2010 Şubat Anneleri

hoşgeldiniz kızlarrrr
canlar ben çıkıyım hepinizi kocaman öptm şimdiden bayramınız mübarek olsun...:enbuyukkk:

Selam canim hosgeldinzemuszemus
hoşbulduk canım.
cİcİlİ bİcİclİ Çakır gÖzlÜ bebİŞİm hoŞ geldİnİz.
bİtanesİ geÇmİŞ olsun canım evet dİkkat etmek lazım canım
hoşbulduk canım.
hoşgeldiniz kızlarrrr
canlar ben çıkıyım hepinizi kocaman öptm şimdiden bayramınız mübarek olsun...:enbuyukkk:

hoşbulduk canım
güle güle
hayırlı bayramlar.

merhaba kızlar eskiye bakmadim insallah herkez iyi dir bir sorun yoktur nasilsiniz cici anneler

hosbulduk canlarım ben bu ara bı ıyı bı kotu ugrasyom valla bugunde bas agrısı bakalım ne zaman ıyılesecm

bende iyim kızlar saol bilgen cnm 2 gundur bende de fena bas agrisi var sorma cnm insallah cabuk gecer hepimizin agrilari ddilerim

ay ya kızlar mazlarda oyle bebek cicileri var ay bugun esimle cicilere baktık bisiler aldik ya bir tulumlar var tavsan li arkada kuyrugu var esimle gulduk haftaya doktor yine baksin tam kız derse artık cici seyler almaya baslicaz ince bataniyeler patigile sapkasila ne guzeler kızlar ya kız icin olanlar once arastırın ogle alin kızlar bir magzada 20 tl olan baska yerde 14 tl oluyo once bakin sonra alin fiyatlar cok oyunuyo

allahım gule gule gıydırmeyı nasıp eder inş.

bende burda bir yerde gördüm desenli battaniye 10 ytl dedi
zıbınlara 3-4 tl dedi
biraz daha bekliyecem ben alışveriş için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…