kızlar 2 gün önce benden süt geldi..
ilk ağız diyolarmış galiba..
sarımtırak bi akıntı gelmiş göğsümden, sütyenimde farkettim.
sizlerden de gelen oldumu hiç?
cnm benden gelmedi henüz.ama normal bir durummuş duydum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar 2 gün önce benden süt geldi..
ilk ağız diyolarmış galiba..
sarımtırak bi akıntı gelmiş göğsümden, sütyenimde farkettim.
sizlerden de gelen oldumu hiç?
gülşah sen ne yaptın, topladın mı eşyaları,ev bulabildiniz mi? evde durumlar nasıl? bayramla birlikte düzelmiştir umarım herşey..
hoşgeldin canım nasılsın bakalım valla zor geldi bugün gelmek ama ne yapcaz mecburen emir demiri kesiyor değilmi ama
selam kızlar.
esmacım bu gece seni rüyamda görmüştüm. resimdeki halinle. 47.2 kiloyum diyordun :) bir de terzilik mi ne yapıyordun.. öyle bişeyler işte, neşeli bir rüyaydı..
canım benim Allah kolaylık versin, eşine de zor tabii..Ama ümidinizi yitirmeyin, bir kapı kapanır, daha iyisi açılır inş. Keşke burda olsaydınız, biz de iş bulması için yardımcı olurduk..
hayır olsun ruyan canım ilginçmiş
sağol iş bulmuş kadar oldun
rabbim hayırlısı vericek inş.
[esmacım ne desem yaw valla uzuldum insallah en yakın zamanda bulur is.
sağol canım
saol yarenim iyim çok şükür...
evi toplamadık daha ev haberi var bi kaç yerden bakıcaz bu haftadan sonra...zaten taşıma şirketi ayarlıcak eşim herşeyi onlar paketliyomuş...özel eşyalarımızı ben toplucam...
eşimle bayramın 2. günü son ve şiddetli tartışmamızı yaşadık ve sanırım artık bişey dank etti kfasında...o günden beri iyiyiz çok şükür...
sen neler yaptın özledim ya...işyrimde taşındı bu arada istasyon caddesinde değilim artık...avrupa hast. yanına taşındık
selam kızlar tünaydın.......
evet gitmiş nie acabakızlar puanlarımız gitmis noldu acaba ??
kızlar herkese merhabalar...biraz okudum şöyle iki üç sayfa geriden.....
ben iyim bayramda çok hamur tatalıları yemdim ama bol bol şeker yedim.ayy benim kızın hoşuna gitti sanırım hep hareketliydi.şuan bile atıştırıyorumkaydirigubbakcemile3
bugün sabah tetanoz aşımı yaptırdım saglık ocagında 20 haftaıkken gel demişlerdi.zeynepede grip aşısı yaptırdık malum iyice soguklar gelmeden önlemimizi aldık.yani aşı günümüz gibi oldu ....
camdankalpherşeyin düzeldigine çok sevindim..inşallah bu son olur...
esmasende üzülme canım eşin için allah bi kapıyı kapatır digerini açar elbet....
yarenimgeldin demek hoşgeldiiin...
burcu,caneylo,serap,tuba ee sizler nasılsınız bayramlar nasıl geçti...
ay hiç kilo almadım diyodumya bayramla beraber bi kilo aldım.....şekerler yüzündeeenakannehir
kızlar herkese merhabalar...biraz okudum şöyle iki üç sayfa geriden.....
bugün sabah tetanoz aşımı yaptırdım saglık ocagında 20 haftaıkken gel demişlerdi.zeynepede grip aşısı yaptırdık malum iyice soguklar gelmeden önlemimizi aldık.yani aşı günümüz gibi oldu ....
burcu,caneylo,serap,tuba ee sizler nasılsınız bayramlar nasıl geçti...
ay hiç kilo almadım diyodumya bayramla beraber bi kilo aldım.....şekerler yüzündeeenakannehir
merhaba kızlar nasılsınız bakalım bayramı atlattık kaldık yıne bız bızee
kuzenım bızde cok fazla bakamıyorum bu aralar nete o yuzden arada gırıyorum boyle bebıslerınız nasıllarr :1rolleyes:
hoşgeldin Papatya ben tatlıyı değil ama çikolatayı fazla kaçırdım benim kız oynamıyor daha hissetmiyorum inatçı çıktı o kadarda akşamlar dinliyorum oyna kızım diye konuşuyorum ama umrunda değil :tomato: