2010 Şubat Anneleri

gülşah sen ne yaptın, topladın mı eşyaları,ev bulabildiniz mi? evde durumlar nasıl? bayramla birlikte düzelmiştir umarım herşey..

saol yarenim iyim çok şükür...
evi toplamadık daha ev haberi var bi kaç yerden bakıcaz bu haftadan sonra...zaten taşıma şirketi ayarlıcak eşim herşeyi onlar paketliyomuş...özel eşyalarımızı ben toplucam...
eşimle bayramın 2. günü son ve şiddetli tartışmamızı yaşadık ve sanırım artık bişey dank etti kfasında...o günden beri iyiyiz çok şükür...
sen neler yaptın özledim ya...işyrimde taşındı bu arada istasyon caddesinde değilim artık...avrupa hast. yanına taşındık

hoşgeldin canım nasılsın bakalım valla zor geldi bugün gelmek ama ne yapcaz mecburen emir demiri kesiyor değilmi ama

hosbulduk cnm. nolsun biraz evvele kadar iyiydim dogum fiyatlarını ogrendim kadıköy acıbademin coktum resmen. drum ordan ve kadıköyun bolum baskanı ben de ozel sigorta var limitim 7.200 sezaryen 8.300mus 2.000 tlde benim drun farkı varmıs. yani cebimizden 3-400 cıkacak gibi off baska hastaneye gidiyormu onu soracagım :((((

selam kızlar.

esmacım bu gece seni rüyamda görmüştüm. resimdeki halinle. 47.2 kiloyum diyordun :) bir de terzilik mi ne yapıyordun.. öyle bişeyler işte, neşeli bir rüyaydı..

canım benim Allah kolaylık versin, eşine de zor tabii..Ama ümidinizi yitirmeyin, bir kapı kapanır, daha iyisi açılır inş. Keşke burda olsaydınız, biz de iş bulması için yardımcı olurduk..

hayır olsun ruyan canım ilginçmiş
sağol iş bulmuş kadar oldun
rabbim hayırlısı vericek inş.

[
esmacım ne desem yaw valla uzuldum insallah en yakın zamanda bulur is.

sağol canım

saol yarenim iyim çok şükür...
evi toplamadık daha ev haberi var bi kaç yerden bakıcaz bu haftadan sonra...zaten taşıma şirketi ayarlıcak eşim herşeyi onlar paketliyomuş...özel eşyalarımızı ben toplucam...
eşimle bayramın 2. günü son ve şiddetli tartışmamızı yaşadık ve sanırım artık bişey dank etti kfasında...o günden beri iyiyiz çok şükür...
sen neler yaptın özledim ya...işyrimde taşındı bu arada istasyon caddesinde değilim artık...avrupa hast. yanına taşındık

aman iyi canım, Allah ağzınızın tadını bozmasın, bayram boyunca sizi(daha doğrusu seni :)) düşünmüştüm, çok sevindim.

ben de bazen sabah falan bu civarlarda hamile birini görürsem daha dikkatli bakıyordum acaba gülşah mı diye :) yeni yeriniz de hayırlı olsun, boll kazançlar şekerim..

ben de tatilden ve bayramdan dün akşam döndüm.. oğlum bayram boyunca tekmeledi beni..:nazar: artık karnımı acıtıyor..senin kızçende iyice hareketlenmiştir heralde.

kızlar artık hepimizin bebişler karnımızda coşuyor maşallah. fatoşun ki hariç..:) o nazlı çıktı ama o da doğunca yerinde durmayacak ben eminim :)

kızlar herkese merhabalar...biraz okudum şöyle iki üç sayfa geriden.....
ben iyim bayramda çok hamur tatalıları yemdim ama bol bol şeker yedim.ayy benim kızın hoşuna gitti sanırım hep hareketliydi.şuan bile atıştırıyorumkaydirigubbakcemile3

bugün sabah tetanoz aşımı yaptırdım saglık ocagında 20 haftaıkken gel demişlerdi.zeynepede grip aşısı yaptırdık malum iyice soguklar gelmeden önlemimizi aldık.yani aşı günümüz gibi oldu ....

camdankalpherşeyin düzeldigine çok sevindim..inşallah bu son olur...

esmasende üzülme canım eşin için allah bi kapıyı kapatır digerini açar elbet....
yarenimgeldin demek hoşgeldiiin...
burcu,caneylo,serap,tuba ee sizler nasılsınız bayramlar nasıl geçti...

ay hiç kilo almadım diyodumya bayramla beraber bi kilo aldım.....şekerler yüzündeeenakannehir

ay ben bu internete gıcık oldum bağlantım koptu 2 saattir uğraşıyorum tekrardan girebilmek için :oklava:
:oklava:

ben iyim bayramda çok hamur tatalıları yemdim ama bol bol şeker yedim.ayy benim kızın hoşuna gitti sanırım hep hareketliydi.şuan bile atıştırıyorumkaydirigubbakcemile3

bugün sabah tetanoz aşımı yaptırdım saglık ocagında 20 haftaıkken gel demişlerdi.zeynepede grip aşısı yaptırdık malum iyice soguklar gelmeden önlemimizi aldık.yani aşı günümüz gibi oldu ....

camdankalpherşeyin düzeldigine çok sevindim..inşallah bu son olur...

esmasende üzülme canım eşin için allah bi kapıyı kapatır digerini açar elbet....
yarenimgeldin demek hoşgeldiiin...

ay hiç kilo almadım diyodumya bayramla beraber bi kilo aldım.....şekerler yüzündeeenakannehir

canım sağol

bayramda bende çok kaçırdım tatlıları şiştim valla :)
bir hafta önce aldığım kıyafetler zor oldu :)

kızlar repler temizlik yüzünden silinmiş öğrendim... arada temizlik iyi oluyo diyolar onlarda bayram temizliği yapmışlar kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar nasılsınız bakalım bayramı atlattık kaldık yıne bız bızee kaydirigubbakcemile4
kuzenım bızde cok fazla bakamıyorum bu aralar nete o yuzden arada gırıyorum boyle bebıslerınız nasıllarr :1rolleyes:

hoşgeldin Papatya ben tatlıyı değil ama çikolatayı fazla kaçırdım benim kız oynamıyor daha hissetmiyorum inatçı çıktı o kadarda akşamlar dinliyorum oyna kızım diye konuşuyorum ama umrunda değil :tomato:

caneylom günaydın canım nasılsın? bayram nasıl geçti....? sağlığın sıhatin yerindedir inşallah...

merhaba kızlar nasılsınız bakalım bayramı atlattık kaldık yıne bız bızee kaydirigubbakcemile4
kuzenım bızde cok fazla bakamıyorum bu aralar nete o yuzden arada gırıyorum boyle bebıslerınız nasıllarr :1rolleyes:

hoşgeldin canım nasılsın? kuzenide alıştır canım oda takılsın bize hiç sıkılmaz kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin Papatya ben tatlıyı değil ama çikolatayı fazla kaçırdım benim kız oynamıyor daha hissetmiyorum inatçı çıktı o kadarda akşamlar dinliyorum oyna kızım diye konuşuyorum ama umrunda değil :tomato:

hamilelikte nerdeyse tatlıyla aram hiç yok halada canım hiç tatalı çekmiyo.ama bu bayram şekerlerine dayanamadım valla..ya şekerle yüzünden yada artık büyüdüler artık kıpırdanma vakitleri geliyo.22.haftaya kadar bekle canım olurrrrr...

Back
X