2010 Şubat Anneleri

Günaydın kızlaaar hepinize selamlar.
Geçmişi okuyup ancak geldim. Herkesin bayramı iyi geçmiştir umarım.
Bebeklerimizle kutlayacağımız nice bayramlar olsun inşallah.
Çok yorucu geçti misafirlerim vardı bayram boyunca uzaktan ama yine de tatilde bitti iş başladı o yüzden bugün mutsuzum biraz.

bayramlık almadım evdekilerle idare ettim canım oyüzden almam lazım.kemeraltına gidecem bu gün.kuzum.

kuşum ben kemeraltında salepçioğlu çarsısında zuhal butik var
ben ordan elbise aldım çok güzeldi 50 lira
orda çok çeşit var zevkli bi butik ve fiyatlarda uygun
bi uğra derim

günaydın kızlar Bayram niye bitti ya ben daha dinlenememiştim ve grip olacak gibiyim üstüne üstlükte bulantılarım geri geldi.

Fatoş bebeğin ile bayramlaşmanızı okudum çok hoş seneye bayramda bebeğinin yüzene söylersin ınşallah.

meraklısı kendi doğurup istediği ismi versin sekerimşakkıdı
siz canınızın istediği ismi koyun
o kadar karnında tası eziyetizi çek vay efendim isminide bilmem kim koysun
yok öyle kardesim:mymeka:

evet canım
sinir ediyolar başka bişiy deil sanki doğuranın hakkı yok kaynanın hakkı var ben kayınpederimin ismini koydum dio imaylaa
zaten hormonlarda gerginim sinir ruhen çöküntü hepsi biarada bigün açıcam camıı yangın var die bağrıcammm delikafadulden delikafadulden

o öyle koysun öyle cağırsın boşver sen git kimliğe istediğin adı yazdır
soranlarada kendi koyduğun adı söylersin

benim kocişte asya isminden vazgecti ani bi kararla
sonra benide soğuttu yine isimsiz kaldık zaten zar zor bulmuştuk
bilmiyorum cemre ismini düşünüyoruz

bi uğra derim
bakarım canım sağol fikir verdiğin için.

inşallah canım benim

o öyle koysun öyle cağırsın boşver sen git kimliğe istediğin adı yazdır
soranlarada kendi koyduğun adı söylersin

tabi kendi beğendiğim ismi koyucam kısmetse ama işte insana sinir getiriyolar bunaltıyolar
aman neyse böle sinir oldukça bebeğimi hissetmiyorum zaten takmamaya çalışıcamm

Günaydınnnnnn Kızlaar!! Bayram ve tatil çok iyiydi ekmek elden su gölden :))

günaydın escos[COLOR="Red"] esma[/COLOR] ne bilim düşünüyom daha benim cinsiyet bile belli değil.yarında doktora gitçem inşallah.

kızlar günaydın biz geldik ve tabi hemen işbaşı biraz geçmişe bakayım dedim olmadı güzel haber alan arkadaşların gözü aydın diğer arkadaşlarda bayramı güzel geçirmişlerdir umarım :1hug:

günaydın canlarım şükür kavuşturanaaa çok özledim sizleri.. geçmişe bakamadım çok birikmiş ama yeni gelen varsa hoşgelmiş sefalar getirmiş.. dr. dan gelen varsa sonuçları inşallah temiz çıkmıştır ... herşey yolundadır inşallahhhh :Saruboceq:

bi uğra derim

Fatoşçum pofidiye katılıyorum ben de Zuhal butikten 2 pantolon 1 elbise aldım. Tavsiye ederim çok güzel ve çeşitli şeyler var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…