hoşgeldiniz kızlarrrr
canlar ben çıkıyım hepinizi kocaman öptm şimdiden bayramınız mübarek olsun...:enbuyukkk:
hoşbulduk canım.Selam canim hosgeldinzemuszemus
hoşbulduk canım.cİcİlİ bİcİclİ Çakır gÖzlÜ bebİŞİm hoŞ geldİnİz.
bİtanesİ geÇmİŞ olsun canım evet dİkkat etmek lazım canım
hoşgeldiniz kızlarrrr
canlar ben çıkıyım hepinizi kocaman öptm şimdiden bayramınız mübarek olsun...:enbuyukkk:
merhaba kızlar eskiye bakmadim insallah herkez iyi dir bir sorun yoktur nasilsiniz cici anneler
merhaba kızlar eskiye bakmadim insallah herkez iyi dir bir sorun yoktur nasilsiniz cici anneler
slm kızlar umarım herkes ııdır
Hosgeldin canim zemuszemusslm kızlar umarım herkes ııdır
bende iyim kızlar saol bilgen cnm 2 gundur bende de fena bas agrisi var sorma cnm insallah cabuk gecer hepimizin agrilari ddilerim
ay ya kızlar mazlarda oyle bebek cicileri var ay bugun esimle cicilere baktık bisiler aldik ya bir tulumlar var tavsan li arkada kuyrugu var esimle gulduk haftaya doktor yine baksin tam kız derse artık cici seyler almaya baslicaz ince bataniyeler patigile sapkasila ne guzeler kızlar ya kız icin olanlar once arastırın ogle alin kızlar bir magzada 20 tl olan baska yerde 14 tl oluyo once bakin sonra alin fiyatlar cok oyunuyo
ay ya kızlar mazlarda oyle bebek cicileri var ay bugun esimle cicilere baktık bisiler aldik ya bir tulumlar var tavsan li arkada kuyrugu var esimle gulduk haftaya doktor yine baksin tam kız derse artık cici seyler almaya baslicaz ince bataniyeler patigile sapkasila ne guzeler kızlar ya kız icin olanlar once arastırın ogle alin kızlar bir magzada 20 tl olan baska yerde 14 tl oluyo once bakin sonra alin fiyatlar cok oyunuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?