçıncı ayında izne çıkıcan canım

Back
X