2010 Şubat Anneleri

yerim ben onun minik ellerini.benim kızımda el sallıo ona.kızlar bende çıkmak zorundayım kına gecesine gideceğim ya daha duş alıcam hepinizi öptüm.

tamam canım iyi eğlenceler yerim ben senin kızını kendinize iyi bakın

fikirevi canım kızçen hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla gelsin inşallah.... nihayet sende fatoşta öğrendiniz cinsiyetleri..

sağol canım benim sonunda :)

yerim ben onun minik ellerini.benim kızımda el sallıo ona.kızlar bende çıkmak zorundayım kına gecesine gideceğim ya daha duş alıcam hepinizi öptüm.

canım kına nerede?
annem de gidiyro bu gece bayrampaşada?
aynı kına olmasın kaydirigubbakcemile5

valla haklısın sabahtan beri aramadığım hastane kalmadı bu arada 140tan aşağı fiyatta yok hani
mafoldumben

fatoş reklam verseydin klava: kız butün isimler çıktı piyasaya burda kaynana dedikodusu yapanlarda varrrr senin varya edit ten düzelt bari silebilirmisin isimleri

sizi dedikoducular opuyorumnanaktan

fatoş reklam verseydin klava: kız butün isimler çıktı piyasaya burda kaynana dedikodusu yapanlarda varrrr senin varya edit ten düzelt bari silebilirmisin isimleri

Bence de fatoş iki soy isimlerle birlikte herkes meydanda valla dedikodu yapamıcak insanlar:roflol::roflol: Burcu kız sen de editle de o alıntıyı sil bari fatoşaderken sende de görünüyorlar:roflol:

canım bende devlet hastahanesi dr una sordum oda 2.derece usg / yok dopler yok ayrıntılı dedi kafam karışmıştı ama biz ayrıntılı usg cekebiliyoruz dei bende okey dedim gün aldım bana yapacakları ayrıntılı usg miş doğrudur inşallah.

durun önce beni ekleyin
selda uğur..

bi dünya selda uğur var ama hangisisin?

bu arada ist buluşma topiğine cevap yazsana.10 ekim buluşma diyoz emme ist kızları nazlı mı ne pek cevap gelmedi

Bence de fatoş iki soy isimlerle birlikte herkes meydanda valla dedikodu yapamıcak insanlar:roflol::roflol: Burcu kız sen de editle de o alıntıyı sil bari fatoşaderken sende de görünüyorlar:roflol:

ben edit ledim canım

Profilime gelinlikli resmimi koydum tanırsınız artık bakınca...
Yazıcam topiğe müdür çağırıyo.. hay anasını satayım 2 dakka rahat bırakmıyolar yaaaa

canlarım ben çıkıyorum yarın eklemelere devam ederiz öpüyorum sizleri kendinize iyi bakın.. iyi akşamlar... Şeniz

bende çkıyorum kızlar yarın konuşuruz.

bu arada bugün başka face ekleyecek arkadaşlar soyisimleri yazmayalım olurmu go.... lönk diye çıkıveriyor sonra.

kızlarrr bı topıke bakım oyle yemege baslıyım dedım...
benıde ekleyın facebook ta
zeynep eröz biçer
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

valla kusura bakmayın hiç aklıma gelmedi dövseydiniz bide hangimizin kaynanası girer bakar allah aşkına neyse editleeddim
ne güzel işte dedikodu yapıp günaha girmeyiz şka tabi sildim
kızlaar napıyonuz

ii canım sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…