2010 Şubat Anneleri

Kızlar biz de cumartesi gideceğiz görüşe :)))) yani kontrole. Bir aydır görmüyorum bebeğimi. İnşallah durumu iyidir. Çok heyecnlıyım. Papatyacım aşını yaptırmışsın. Beni ilk doza 26. haftada çağırdılar

neden bu kadar uzun süre sonra çagırıyorlar sordunmu

bende bugun gıdıp gun alıcam aşı ıcın 1-2 hafta sonraya verebılıyolarmıs doktor bana bıraktı 20. haftada yaptırabılırsın dedı... ana cocuk saglıgı merkezı var burda oraya gıdıp gun alıcam 18 haftayı doldurup 19 a gırıyoruz... anca 20. haftadan sonraya gun verırler zaten...

havvaesen ıyıyız canım sen nasılsınn?
zehra-s hosgeldın sende canım hadı bakalım ıyı haberlerını beklıyoruzz

Zeynepcim hoşbulduk canım. İnşallah hayırlı haberlerle geliriz.
Hissetme konusunda korkma sakın bende son bir haftadır hissediyorum.
Korkma canım onlar sürekli hareket halindeler ama bizim ilk bebeklerimiz tecrübesiz ancak hissedeceğiz..

2QUOTE=Zehra_s;9238246]Evet aramızda bir gün var canım. Demek ağrı yapıyor yarın çarşı işlerim vardı erteleyim bari.
Yok pipi değil teyzesi alkış yapıyordu oğlum doktor amcasıda resmini verdi bize. Tek eli altta tek eli üstte. :emir_bebek:
Bugün aylık kontrolümüz var bakalım bugün neler yapacak inşallah uyuyor olmaz..
Maşallah senin kızında çook tatlı canım Allah bağışlasın..opuyorumnanaktan[/QUOTE]

sagol canım benim.allah herkesin evladını kendine bagışlasın iyiki onlar var...

valla kız bebişler aldı başını gidiyor maşalllah..:nazar:

şubat topiginde bişey var ocak topigi neredeyse hep erkek...geçenlerde tesadüf mart topiginin listesini göndüm anacım onlarınkide nerdeyse hep erkek....
bizde bişey varkaydirigubbakcemile2

bayramda bazı arkadaşlarımızı gördük ikincininde kız oldugunu söyledim.fazla ara vermeden üçüncüyü yap diyolar bana...bende düşünmüyoruz iki yeter diyom.bide oglun olsun diyolar.bende sinirlendim üçüncünün erkek olacagı garantimiymiş dedim..onlar daha gençsin yaşında el veriyo diyolar.kızlar kafamı karıştırıyolar daha ikinci dogmadan siz ne dersiniz yapmammı gerekiyo....

kızlar okuyorum okuyorum yazdıklarınızı kafam da kalmıyo ilgisiz gibi görmeyin emi beni toparlayamıyorum kafayı uykulu sersem gibiyim
bu arada bebeğimin hareketlerini sinirliyken morelsizken vede yorgunken hiç hissetmiyorum

Herkeze günaydin sekerler nasilsiniz
Ben çok iyiyim dün ayrintili ultrasona girdim bebegimi gördüm
Bi KIZIMIZ olucak hihoyyyt

Doktor hersey yolunda çok saglikli büyüyo dedi rahatladim valla
çok güzeldi inanirmisiniz minicik elleri ayaklari bide parmagini emiyodu doktor o sekil fotorafini çekti yerim ben onu
doktordan çikar çikmaz ciciler aldik kizima
çok mutluyum çok teyzeleri:emir_bebek:

gözün aydın canım..

kızlar acaip morelim bozuk
eşime aradı işten çıkarıyolarmış daha 2 ay olmuştu iş bulalı

her işte bir hayır vardır.. inş daha mutlu çalışabileceği bir iş bulur en kısa zamanda.. parası da daha iyi olur inş :))

kızlar ya bizim şirkette mart gibi anadolu yakasına taşıncakmış... şu an çok yakındım işe o yüzden evi burda tutmuştuk... annemde yakın izinden sonra süt için gün içinde arada kaçarım diyodum... şimdi karşıya gidilirse napıcam nasıl gidip gelirim yada bebeğimi nasıl emzirrim bilmiyorum... belki banada sen git bebeğine bak diyebilirler... Rabbim hayırlısını versin inşallah hepimiz için...

ben de aynı dertten muzdaribim.. ben anadolu yakasında oturuyorum.. iş yerim atatürk havalimanı.. haftaya başlıyorum.. evde oturmaya alışmıştım şimdi bu koca karınla işe gitmesi nasıl olacak bakalım:uhm:

esma benımde senın kadar moralim bozuk esım bugun kredi cekecektı borcları kapatmk için ama vermemişler ne halt edecegiz bılmıyom bunaldım valla

allahım sıkıntı çeken herkese yardım etsin inş..:Saruboceq:

Herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız? Umarım hepiniz iyisinizdir.
Bizim bugün doktor kontrolümüz var çok heyecanlıyım..
hadi bakalım... hayırlı haberlerini bekliyoruz..

bende bugun gıdıp gun alıcam aşı ıcın 1-2 hafta sonraya verebılıyolarmıs doktor bana bıraktı 20. haftada yaptırabılırsın dedı... ana cocuk saglıgı merkezı var burda oraya gıdıp gun alıcam 18 haftayı doldurup 19 a gırıyoruz... anca 20. haftadan sonraya gun verırler zaten...

bana seni çağırırlar demişti dr.. o yüzden geniş geniş oturuyorum, gitsem mi acaba ben de??

bayramda bazı arkadaşlarımızı gördük ikincininde kız oldugunu söyledim.fazla ara vermeden üçüncüyü yap diyolar bana...bende düşünmüyoruz iki yeter diyom.bide oglun olsun diyolar.bende sinirlendim üçüncünün erkek olacagı garantimiymiş dedim..onlar daha gençsin yaşında el veriyo diyolar.kızlar kafamı karıştırıyolar daha ikinci dogmadan siz ne dersiniz yapmammı gerekiyo....

ne kadar sinir oluyorum böyle şeylere....
erkek çocuğunda olsun ne demek??? kız çocuk olunca ne oluyor yani?? uyuz oluyorum uyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzkötükedihüso

ne alaka?
evladın kızı erkeğimi olurmuş...
hayırlı ve sağlıklı evlat olsunlarda önemli olan bu.. sen hiç düşünme bence böyle şeyler..
bak mis gibi 2 evladın olucak hayırlısıyla, tak koluna kızlarını gerine gerine gez büyüyünce.. ne güzel yaa :))) valla iki tane kızım olsa hayır demem :)))
opuyorumnanaktan

voles sen bunu yazmadan ben seni puanlamıştım anacım hiç olurmu.hepinizi sırayla vercem puanımıopuyorumnanaktan

sağol canım benim :kedi: Şeniz

canım yapmak istiyosan yani psikolojik ve maddi olarak hazır hissediyosan kendini 3 de yaparsın 4- de 5 de yani bu tamamen senin ve eşinin bunu gerçekten isteyip hazır olmasıyla alakalı... milletin ağzı torba değil sonuçta onlar herşeyi söyler önemli olan sen bunun için hazırmısın... ben şu an 2. için bile hazır değilim... zaman ne gösterir bilemem tabi hayırlısıyla kızım bi doğsun kucakliyimde sonrasına bakarız....

al seninkileri vur benimkilere.bende kız olacak diyorum olsuuun üzülme 2. erkek olur diyorlar aa üzüldüğümü nerden çıkarttınız biz zaten kız istiyorduk diyorum hee 2. erkek olur diyooo işin ilginç tarafı ben 2.yapmayı düşünmüyorum ki kız çocuk diyince olsun diyorlar ayy uyuzlar yaa.sen bilirsin Papatya ama 3. de kız olursa 4. mü yapacaksın ilkel insanlar gibi erkek olana kadar devam kocamın soyadı diye bi takıntın varsa bilmiyorum.ama 3. bebeği istiyorsn yap erkek olsun diye değil kızlarına haksızlık olmazmı diğer türlü istemedim ama kız oldunuz der gibi.

ben de aynı dertten muzdaribim.. ben anadolu yakasında oturuyorum.. iş yerim atatürk havalimanı.. haftaya başlıyorum.. evde oturmaya alışmıştım şimdi bu koca karınla işe gitmesi nasıl olacak bakalım:uhm:

senin işinde zor canım Allah sanada yardım etsin... bakalım bizimkilerin taşınma işi tam benim doğum iznimin bitişiyle çakışıyo... dönüşte direk oraya başlıycam sanırım... walla durumlar kötü çalışmak zorundayımda umarım bi aksilik olmaz... iş yerimden çok memnunum şimdi başka bi yerde işe gir oraya alış bu şartlarıda bulamam başka yerde... ama çıkarmak isterlersede yapcak bişey yok tabi... Seni hamile olduğun halde iyi işe almışlar bi çok yer almıyo bi kaç ay sonra tekrar izne çıkıcaksın diye...

ne kadar sinir oluyorum böyle şeylere....
erkek çocuğunda olsun ne demek??? kız çocuk olunca ne oluyor yani?? uyuz oluyorum uyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzkötükedihüso

ne alaka?
evladın kızı erkeğimi olurmuş...
hayırlı ve sağlıklı evlat olsunlarda önemli olan bu.. sen hiç düşünme bence böyle şeyler..
bak mis gibi 2 evladın olucak hayırlısıyla, tak koluna kızlarını gerine gerine gez büyüyünce.. ne güzel yaa :))) valla iki tane kızım olsa hayır demem :)))
opuyorumnanaktan

sağol canım benim :kedi: Şeniz

canım yapmak istiyosan yani psikolojik ve maddi olarak hazır hissediyosan kendini 3 de yaparsın 4- de 5 de yani bu tamamen senin ve eşinin bunu gerçekten isteyip hazır olmasıyla alakalı... milletin ağzı torba değil sonuçta onlar herşeyi söyler önemli olan sen bunun için hazırmısın... ben şu an 2. için bile hazır değilim... zaman ne gösterir bilemem tabi hayırlısıyla kızım bi doğsun kucakliyimde sonrasına bakarız....

sagolun kızlar.eşime şöyle bi çıtlattım ..asla diyo zaten ikinci çocugada ben ikna etmiştim zeynep yalnız kalmısın diye..oda neyse iki yeter demiyti.benim eşim sagılsun oglan diyenlerden degil o benim için bi şans...herkes ister bi kız bi oglan ama allahında işine karışılmaz..

ben nasıl isterim maddi yönden bize degmeyecekse .bu bebegide zorlanmadan büyüteceksem evet belllki düşünebilirim.ama kızlar göreceksiniz çok çok zor bir meslek valla çocuk büyütmek.onun için kinciyide büyüteyim diyene kadar sanırım benimde carım istemez artı.ben memnunum iki çocuktan .tamam yaşım 29 ama belkide yıpranacagım degilmi....zaman ne gösterir bilmiyorum ama şuanki düşüncemde üçüncü bi çocuk yok:umursamaz:

milletin lafıyla hareket etme canım

al seninkileri vur benimkilere.bende kız olacak diyorum olsuuun üzülme 2. erkek olur diyorlar aa üzüldüğümü nerden çıkarttınız biz zaten kız istiyorduk diyorum hee 2. erkek olur diyooo işin ilginç tarafı ben 2.yapmayı düşünmüyorum ki kız çocuk diyince olsun diyorlar ayy uyuzlar yaa.sen bilirsin Papatya ama 3. de kız olursa 4. mü yapacaksın ilkel insanlar gibi erkek olana kadar devam kocamın soyadı diye bi takıntın varsa bilmiyorum.ama 3. bebeği istiyorsn yap erkek olsun diye değil kızlarına haksızlık olmazmı diğer türlü istemedim ama kız oldunuz der gibi.

yok tabiki.en başta benim eşimin bi takıntısı yok.allaha şükür aileside öyle saglıklı evlatlarınız olsun yeter diyolar...

Back
X