2010 Şubat Anneleri

esracım inş. iyidir sonuçlar darısı benim ve yaptıracak olan arkadaşların başına :Saruboceq:

mydarlıng iyi haberlerini bekliyoruz tatlım bebişinide görcen ne güzel hihoyyyt

fatoş sende uyumak için bahane mi arıyorsunkaydirigubbakcemile3 dicem ama banada öyle oluyor yağmur yağınca çok uykum geliyor kaydirigubbakcemile5

Hepiniz sağolun kızlar inşallah hadi bakalım ayrıntılıda herşey belli oluyo demi kızlar

fatıma'cım maşallah oğluşuna şeker yüklemesi de iyi çıkar inş. Doktorunu da değiştirdiğin iyi oldu kız, boşver.. için rahat rahat gidersin işte..tansiyona hepimiz dikkat etmemiz gerekiyor evet...

Saol Yarencim, şeker sorunu çıkamaz inş ama annemde halalarımda ve anneannemde şeker rahatsızlığı var bende olma ihtimali de var yani, Allah korusun. Doktorumuda geç oldu ama değiştirdim nihayet ve memnun kaldım.

fatma tatlım maşallah oğluşuna inş. tansiyonda şeker yüklemeside problemsiz çıkar

Saol tugbacım teşekkür ederim, inşallah sorunsuz atlatırız son üç ayıda...

Hepiniz sağolun kızlar inşallah hadi bakalım ayrıntılıda herşey belli oluyo demi kızlar

ee şimdi doktorda olman gerekmiyo mu senin. saat 14'ü geçtii..:bbo: inş iyi haberler getirirsin canım bize.. içini rahat tut..

Mydarling güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Çakırgözlüden de iyi haberler alırız inşallah.:Saruboceq:

esra'cım sonuçların iyidir merak etme..

fatoşcum ben de şöyle yaptırdım şeker yüklemesini..

açlık- tokluk 50 gr'lık yüklemede farketmiyor..gittğimde hemsire kağıtları hazırlamıştı zaten. önce idrar tahlinini verdim, sonra glikozu içtim, 1 saat hiçbişey yemeden bekledim, 1 tüp kan verdim..hemşire bir de fazla hareket etmeyin dedi..2-3 saaten çıkıyor zaten sonucu..işte böyle

canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah... gelir gelmez bizede yaz... bekliyoruz...

Merhaba Esra'cığım gözler seni aradı sabah sabah iyi hadi buıda bitti artık doğum var galiba sırada başka birşey kalmadı.İnşallah sonuçlar iyi çıkar.

sağol hayatım... çok şükür atlattım canım... şimdi eşim aradı iyi çıkmış sonuçlarım normal sınırlar içindeymiş.. kocaman bi ohhhhh çektim... darısı yaptıracak tüm arkadaşlarıma inşallahhhh

merhaba canım.sabah gidecekti çakırgözlü ama.bugün girermi bakalım...tahliller inşallah iyi çıkmıştır canım merak etme..bende iki hafta sonra yaptıracıgım.

hayırlı haberlerle gelir inşallah canım... sonuçlarım çok şükür iyiymiş darısı inşallah hayırlısıyla sizlere olsun inşallah canım...

esracım inş. iyidir sonuçlar darısı benim ve yaptıracak olan arkadaşların başına :Saruboceq:

amin canım çok şükür artık tahlil test bişey kalmadı dimi rahatliyim ya şu stres bitsin artık daha şu tahlil var bu tahlil var önümde stresi yaşamak istemiyorum...

herbişeylerine bakıyolar canım organların yeri...beyin damarları (2 lob arasındaki mesafeyi bile ölçtü benim dr. düşün) kalbinde kireçlenme var mı, böbrekte taş, parmak kemik ölçümü burun kemik ölçümü kalça kemiklerinin (sağ ve sol ) açısı vs..... herşeye herşeye bakıyo....

ee şimdi doktorda olman gerekmiyo mu senin. Saat 14'ü geçtii..:bbo: Inş iyi haberler getirirsin canım bize.. Içini rahat tut..

canım yanlış yazmışım 16:00 da dicektim ben

mydarling güzel haberlerini bekliyoruz canım.

çakırgözlüden de iyi haberler alırız inşallah.:saruboceq:

inşallah canım hayılısıyla inşallah

tamam canım yazıcam çok heycanlıyım inşallah bişey çıkmaz e dört boyutlu omu oluyo daha farklı bişey değil demi kızlar başka bişey yoktur demi ultrason olarak

esra ve tuğba inşallah şeker sonuçlarınız iyi çıksın bende yarın sabah yaptırıcam mydarling sende güzel haberlerle gel canım

esra ve tuğba inşallah şeker sonuçlarınız iyi çıksın bende yarın sabah yaptırıcam mydarling sende güzel haberlerle gel canım

SAĞOL CANIM TEŞEKKÜR EDERİM HEPİMİZİN HABERLERİ İYİ OLUR İNŞALLAH ÇAKIRGÖZLÜDE ÖLE OLSUN İNŞALLAH:Saruboceq:

merhaba kızlar nasilsiniz bebisler nasil ay az sonra doktora gidicez bebisimizi gormeye

Merhaba kizlar umarim herkez iyidir
kizimin geri kalan cicilerinide ekledim simdi
Ve hemen çikiyorum yarim saat sonra randevumuz var doktorda

Gelince görüsürüz öpüyorum hepinizi ve bebisleriopuyorumnanaktan

Merhaba kizlar umarim herkez iyidir
kizimin geri kalan cicilerinide ekledim simdi
Ve hemen çikiyorum yarim saat sonra randevumuz var doktorda

Gelince görüsürüz öpüyorum hepinizi ve bebisleriopuyorumnanaktan

güle güle canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…