2010 Şubat Anneleri

zeynep. burcu sinem kızlar birinizde bana msn verinde ordan daha rahat konuşuruz... organizasyon için... özelden yazın...

volese bugün 3 kez yazdım ama hiç cvp alamadım. o yüzden pes ettim bende.

AYKIZ GEÇMıŞ OLSUN CANIM.KIZLAR EKLEMEK ıSTEYEN EKLESıN FACEBOOKUM fatma kara dedeler beklerim canlar.

zeynep. burcu sinem kızlar birinizde bana msn verinde ordan daha rahat konuşuruz... organizasyon için... özelden yazın...

msn adresimi mesaj attım Esra.İstanbul da olanlar sizde mesaj atın msn olanlar ayarlıyalım valla lafta kalmasın.

anacım faceden ekleyenler beni ne güzel hatunlarsınız maşallah subhan allah

anacım faceden ekleyenler beni ne güzel hatunlarsınız maşallah subhan allah

sende ölesin şeker serabın gözlerini ahu tuğbaya benzettim maşallah diorumbende şimdi esmayla seninkilere bakıodum.neyse faceden de yazışırız bundan sonra.kaydirigubbakcemile3

fatoşcum seni ekledim face den ama emre seçil yıldız çıkmadı yanlışmı oldu acaba

ıstanbul da bulunanlar topik açtı Zeynep buluşma için. ama burdanda hatırlatayım tekrar ıstanbul da olanlar 10 ekim buluşma için ne diyorsunuz.

Bende Face de Fatma Aşık Cingöz olarak kayıtlıyım eklemek isteyen olursa arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…