Kızlar herkese günaydınlar...
Esmacım Allah bir kapıyı kapar ötekini açar. Allah yardımcınız olsun inşallah.
Bilgencim sen de sıkma canını. Yavrularımızın nasipleri gelecek inşallah yakında. Biz bile şaşırırız nasıl oldu da bu sorun halledildi diye.
Kızlar bu arada ben fena nezleyim. Göbişimde küçüldü sanki. Nezleden olabilir mi?
Bilgencim sen de sıkma canını. Yavrularımızın nasipleri gelecek inşallah yakında. Biz bile şaşırırız nasıl oldu da bu sorun halledildi diye.
Kızlar bu arada ben fena nezleyim. Göbişimde küçüldü sanki. Nezleden olabilir mi?
Maşallah ona.bayram olduğunu hissettilermi nedir.benimkide aynı cnm geceleri uyutmuyor eşimde dioki yandık geceleri uyanıcak galiba dio.uyku düzeni şimdiden otururmuş ya.ev sessizken o da duruyor ama birileri konuşmaya başlası laf yetiştirio sanki çok komik.Aaaa bu arada kızlar benim dışarıdan görünüyor hareket ettiği sizinde görünüomu çok heycanlı ya?
ne güzel bebişlerimiz hareketli maşallah...benim artık dışardanda belli oluyo ailecek seyrediyoruz vuruşlarını ...vurduğu yer inip kalkıyo çok tatlı yaa :)))
işyeri problemi var heralde çoğumuzda...banada tavırları değişti hayırlısı bakalım...yılbaşı gibi izine ayrılmayı düşünüyorum zaten 3 ay daha sabretsinler:))
Maşallah ona.bayram olduğunu hissettilermi nedir.benimkide aynı cnm geceleri uyutmuyor eşimde dioki yandık geceleri uyanıcak galiba dio.uyku düzeni şimdiden otururmuş ya.ev sessizken o da duruyor ama birileri konuşmaya başlası laf yetiştirio sanki çok komik.Aaaa bu arada kızlar benim dışarıdan görünüyor hareket ettiği sizinde görünüomu çok heycanlı ya?
Kizlar ben çikiyorum simdilik öpüyorum hepinizi
benim daha o kadar belli olmuyo yada dikkat etmedim ay evet bakalım neler olucak kızlar
canım dikkat et kendine kuruntu yapma lütfen bebişlerimizi korur rabbim ama yemelerini kesme bol bol sıvı şeyler al c vitamini ya
ay kıyamam ben ona yesin teyzesi onu valla bizim dikkat etmedik henüz belki belli oluyodur bilmemki ama içerden kıpır kıpır
Hastayım Aryacım.Sen nasılsın.
oluyordur cnm izle birgün.bizim bir tane ayak pufu var koltuğa oturuyorum ayağımı ona uzatıyorum o zaman görebiliyorum.ve öyyle daha da kıpır kıpır oluo.herkeste farklı sanırım hareket olayı.tv de izledim 22.haftada hissedilir dio bizim maşallahımız var.
geçmiş olsun cnm:teselli: dinlen bol su içki at virüsleri.salgın şuara bayramda da herkesle öpüştük ister istemez çok tehlikeli bayramların bu yönü.benimde etrafımda herkes gripti bayramda ödüm koptu.kaçtım herkesten.
hoşgeldin canım iyiyiz sen naslsın bebişler iyi kıpraşıyo seninki nasıl bakalım
herkese merhaba,
evet bir tatil sonrası iş günü daha. Bayramda bol bol yatıp dinlendik mamaları goturduk kilo bile aldık(
esmacım ne desem yaw valla uzuldum insallah en yakın zamanda bulur is.
voles valla ters olmus neyse yapacak bisey yok. zor olucak biraz sana ama hayırlısıyla gelsin de bebisler herseye bir cozum bulunur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?