2010 Şubat Anneleri

maşallah canım allah daha iyi etsin..

sagol canım..

ben fatihte fatih camisinin orda oturuyom penceremden caminin bahçesi gözüküyo. benimki rum evi ama dış görünümü sadece içini felan yaptırmış eşim düğünden önce. dışı taş bina müstakil aslında seviyorum değişik bi tarzı var ama banyo tuvalet kötü...

ben şişlideyim canım... karşıda oturanlarda var... her gelen istanbulluyu sorguya çekelim ki ortak bi buluşma noktası ayarlayabilelim dimi ama...

ha kızlar grip aşısını sordum vurunayımmı dedim.doktor vurunabilirsin bir sakıncası yok dedi..
vurunmayı düşünüyorum kızlar ben kışın çok grip olan birisiyim.hemde kötü atlatabilirim.evde bide zoyno var bu haftanın içinde vurunacagım.zeynoda geçen hafta oldu grip aşısını bu haftada ben.doktor çok grip oluyosan vurun dedi bilginize...

Maşallah selvi boylu kızlarına canım yaa

bende zeytınburnundayım kızlar... bızım ew hıpodromun tırıbunu gıbı ewın onu acık dırek velıefendıyı goruyor... aksamları kosu oluyor bazen ayrılda gel yapıyoruz balkondan :roflol:

bende zeytınburnundayım kızlar... bızım ew hıpodromun tırıbunu gıbı ewın onu acık dırek velıefendıyı goruyor... aksamları kosu oluyor bazen ayrılda gel yapıyoruz balkondan :roflol:

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
alemsin kıız

sagolun canlarım...kaderleride güzel olur inşallahkaydirigubbakcemile5

:Saruboceq:Canım bütün çocukların inşallah:Saruboceq:
Ben şimdiden oğluma benim oğlum büyücek büyüüük adam olcak diyom ama çok mu erken başlamışım ne kaydirigubbakcemile3

ohhh ohh maşallah kızına uzun boylu olsunlar tabii ya ülke kısa boylular ile dolu bari çoçuklarımız uzun selvi boylu olsunlar.hele Papatya senin kızlar Antalya da büyürlerse genç kızlıkları amannnn babanın işi var valla Zeyno eminin çok güzeldir ufaklıkta ona benzerse sende şimdiden hazırlık yap kızların çok kişinin canını yakar.

cnm ben dedim ya bana ne gün isterseniz uyar çünki hep evdeyim.siz belirleyin çalışıyorsunuz sonuçta.melissa var essamiyit var sen varsın başka limoon var bursalı kim vardı varmıydı daaha aramızda ?

bilmemki valla ayarlayalım iyi olur tamam diğer kızlarda gelsin en kısa zamanda görüşelim çok iyi olur valla

ciciler ben kactım accık uzanıyım su cadıya klasık muzık dınletıyım o arada uyurum ben zati :roflol:

:Saruboceq:Canım bütün çocukların inşallah:Saruboceq:
Ben şimdiden oğluma benim oğlum büyücek büyüüük adam olcak diyom ama çok mu erken başlamışım ne kaydirigubbakcemile3

yok ya hayal kurmuk ne güzel.bende kuruyorum kızlarım büyümüş biri bi kolumda digeri bi kolumda.ana kız dertleşecegiz konuşacagız.can yoldaşı olacaklar diyorum .sonra torunlarım olacak kendi ellerimle bakacagım diyorum..ah ah diyorumda diyorum..

ayy sonrma o yönü bizde düşündük.zeyno maşallh çok güzel bi kı.biz onlar büyümesine yakın yada daha erken gitmeyi düşünüyoruz zaten burdan.daha sınavlara falan gireriz belki tainim çıkar öylede gidebiliriz.ama hiç bişey olmasada alanyada kalmayacagız.şimdilik düşüncemiz bu...

Merhaba kizlar nasilsiniz

Papatya masallah canim kizina

Kizlar ben bugun çok fena hastayim bütün gece yatamadim fena üsütmüsüm
heryanim agriyo bogazlar sis öksürük falan ne ararsaniz var
doktora gidicem ona bile halim yok:1no2:

geçmiş olsun canım aynen bende öleyim... voles limonla kargara yap demişti onu yaptım boğazı yakıyo ama iyi geldi gibi. bide yarım çay bardağı suya 1 çay kaşığı tuz at erit burnuna çek temizle çok yakıyo ama iyi geliyo. akşam yatmadanda biraz dondurma ye üzerine ılık su iç yat dene bunları inş iyi gelir ben yapıyorum çok ağırlaşmadım.

canım tam kapıyodum yazını gordum... cok gecmıs olsun yaa dıkkat et kendıne doktora gıt mutlaka ıhmale gelmez. bol c vıtamını al dınlen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…