2010 Şubat Anneleri

Fatoşcum gözünaydın canım hayırlı olsun oğluşun

Günaydın kızlar.. Mutlu günler..:dance::1hug:

Tebrik ederim canım.. Allah kucağıma alacağımız günleride görmeyi nasip etsin..

Günaydın kızlar a.s.
Seldacım hiç aşermedim desem ne dersin...

Sevindim Yalnız Olmadığıma.. Bende aşermek istiyorum yaaaaa=) Kocamı uykudan kaldırıp göndermek istiyorum alsın diye .. Ama tık yok:)))

Günaydın. Benim canım da kurufasulye ve paça çorbası istemişti. Normalde ikisini de hiç sevmem. Kurufasulye yılda bir kere belki ama paça asla yemem. Vücut ne eksikse ona alarm veriyor herhalde. Tabii ben baya bi dalga geçmiştim bu durumla. Patiklerinin arkasına basıp yürüyen çıngırağını tespih gibi ha bire sallayan bi şey çıkacak herhalde benden diye.

günaydın şubat melekleri ve anneleri.

günaydın fatoşcum nasılsın canım

Günaydın güzel anneler, nasılsınız? ben bugun dahada kötüyüm ne yaptıysam boş aman çok zor oluyor çok dikkatli olun hasta olmayın kızlar ...
günaydın canım geçmiş olsun aman dikkat et kendine havalar ısırıyo insanı

günaydın şekerler hayırlı günler olsunn

günaydın esmacım nasılsın bakım

günaydın şubat anneleri..
günaydın canım nasılsın bakalım

evet günün konusunu açıyorum..Aşeren var mı?

olmazmı var ama bende öle herşeye aşermedim ekşi şeylere geçen akşam mandalina istedi canım 1 kg oturup yemişim valla böle giderse doktor amca kulaklarımız çekicek valla:umursamaz:

Bende de yok bu aşerme yaa. Şimdiye kadar 1 kere turşu çekti canım o da şu Adile Naşitle Münir Özkulun meşhur turşucular filmi var ya orda gördümkaydirigubbakcemile2 birden canım istedi. Kocişim hemen gitti aldı geldi dışardan opuyorumnanaktan Aslında gitme o kadar önemli değil dedim ama ilk defa bir şey istemişim olur mu diye koştu aldı geldi valla kıyamam. Zaten severdim ama hamilelikte daha bir seviyorum turşuyu. Kocam canımı birşeyler çektirmek için uğraşıyor her akşam arıyor sana şunu alayım mı bunu alayım mı gelirken diyeşakkıdı

Sevindim Yalnız Olmadığıma.. Bende aşermek istiyorum yaaaaa=) Kocamı uykudan kaldırıp göndermek istiyorum alsın diye .. Ama tık yok:)))

evet ya onu bende yapacaktım akannehirnasıl olduysa unuttum istemesede istiyor deseydim keşke acaba geç mi kaldık şimdi göndersek olurmuki kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…