Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bugün topik sakin. Ben de buralardayım sürekli açık görünüyorum ama ara ara bakabiliyorum.
pazartesi görüşürüz kızlar öpüyorum herkesi
selam kızlar nasılsınız pek kimseler yok galiba gene de bi uğrayayım yazayım dedim, belli bi süre pek giremem annem geldi bebek için alışveriş yapıcaz biraz nasipse.
Kendinize iyi bakın.
eneeeeeeeeeee hihoyyytbiz geldik kimse kalmamış herkeseeee güzel hafta sonları diliyorum:))):
ay kızım hulencim hoş geldiniz canım
Hulencim hosgeldin canim bizden iyilik sen ve bebisin nasilsiniz
ay kızım hulencim hoş geldiniz canım
hoşbulduk tatlım. iyi olduğuna sevindim. ben de iyiyim çok şükür. dişimin dolgusu düşmüştü, onunla uğraşıyordum bikaç gündür. ne yapacağımı bilemedim çünkü (diş önde biyerde). herhangi bi narkoza maruz kalmadan acilar içinde dolgu yaptırmak durumunda kaldım. baş ağrısı dışında bi problemim yok öok şükür.
bu arada özellikle gebeliğin başında çoook istifra eden arkadaşlar, florürlü diş macunu kullanmak gerekiyormuş. çünkü mide asitleri dişleri tahrip ediyormuş. benim dişler bi güzel zarar görmüş![]()