2010 Şubat Anneleri

özlemcim gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne...
meleksen ıyıyz canım sen nasılsın nasıl oldunuz daha ıyıcemısınız?

tatlım saol az da iyim esim ilesti tatlım biz gecen esimle carsida gezerken bebek sekeri susleri kapu susleri bebek odasi susleri mazemeleri falan satan yer gorduk hem sekerleri sorayım hemde mazeme alayım dedim kucuk pembe kelebekler aldim cok guzeler tanesi 30 kurustu 10 tane aldim birde deyısık susler var kalp kelebek falan gibi onlardan da 4 tane aldim tul var metresi 2 tl 1 metrede tul aldim ama denemek icin yaptım oldu gibi simdi baska da sık yapmayi planliyorum ama tul biti hafta sonu alcam deyısık tuler var tuyden falan oyle alcam

Kızlar eŞım ayrıntılı ulrtrason ıÇın ege Ünıversıtesınden randevu alMIŞ BU AYIN 15.de 30 mılyonmuŞ aslında doluymuŞ ama tanıdık vardı o vasıta ıle aldık yanı ıŞte Öle kızlar 15 gÜn sonra tekrar gÖrecem meleĞımı.hava zeynep sızın dedıĞınız gıbı munorol Şase vermıŞ bı ıÇımlık

ssagolun kızlar teşekkür ederim, yemekteydık kocişle anca gelebildim :) Fatocum oğlusun oluormus hayırlı ugurlu olsun ınsallah saglıklı bırsekılde almakda nasıp etsın alahım kucaklarımıza...

ssagolun kızlar teşekkür ederim, yemekteydık kocişle anca gelebildim :) fatocum oğlusun oluormus hayırlı ugurlu olsun ınsallah saglıklı bırsekılde almakda nasıp etsın alahım kucaklarımıza...

sağol canım amin cümlemize.
melekçim ilacı 15 e aldım dedin ya sigortalımı 15 milyon

Meleksen bitirince fotolarını çek de görelim. Çok merak ettim. ıstanbulda nerde bulabilirim acaba bu malzemeleri

kusum ılacı nasıl yapcanıda anlatmıslarmı onuda anlatım ıstıyosan ıdrar yolu ılacları mutassısı oldum :roflol:

Zeynepçim sen dene. Beceremesen de bebeğin için emeğin olur anı diye saklarsın :)
Meleksen canım ben ikinci odayı daha çok beğendim. Benim de kızım olacak ama pembe tonları hiç düşünmüyorum

canım o ılacı bılıyosun zaten suyun ıcıne koyup ıcıyosun ama gece boyunca wc ye gıtmemen lazım ıctıkten sonra. doktor bana yatmadan 1-2 saat once bısey ıcmeyı bırak son tuvaletınıde yap mesanenı bosalt,ılacı ıc ve yat,sabaha kadar da tuvalete gırme demıstı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…