Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BİZİ BIRAKIRSANIZ OCAK TOPİĞİNİ BOMBALARIMkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
KIZ BİZ ATACAKSAK NİYE BOBBALIYAYIMŞeniz
VOLES acaba bizim bebişlerin doğumu ocakta olabilirmi ama ben genede buraya takılırım :))
benim zaten ocağa kaydı canım doğumum şu an 30 ocak görünüyor... ama bakalım ilerde ne olur ama %99 ocak.... bende buraya takılıyorum zaten aksini düşünmem bile....[/QUOTE
ŞenizŞeniz:1hug::1hug:Şeniz:1hug::1hug::teytey::teytey:
benim zaten ocağa kaydı canım doğumum şu an 30 ocak görünüyor... ama bakalım ilerde ne olur ama %99 ocak.... bende buraya takılıyorum zaten aksini düşünmem bile....
benim zaten ocağa kaydı canım doğumum şu an 30 ocak görünüyor... ama bakalım ilerde ne olur ama %99 ocak.... bende buraya takılıyorum zaten aksini düşünmem bile....[/QUOTE
canımsınnnnnnnnn Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
VOLES acaba bizim bebişlerin doğumu ocakta olabilirmi ama ben genede buraya takılırım :))
o zaman benimki kesin kayar zaten 1 şubat ama son tarih o aman kaymasınya millet laf sölücek diye sinir oluyom![]()
Selam arkadaşlar :)) Valla aynı şeyi ben de düşündüm sabah uyandığımda. Hatta doğum sancılarımız başlayınca internette olursak" geliyoooooooooooooooooo" diye yazarız, biz çok matrak grubuz diye kendi kendime güldüm bile:))
Selam arkadaşlar :)) Valla aynı şeyi ben de düşündüm sabah uyandığımda. Hatta doğum sancılarımız başlayınca internette olursak" geliyoooooooooooooooooo" diye yazarız, biz çok matrak grubuz diye kendi kendime güldüm bile:))
aman kime ne yaaa allah allah millet önce kendine baksın... evlenmişin artık... daha neyin dedikodusu offf sinir oluyorum böyle insanlara yaaaaaa....klava: