Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar biz de cumartesi gideceğiz görüşe :)))) yani kontrole. Bir aydır görmüyorum bebeğimi. İnşallah durumu iyidir. Çok heyecnlıyım. Papatyacım aşını yaptırmışsın. Beni ilk doza 26. haftada çağırdılar
havvaesen ıyıyız canım sen nasılsınn?
zehra-s hosgeldın sende canım hadı bakalım ıyı haberlerını beklıyoruzz
valla kız bebişler aldı başını gidiyor maşalllah..![]()
Herkeze günaydin sekerler nasilsiniz
Ben çok iyiyim dün ayrintili ultrasona girdim bebegimi gördüm
Bi KIZIMIZ olucak hihoyyyt
Doktor hersey yolunda çok saglikli büyüyo dedi rahatladim valla
çok güzeldi inanirmisiniz minicik elleri ayaklari bide parmagini emiyodu doktor o sekil fotorafini çekti yerim ben onu
doktordan çikar çikmaz ciciler aldik kizima
çok mutluyum çok teyzeleri![]()
kızlar acaip morelim bozuk
eşime aradı işten çıkarıyolarmış daha 2 ay olmuştu iş bulalı
kızlar ya bizim şirkette mart gibi anadolu yakasına taşıncakmış... şu an çok yakındım işe o yüzden evi burda tutmuştuk... annemde yakın izinden sonra süt için gün içinde arada kaçarım diyodum... şimdi karşıya gidilirse napıcam nasıl gidip gelirim yada bebeğimi nasıl emzirrim bilmiyorum... belki banada sen git bebeğine bak diyebilirler... Rabbim hayırlısını versin inşallah hepimiz için...
esma benımde senın kadar moralim bozuk esım bugun kredi cekecektı borcları kapatmk için ama vermemişler ne halt edecegiz bılmıyom bunaldım valla
hadi bakalım... hayırlı haberlerini bekliyoruz..Herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız? Umarım hepiniz iyisinizdir.
Bizim bugün doktor kontrolümüz var çok heyecanlıyım..
bende bugun gıdıp gun alıcam aşı ıcın 1-2 hafta sonraya verebılıyolarmıs doktor bana bıraktı 20. haftada yaptırabılırsın dedı... ana cocuk saglıgı merkezı var burda oraya gıdıp gun alıcam 18 haftayı doldurup 19 a gırıyoruz... anca 20. haftadan sonraya gun verırler zaten...
bayramda bazı arkadaşlarımızı gördük ikincininde kız oldugunu söyledim.fazla ara vermeden üçüncüyü yap diyolar bana...bende düşünmüyoruz iki yeter diyom.bide oglun olsun diyolar.bende sinirlendim üçüncünün erkek olacagı garantimiymiş dedim..onlar daha gençsin yaşında el veriyo diyolar.kızlar kafamı karıştırıyolar daha ikinci dogmadan siz ne dersiniz yapmammı gerekiyo....
kızlar ben ckıyorum gıdıyım saglık ocagına bakıyım ne dıcekler ası ıcın...
bayramda bazı arkadaşlarımızı gördük ikincininde kız oldugunu söyledim.fazla ara vermeden üçüncüyü yap diyolar bana...bende düşünmüyoruz iki yeter diyom.bide oglun olsun diyolar.bende sinirlendim üçüncünün erkek olacagı garantimiymiş dedim..onlar daha gençsin yaşında el veriyo diyolar.kızlar kafamı karıştırıyolar daha ikinci dogmadan siz ne dersiniz yapmammı gerekiyo....
voles sen bunu yazmadan ben seni puanlamıştım anacım hiç olurmu.hepinizi sırayla vercem puanımıopuyorumnanaktan
ben de aynı dertten muzdaribim.. ben anadolu yakasında oturuyorum.. iş yerim atatürk havalimanı.. haftaya başlıyorum.. evde oturmaya alışmıştım şimdi bu koca karınla işe gitmesi nasıl olacak bakalım:uhm:
ne kadar sinir oluyorum böyle şeylere....
erkek çocuğunda olsun ne demek??? kız çocuk olunca ne oluyor yani?? uyuz oluyorum uyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzkötükedihüso
ne alaka?
evladın kızı erkeğimi olurmuş...
hayırlı ve sağlıklı evlat olsunlarda önemli olan bu.. sen hiç düşünme bence böyle şeyler..
bak mis gibi 2 evladın olucak hayırlısıyla, tak koluna kızlarını gerine gerine gez büyüyünce.. ne güzel yaa :))) valla iki tane kızım olsa hayır demem :))) opuyorumnanaktan
sağol canım benim :kedi: Şeniz
canım yapmak istiyosan yani psikolojik ve maddi olarak hazır hissediyosan kendini 3 de yaparsın 4- de 5 de yani bu tamamen senin ve eşinin bunu gerçekten isteyip hazır olmasıyla alakalı... milletin ağzı torba değil sonuçta onlar herşeyi söyler önemli olan sen bunun için hazırmısın... ben şu an 2. için bile hazır değilim... zaman ne gösterir bilemem tabi hayırlısıyla kızım bi doğsun kucakliyimde sonrasına bakarız....
al seninkileri vur benimkilere.bende kız olacak diyorum olsuuun üzülme 2. erkek olur diyorlar aa üzüldüğümü nerden çıkarttınız biz zaten kız istiyorduk diyorum hee 2. erkek olur diyooo işin ilginç tarafı ben 2.yapmayı düşünmüyorum ki kız çocuk diyince olsun diyorlar ayy uyuzlar yaa.sen bilirsin Papatya ama 3. de kız olursa 4. mü yapacaksın ilkel insanlar gibi erkek olana kadar devam kocamın soyadı diye bi takıntın varsa bilmiyorum.ama 3. bebeği istiyorsn yap erkek olsun diye değil kızlarına haksızlık olmazmı diğer türlü istemedim ama kız oldunuz der gibi.