• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

kız fatoş sen gelmişsin millet hep gitmiş nerdeler bunlar acabafisfisfis herkes gezmeye gitmiş galiba:icecream:

Ay bugün topik sakin. Ben de buralardayım sürekli açık görünüyorum ama ara ara bakabiliyorum.

selam kızlar nasılsınız pek kimseler yok galiba gene de bi uğrayayım yazayım dedim, belli bi süre pek giremem annem geldi bebek için alışveriş yapıcaz biraz nasipse.
kendinize iyi bakın.

selam kızlar nasılsınız pek kimseler yok galiba gene de bi uğrayayım yazayım dedim, belli bi süre pek giremem annem geldi bebek için alışveriş yapıcaz biraz nasipse.
Kendinize iyi bakın.

slm canımö evet hafta sonu sessizliği hadi bakalım kolay gelsin size.

eneeeeeeeeeee hihoyyytbiz geldik kimse kalmamış herkeseeee güzel hafta sonları diliyorum:))):

hakikaten kimsecikler yok nerde bu şubat anneleri :sinifsinif: kaç gündür işler bitmedi muhabbete katılamadık bugünde işimiz yok ama kimsede yokfisfisfis

ben burdayım kızlar yıkmaz bekçi eşim bu gece yok evde yalnızım eşim kaynımla arkadaşlarıyla balığa gittiler gece gelmiycekler isteyin sabaha kadar burdayım.

ben de geldim bende..! napıyosunuz bakalım göbüşlüler.. kaydirigubbakcemile3

Hulencim hosgeldin canim bizden iyilik sen ve bebisin nasilsiniz

hoşbulduk tatlım. iyi olduğuna sevindim. ben de iyiyim çok şükür. dişimin dolgusu düşmüştü, onunla uğraşıyordum bikaç gündür. ne yapacağımı bilemedim çünkü (diş önde biyerde). herhangi bi narkoza maruz kalmadan acilar içinde dolgu yaptırmak durumunda kaldım. baş ağrısı dışında bi problemim yok öok şükür.

bu arada özellikle gebeliğin başında çoook istifra eden arkadaşlar, florürlü diş macunu kullanmak gerekiyormuş. çünkü mide asitleri dişleri tahrip ediyormuş. benim dişler bi güzel zarar görmüş :kızgın:

hoşbulduk tatlım. iyi olduğuna sevindim. ben de iyiyim çok şükür. dişimin dolgusu düşmüştü, onunla uğraşıyordum bikaç gündür. ne yapacağımı bilemedim çünkü (diş önde biyerde). herhangi bi narkoza maruz kalmadan acilar içinde dolgu yaptırmak durumunda kaldım. baş ağrısı dışında bi problemim yok öok şükür.

bu arada özellikle gebeliğin başında çoook istifra eden arkadaşlar, florürlü diş macunu kullanmak gerekiyormuş. çünkü mide asitleri dişleri tahrip ediyormuş. benim dişler bi güzel zarar görmüş :kızgın:

ay dis çok kötü ama hamilelikte oluyo iste bol bol süt peynir yogurt yeyin

Back
X