2010 Şubat Anneleri

inşallah canım benım nane limon içtın demı göbüşün nıye kuculsun kız

sağol tatlım hayırlısı artık

Benimde canim hep aksamlari geceleri kipir kipir tekme üstüne tekme atiyo gündüzleri tik yok ama benim disardan daha belli etmiyo

benim daha o kadar belli olmuyo yada dikkat etmedim ay evet bakalım neler olucak kızlar

canım dikkat et kendine kuruntu yapma lütfen bebişlerimizi korur rabbim ama yemelerini kesme bol bol sıvı şeyler al c vitamini ya

ay kıyamam ben ona yesin teyzesi onu valla bizim dikkat etmedik henüz belki belli oluyodur bilmemki ama içerden kıpır kıpır

selam kızlar.

esmacım bu gece seni rüyamda görmüştüm. resimdeki halinle. 47.2 kiloyum diyordun :) bir de terzilik mi ne yapıyordun.. öyle bişeyler işte, neşeli bir rüyaydı..

canım benim Allah kolaylık versin, eşine de zor tabii..Ama ümidinizi yitirmeyin, bir kapı kapanır, daha iyisi açılır inş. Keşke burda olsaydınız, biz de iş bulması için yardımcı olurduk..

bilgencim sen de canını sıkma, hepimizde bu borç belası var..Allah bi şekilde yardım ediyor, ödeniyor..Başka bankalara başvursa..

voles'im üzülme.. o zamana daha çok var. bi çözüm bulursunuz inş.

gülşah sen ne yaptın, topladın mı eşyaları,ev bulabildiniz mi? evde durumlar nasıl? bayramla birlikte düzelmiştir umarım herşey..

Havva'cım geçmiş olsun. kız grip oldum diye, göbek küçülür mü? sana öyle geliyordur..güzelce yemeğini ye, vitaminlerini depola, bolca da dinlen. bişeyciğin kalmaz inş.

ben hissediyorumda ufacık tepik gibi bişeyler kıpır kıpır babamızda hemen elini koyuyor o hissedemiyor bende bekle biraz daha dışardan daha hissedilmez diye yakında tepik attığı yerden ayağı bile görünecek sositososito

yaren hoş geldin bende sana bugün mesaj atacaktım benim bilgilerimi güncelliyebilirmisin?

kızımız olacak ismi DURU AZE.

müsait olunca güncellersen sevinirim teşekkürler şimdiden.

oluyordur cnm izle birgün.bizim bir tane ayak pufu var koltuğa oturuyorum ayağımı ona uzatıyorum o zaman görebiliyorum.ve öyyle daha da kıpır kıpır oluo.herkeste farklı sanırım hareket olayı.tv de izledim 22.haftada hissedilir dio bizim maşallahımız var.

Hastayım Aryacım.Sen nasılsın.

geçmiş olsun cnm:teselli: dinlen bol su içki at virüsleri.salgın şuara bayramda da herkesle öpüştük ister istemez çok tehlikeli bayramların bu yönü.benimde etrafımda herkes gripti bayramda ödüm koptu.kaçtım herkesten.

herkese merhaba,

evet bir tatil sonrası iş günü daha. Bayramda bol bol yatıp dinlendik mamaları goturduk kilo bile aldık (

esmacım ne desem yaw valla uzuldum insallah en yakın zamanda bulur is.

voles valla ters olmus neyse yapacak bisey yok. zor olucak biraz sana ama hayırlısıyla gelsin de bebisler herseye bir cozum bulunur.

valla bende deniyeyim bakalım ne olcak içerden hissediyorum kıpır kıpır olduğunu ama anca zamanı var galiba dah tabii

hoşgeldin canım nasılsın bakalım valla zor geldi bugün gelmek ama ne yapcaz mecburen emir demiri kesiyor değilmi ama

kızlar 2 gün önce benden süt geldi..
ilk ağız diyolarmış galiba..
sarımtırak bi akıntı gelmiş göğsümden, sütyenimde farkettim.
sizlerden de gelen oldumu hiç?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…