2010 Şubat Anneleri

Ay evet tatlım ya... Azıcık dinleneyim hemen yapayım iyioldu aklıma getirdin.Ed,rneDen yeni döndük.Ayaklarım fena şişti.

Ay evet tatlım ya... Azıcık dinleneyim hemen yapayım iyioldu aklıma getirdin.Ed,rneDen yeni döndük.Ayaklarım fena şişti.

canım dıkkat et kendıne hemen iç sıcacık sonrada yat dınlen valla zaten hepımız sırayla hasta oluyoz valla canım benım

Havalar birdenbire nasıl da soğudu Bilgencim ya..Gündüzleri yaz Akşamları kış sanki Çok dikkat etmek lazım.

Havalar birdenbire nasıl da soğudu Bilgencim ya..Gündüzleri yaz Akşamları kış sanki Çok dikkat etmek lazım.

sorma talım dun ben ustum acık uyumusum sabah bı kalktım her tarafım tutulmus donmusum resmen hemen kalıncana gıyındım valla bıtanem sen calışıyosun demı bı o nedenle dınlenmek gıbı bı fırsatında o nedenle daha dikkatli olman lazım

kızlar size bişey sorcam okuyan ve bilgisi olan bana cevap yazsın hemen lütfen..
şimdii..
ben 19. haftamı bitiriyorum Allahın izniyle 2 güne.
yakın zamanda annem gelcek inşallah bana, ve onunla alışverişe başlayalım yavaş yavaş diyoruz çünkü malum kış önümüzdeki günlerde havalar iyice soğumaya başlıycak yavaş yavaş alalım ve biriktirelim diyoruz çünkü hepsi bi anda sıkışmasın çok zor olur diye.
neyse,
benim size soracağım şey, BAYRAMPAŞA, GAZİOSMANPAŞA civarında bebek tekstil giyim mağazası varmı aşırı pahalı olmayan şöyle güzel şeyler olan, tavsiye edebilecek biri?
mesela badisini tulumunu battaniyesini falan filan onları almak istiyorum yavaş yavaş.
bu konuda cevaplarınızı bekliyorum..
mesajım belki gözden kaçabilir ilerleyen zamanlarda tekrar kopyalayıp yapıştırabilirim, yanlış anlaşılmasın.
hepinizi öptüm..
kendinize iyi BAKINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN........................ a.s.

ben geldim kızlar
nasılsınız bakalım?
yol çok yordu beni gözlerim kapanıyor
bizim kız da tekmeliyor sizi özlemiş olmalı kaydirigubbakcemile3

selam kızlar nasılsınız
nıhayet bayram koşturması bitti
yatmadan önce bir bakayım dedim malum yarın sabah iş

hepinize iyi gecelerr
mesajıma okumayanlar bi baksın, çok akla ihtiyacım var.. civarlarda nerlerde var acaba bebek mağazası yav?

turk kahvesi tatlım eminönine gitseme herkez ucuz seyler aldik diyolar dolas neresi ucuz sa ordan al hep okuyorum sitelerde eminönunden cok memnunlar arastir bak indirimli mazalar var cok bebek icin satan yerlerde kıs geliyoya ondan bizde bugun alis veris yaptık az esimle cok guzel mazalar var burda ama malesef gebzede yasiyoz buralar uzak sana sen dedigimi yap eminönune fakan git bi dolas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…