fatıma'cım maşallah oğluşunaşeker yüklemesi de iyi çıkar inş. Doktorunu da değiştirdiğin iyi oldu kız, boşver.. için rahat rahat gidersin işte..tansiyona hepimiz dikkat etmemiz gerekiyor evet...
fatma tatlım maşallah oğluşunainş. tansiyonda şeker yüklemeside problemsiz çıkar
selam kızlar geçmişe üstten baktım herkes iyi çakırgözlüyede üzüldü inşallah kötü bişey olmaz dualarımız onunla bende bugün ayrıntılıya giricem kızlar saat00 de dua edin herkesin güzel haberlerinide bekliyoruz
Hepiniz sağolun kızlar inşallah hadi bakalım ayrıntılıda herşey belli oluyo demi kızlar
selam kızlar geçmişe üstten baktım herkes iyi çakırgözlüyede üzüldü inşallah kötü bişey olmaz dualarımız onunla bende bugün ayrıntılıya giricem kızlar saat00 de dua edin herkesin güzel haberlerinide bekliyoruz
Merhaba Esra'cığım gözler seni aradı sabah sabah iyi hadi buıda bitti artık doğum var galiba sırada başka birşey kalmadı.İnşallah sonuçlar iyi çıkar.
merhaba canım.sabah gidecekti çakırgözlü ama.bugün girermi bakalım...tahliller inşallah iyi çıkmıştır canım merak etme..bende iki hafta sonra yaptıracıgım.
esracım inş. iyidir sonuçlar darısı benim ve yaptıracak olan arkadaşların başına :Saruboceq:
Hepiniz sağolun kızlar inşallah hadi bakalım ayrıntılıda herşey belli oluyo demi kızlar
esra'cım sonuçların iyidir merak etme..
ee şimdi doktorda olman gerekmiyo mu senin. Saat 14'ü geçtii..:bbo: Inş iyi haberler getirirsin canım bize.. Içini rahat tut..
mydarling güzel haberlerini bekliyoruz canım.
çakırgözlüden de iyi haberler alırız inşallah.:saruboceq:
canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah... Gelir gelmez bizede yaz... Bekliyoruz...
Sağol hayatım... çok şükür atlattım canım... şimdi eşim aradı iyi çıkmış sonuçlarım normal sınırlar içindeymiş.. Kocaman bi ohhhhh çektim... Darısı yaptıracak tüm arkadaşlarıma inşallahhhh
hayırlı haberlerle gelir inşallah canım... Sonuçlarım çok şükür iyiymiş darısı inşallah hayırlısıyla sizlere olsun inşallah canım...
Amin canım çok şükür artık tahlil test bişey kalmadı dimi rahatliyim ya şu stres bitsin artık daha şu tahlil var bu tahlil var önümde stresi yaşamak istemiyorum...
Herbişeylerine bakıyolar canım organların yeri...beyin damarları (2 lob arasındaki mesafeyi bile ölçtü benim dr. Düşün) kalbinde kireçlenme var mı, böbrekte taş, parmak kemik ölçümü burun kemik ölçümü kalça kemiklerinin (sağ ve sol ) açısı vs..... Herşeye herşeye bakıyo....
esra ve tuğba inşallah şeker sonuçlarınız iyi çıksın bende yarın sabah yaptırıcam mydarling sende güzel haberlerle gel canım
merhaba kızlar nasilsiniz bebisler nasil ay az sonra doktora gidicez bebisimizi gormeye
merhaba kızlar nasilsiniz bebisler nasil ay az sonra doktora gidicez bebisimizi gormeye
Merhaba kizlar umarim herkez iyidir
kizimin geri kalan cicilerinide ekledim simdi
Ve hemen çikiyorum yarim saat sonra randevumuz var doktorda
Gelince görüsürüz öpüyorum hepinizi ve bebisleriopuyorumnanaktan
mydarlıng ne zaman gidyon ayrıntılıya.14 yazmıştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?