maşallah canım allah daha iyi etsin..
gözün aydın canım maşallah kızına... ne güzel bende öyle az kilo alsaydım keşke ama maşallah bu yemeye iyi bile gidiyorum... bakalım c.tesi dr. ne diycek bize korkuyorum walla... tartı kabusum oldu...
/QUOTE]
inanırmısın bende daha bir kilo aldıgıma şaşıyorum.zeynoda 5-6 kilo almıştım bu aylarda.amanmaşallah diyeyim....
snm,zeh nerde oturuyorusunuz kız benım kayınvalıdemler besıktasta eskı rum evlerınden bırınde oturuyolar cumbalı 3 katlı falan... o geldı sımdı aklıma ust katta bırı banyo yapınca tam altındakı alt kattakı tuvalettekıde yapıyor resmen aynı banyoyu...
snm,zeh nerde oturuyorusunuz kız benım kayınvalıdemler besıktasta eskı rum evlerınden bırınde oturuyolar cumbalı 3 katlı falan... o geldı sımdı aklıma ust katta bırı banyo yapınca tam altındakı alt kattakı tuvalettekıde yapıyor resmen aynı banyoyu...
kızlar merhaba bakıyorumda buluşma gunu ayarlıyorsunuz .ayyy kıskandım valla benimle aynı yerde kimse yokkk.neyse siz gidin ama fotografta çektirin tabi siteyede koyun bizde sizi seyredelim.....
ben doktordan geldim.aylık kontrolümüz vardı.kızım çok iyi çok şükür bi problemimiz yok.400 gr.olmuş.boyu haftasına göre biraz uzun dedibkaç cm dedim.ay araya bişey karıştı unuttuk gitti.çok detaylı baktı epey uzun kaldım içirde.tabi bende seyredip durdum.doktor aleti göbegime gezdirdikçe benim kız tekmeliri bi atıyo nasıl.güldük sanırım istemiyo rahatını bozduk dedim.artık tekmeler i iyi kuvvetli.neyse yani bir ay sonraya randevu verdi o zaman şeker yükselmesi yapılacakmış.kendi baskülüm dogru çıktı.evet bir kilo almışım.doktor çok çok iyi gidiyosun sonradan bozmazsan dedi..işte böyle benim zeynoda uzun boylu dogmuştu sanrım buda uzun dogacak.anacım pek göbegim yok ama uzun boylu çocuklar :ecrin_bebek:doguruyorum
PAPATYA MAŞALLAH CANIM KIZINA.
Maşallah selvi boylu kızlarına canım yaa
bende zeytınburnundayım kızlar... bızım ew hıpodromun tırıbunu gıbı ewın onu acık dırek velıefendıyı goruyor... aksamları kosu oluyor bazen ayrılda gel yapıyoruz balkondan :roflol:
sagolun canlarım...kaderleride güzel olur inşallahkaydirigubbakcemile5
kızlar merhaba bakıyorumda buluşma gunu ayarlıyorsunuz .ayyy kıskandım valla benimle aynı yerde kimse yokkk.neyse siz gidin ama fotografta çektirin tabi siteyede koyun bizde sizi seyredelim.....
ben doktordan geldim.aylık kontrolümüz vardı.kızım çok iyi çok şükür bi problemimiz yok.400 gr.olmuş.boyu haftasına göre biraz uzun dedibkaç cm dedim.ay araya bişey karıştı unuttuk gitti.çok detaylı baktı epey uzun kaldım içirde.tabi bende seyredip durdum.doktor aleti göbegime gezdirdikçe benim kız tekmeliri bi atıyo nasıl.güldük sanırım istemiyo rahatını bozduk dedim.artık tekmeler i iyi kuvvetli.neyse yani bir ay sonraya randevu verdi o zaman şeker yükselmesi yapılacakmış.kendi baskülüm dogru çıktı.evet bir kilo almışım.doktor çok çok iyi gidiyosun sonradan bozmazsan dedi..işte böyle benim zeynoda uzun boylu dogmuştu sanrım buda uzun dogacak.anacım pek göbegim yok ama uzun boylu çocuklar :ecrin_bebek:doguruyorum
cnm ben dedim ya bana ne gün isterseniz uyar çünki hep evdeyim.siz belirleyin çalışıyorsunuz sonuçta.melissa var essamiyit var sen varsın başka limoon var bursalı kim vardı varmıydı daaha aramızda ?
:Saruboceq:Canım bütün çocukların inşallah:Saruboceq:
Ben şimdiden oğluma benim oğlum büyücek büyüüük adam olcak diyom ama çok mu erken başlamışım ne kaydirigubbakcemile3
ohhh ohh maşallah kızına uzun boylu olsunlar tabii ya ülke kısa boylular ile dolu bari çoçuklarımız uzun selvi boylu olsunlar.hele Papatya senin kızlar Antalya da büyürlerse genç kızlıkları amannnn babanın işi var valla Zeyno eminin çok güzeldir ufaklıkta ona benzerse sende şimdiden hazırlık yap kızların çok kişinin canını yakar.
ciciler ben kactım accık uzanıyım su cadıya klasık muzık dınletıyım o arada uyurum ben zati :roflol:
Merhaba kizlar nasilsiniz
Papatya masallah canim kizina
Kizlar ben bugun çok fena hastayim bütün gece yatamadim fena üsütmüsüm
heryanim agriyo bogazlar sis öksürük falan ne ararsaniz var
doktora gidicem ona bile halim yok:1no2:
Merhaba kizlar nasilsiniz
Papatya masallah canim kizina
Kizlar ben bugun çok fena hastayim bütün gece yatamadim fena üsütmüsüm
heryanim agriyo bogazlar sis öksürük falan ne ararsaniz var
doktora gidicem ona bile halim yok:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?