essemayit, fatima38, snm2008+, srpp, tugba64 ,papatya sizede günaydınnn .yeni gelen kızlar sizlerede günaydınlar olsun.
Papatya İpek kızın adıyla yaşasın.
Esma nefes darlığı bendede var 15 gün önce falan başladı 10 dk yürüyorum nefes nefese kalıyorum.biz 5 aylık böyle isek 7.-8 . ayda napacağız.uyuşmalar ve şişme çok şükür yok bende tuzluda yiyorum ama şiş başlamadı sadece ayak numaram buyüdü galiba ayakkabılarımda rahat edemiyorum.
ay bu tetanoz aşısı ne mikrop bişeymişklava: valla kolum kırılmış gibi çok ağrıyor gece hiç uyuyamadım boynum bile tutulmuş ne zaman geçecekki mafoldumben mafoldumben
sagol canım....sizin bebişin ismi ne...
essemayit, fatima38, snm2008+, srpp, tugba64 ,papatya sizede günaydınnn .yeni gelen kızlar sizlerede günaydınlar olsun.
Papatya İpek kızın adıyla yaşasın.
Esma nefes darlığı bendede var 15 gün önce falan başladı 10 dk yürüyorum nefes nefese kalıyorum.biz 5 aylık böyle isek 7.-8 . ayda napacağız.uyuşmalar ve şişme çok şükür yok bende tuzluda yiyorum ama şiş başlamadı sadece ayak numaram buyüdü galiba ayakkabılarımda rahat edemiyorum.
koptum bilgisayarın başında millet bana bakıyo ne gülüyo bu kız diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.hakkaten öyle ama bende çok çektim 2 gün uyuyamadım ya gece kalkıp ağladım resmen bu ne diye.
koptum bilgisayarın başında millet bana bakıyo ne gülüyo bu kız diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.hakkaten öyle ama bende çok çektim 2 gün uyuyamadım ya gece kalkıp ağladım resmen bu ne diye.
yapmayın ya ben daha aşı vurulmadım böle demeyin korkuyorum aşı vurulmaya giderken gergin gidicem vallaa delikafadulden
Kızlar zor ya çalışıyor olmak da zor.. Burada bağırış çığırış kopuyor, herkes birbirine bağırıyor.. gergin bir ortam bebişim korkmasa bari...Çalışırken tek fark ay sonunda elimize para geçiyor olması.. Belki bir de günler çabuk geçiyor.. ama normal bir çalışma ortamı olsa öyle.. bu durumda sinirin bozuluyor başka bişii olmuyor ....:bbo:
Günaydınnn bu arada :)
tuğbacım oldumolası aşıyı iğnesi hiç sevmemm bi ton hap içim iğne olmayım derdim hep
arkadaşlar ikinci dozu vurulucakmısınız aşının
bilgen günaydın canım
günaydın kuşum opuyorumnanaktan valla utanmasam bende ağlayacağım birde sağlık ocağındakiler kasımın 20sinde gene gel dediler 2.aşı için bakıyım dr randevum daha önce ona sorcam gerek yok derse gitmem bana ne ya oynamıyorum :umursamaz: :umursamaz:
oglumuzun ismi yok teyzesi bir turlu karar veremiyoruz isimsiz kalıcak diye korkuyorum ben de..
Günaydın kızlar...
ya eşim çok ağır grip banada geçecek kesin tırsıyorum...
yapmayın ya ben daha aşı vurulmadım böle demeyin korkuyorum aşı vurulmaya giderken gergin gidicem vallaa delikafadulden
merhaba arkadaslar,gunaydin hepinize,mutlu neseli gunler dilerim,bi kac gundur ugriyamadim,haberdar edemedim sizleri,,,obur kardesimde dogum yapti,bi oglu oldu,,normal oldu hemde doktoru,sezeryan yada suni ,dedigi halde,,,umarim hepiniz iyisinizdir,,,,,,,,:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?