günaydın şubat anneleri..
canlarım cinsiyetimiz %90 ERKEK şok oldum ben hep kız sanıyodum sağlığı ii 305 gr 32 mm boyu herşey normal dedi.oynamıyo dedim daha küçük annesi dedi ben bi yere üyeyim orda herkesin oynuyo dedim kadınlar kulubumu dedi adam bana evet dedim farklı olabilir bebek çok ii korkma dedi böle işte benim yaramazı kız beklerkene erke çıktı yalnız babamız çok mutlu ama tabi ya kız sa diyede ikideyim yani ayrıntılı ultrason için arayacaklar ozaman kesinleşir artık herhalde işte böle teyzoşlar slmı vardı oğluşumun
günaydın kızlar zemuszemus
selam kızlar şükür netleşti cinsiyetrimiz kızım prensesim olucak
gençlik hayallerim gerçek oluyor mevlaya şükürler olsun hayırlısıylada kucağımıza almayıda nasip eder inşallah sevincimi anlatamam inanılmaz rahatladım valla ohhhhhhhh
evet günün konusunu açıyorum..Aşeren var mı?
günaydın şubat melekleri ve anneleri.
günaydın canım geçmiş olsun aman dikkat et kendine havalar ısırıyo insanıGünaydın güzel anneler, nasılsınız? ben bugun dahada kötüyüm ne yaptıysam boş aman çok zor oluyor çok dikkatli olun hasta olmayın kızlar ...
günaydın şekerler hayırlı günler olsunn
günaydın canım nasılsın bakalımgünaydın şubat anneleri..
Sevindim Yalnız Olmadığıma.. Bende aşermek istiyorum yaaaaa=) Kocamı uykudan kaldırıp göndermek istiyorum alsın diye .. Ama tık yok:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?