slm kızlar ben bu kulubün üyesiyim bir kaç aydır ama gerçek yerim artık burası galiba.benide listenize ekler misiniz?yaş 29 kilo 51,tahmini doğum tarihim 5 şubat bebişimin kesesini gördüm ve kalp atışlarınıda duydum.Allahım isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın ben bir yıldır bekliyordum bu güne kısmetmiş.
kızlar benim alerjim bugün azaldı iyice. Ama şimdi de grip oldum. :) Allah kısmet ederse benim ilk bebeğim olacak. Herkese diyorum ki artık, anne olmak çok zormuş, anladım bunu :) Daha yolun başında nelere katlanıyoruz, hasta oluyoruz, ilaç kullanamıyoruz. Rabbim canlarını sağ etsin de, gerisine can feda tabiki..
Ben normalde çokk ağır grip oluyorm, antibiyotikler, ağrıkesicilerle falan 1 haftada iyileşebiliyorum. Şimdi ne yapıcam, hiç bilmiyorum..ballı limondan başka önerisi olan varmı, kızlar?
kızlar ben bugun bebişimin oynadığını gördüm kalp atışlarını hem gördüm hem duydum 2 cm kalp atışları 177 fıkır fıkır valla şimdi cd mizi anneannemizle babaannemizede seyrettircez onlarıda tanıştırcaz gayet iyi gidiyor allahıma çok şükür ağır geçen birşeyim yok inşallah bundan sonrada hep böyle gider
yaaa kızlar doktorum bana 27 ocak-2 şubat arası tarih verdi ben ocak anneside sayılabiliyorum sanırım
şubat annelerindemi kalsam ocağadamı kaysam:)
kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
kesemizi gördüüüüüüüüüüüüüüüükkkkkkkkkkk
zemuszemuskaydirigubbakcemile2 sositososito hihoyyyt
selam kızlar biz geldik gümbür gümbür çok şükür duydum kalp atışlarını13mm miş kızlar inanılmaz bi duyguymuş ya hakkatten duyan arkadaşları anlaya biliyorum darısı duyucaklara inşallah
canım gerçekten inanılmaz bişey eşim yoktu yanımda iş nedeniyle hemen aradım ağlayarak yol boyu ağladım zaten herzaman o heyecanla çarpsın o kalpbi miniklerimizin inşallah
günaydın kızlar,
geçmişi okumadım o yüzden yeni hamişler varsa aramıza hoşgeldiler... kötü haber kimseden gelmemiştir inşallah bugününüz çok güzel olsun bulantısız sancısız inşallah kızlarrrrr
mrb kızlar evt yazamadım çünkü düşük tehlikesi yaşıyorum 15 haziranda kesesini görmeye gitmiştim kese göründü diye sevindim tabi ama akşamı bir hüsran kanama oldu az da olsa beni mahvetmeye yetti hemen dr gittik tabiki düşük tehlikesi var dedi ve progestan verdi 1 hafta evde yattım (3 gün sürdü kanama) şuan işe devam ediyorum bi sakıncası yokmuş umarım herşey normal bi şekilde devam eder bana dua edin kızlar perşembe günü 7 haftalık olacak bebeğim dr gidicem bakalım inş sağlıklı bi şekilde benimledir
destekleriniz için sağolun kızlar endişeliyim ilk bebeğim kalbi durduğu için kürtaj oldum bunu da kaybetmek beni oldukça üzer umarım herşeyin hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?