2010 Şubat Anneleri

çok şükür iyiim cnm sagol hadi inş. tansiyonun normaldir
bende canım 17 kilo aldım toplamda haftaya başlıyorum randevu aldım bende ne yapıyım moralim bozuluyo ama yapıcak bişey yok

maşallah sende almışsın baya :))
diyetisyene gidecez ama bu iştahla nasıl uygulayacagız bilmiyorum

sağol canım ay avalla artık dur deme zamanı geldi az az sık sık yicekmişiz yoğurdun içine meyveyi doğra öle ye diyo ama demesi kolay bu doktorlar hiç hamilelerin halinden anlamıyo yaaa

bulbul
merhaba bulbul ben sana ferhat beye devam edip etmediğini soracaktım.bide şeker yüklemesini kaçıncı haftada istedi.ferat beyden memnun musun ve doğumu ortadoğuda mı yapacaksın.bende bu ay randevu aldım ama tekrar doktor değiştirmekten korkuyorum ferat bey nasıl ilgili mi cevabını bekliyorum.

Masallah bebeğine güzelim... :ecrin_bebek: Morelini bozma Alıcaz tabi hhem düzenli beslenıyoruz. Hiçççç bozma morelını bak şükür hersey yolunda yerimseniben
Canım Ben ikiz gebeyim. 3 lü yaptırmadım Tek gebelikte yasayan arkadaslar mutlaka cevaplarlar kimsede atlamaz merak etme Burası subat topıgı kaydirigubbakcemile3
SaĞolun kızlar teŞekkÜr ederİm hepİnİze almamak lasım Çok yoksa erken doĞum rİskİmİz oluyomuŞ haberİnİz olsun
Valla ben 66 kaldım suan 80 cıktım pazartesi kesin benide göndercek...kafamçokkarıştı

AYY İNŞ ÖÖLE BEKLİYOMkaydirigubbakcemile3 BİM DEKİ PAKETİ DE İYİKİ SÖLEDİN BAKİMDE BENDE ALAYIM fisfisfis

gunaydın kızlar...
3.gun ve hala bogazım sıs agrıyon gecelerı ne uyuyorum ne uyutuyorum ne bıcım sey anlmadım doktora gıtmelımıyım bılmıyorum... bugun tetenoz asım wardı onuda yaparlarmı kı gıtsemmı saglık ocagına?
gecmıse baktım masallah keyıfler yerınde ne guzel...
bugun doktora gıden kafılemız warmı opuyorumnanaktan

serapcım bebişin iyi olduğuna sevindim. benim de haftaya muayene. muhtelemen kilo konusunda benim doktor da uyaracak ama ne kadar da dikkat etsem, az yiyince doymuyorum, artık ne yapalım bebişler sağlıklı olsunlar inş.

ruzgaryagmur canım benım senınkının tam tersıydı ıkılım rısklıydı uclum normal cıktı. doktor ılerı bı tetkıke gerek gormedı hersey normal dedı. ayrıntılıda da hersey yolundaydı cok sukur. cok sıkma canını gır ayrıntılıya bısey cıkmaz merak etme. o testler kesın sonuclar vermıyo sana. yavrularımız Allah a emanetler...

Hosgeldinnnnn.... Bence nane lımo kaynat iç biraz rahatlarsın.. Ya su tetenoz asısını ben benim daktır amcaya sorduk gerek yok yaptırma dedi. Ben yapınmadım...Umarım bi sorun cıkmaz lmazazartesi gidince yinelıycem umarımmm Yok demez..

çok şükür iyiim cnm sagol hadi inş. tansiyonun normaldir

maşallah sende almışsın baya :))
diyetisyene gidecez ama bu iştahla nasıl uygulayacagız bilmiyorum

aynen canım aldım sorma valla bide bunun sonrası var nasıl vericez bakalım bu kilolarııı

adaşmışız arya merhaba canım.. valla bi kistten bahsediyorsun ama tam yakalayamadım geçmiş olsun önemli birşey değildir umarım..

aaa ne güzel cnm hem adaşız hem aynı şehirde yaşıyoruz galibaopuyorumnanaktan saol cnm bakalım dr ne dicek şimdilik bir rahatsızlık vermiyor ama nette ameliyat filan dio.moralim bozuldu biraz o yüzden.

Geçmiş olsun aryaa. Ne acaip şeyler var ya.
Hem aralarında dedikodu yapan arkadaşlar var biz de merak ettik kim banlanmış.

hiç sorma cnm ya bende ilkkez duyuyorum ve yaşıyorum.evet kim banlanmış bende merak ettim?

zeynepcim sabah yazacaktım unuttum, baban için geçmiş olsun canım..

:1shok: arya'cım inş öyle bişey yoktur..ilginç bişeymiş, ilk defa gördüm.

inşallah cnm ama büyük ihtimalle var öle bişi ilaçsız nasıl geçicek bilmiyorum umarım ateş filan yapmaz.

maşallah derinimize kızımın adaşınakaydirigubbakcemile3 cnm elde değil kilo almamak şişlikte oluo bozma moralini ama daha sebze ağırlıklı beslenirsin diyetisyene gitmek iyi bir şey aslında.daha sağlıklı olur kızımız.inşalah şekerinde güzel çıkar.

geçmiş olsun cnm.boğaz ağrısı daha şiddetli oluo hamileyken ılık süt ve bal al ama balı fazla kaçırma şekerin yükselmesin..

hoş geldin canım geçmiş olsun bence git bi gözük ağırlaşma iyice

yaw bızım doktor amcamız da ılk dozunu yaptırdıysan ıkıncısınıde yaptır tabıı kı bı ıse yarasın ıkıncısı yaptırmıcaksan ılkını nıye yaptırdın ne ısıne yarıcak yaptır dedı delikafadulden
kafamda kuruyom kuruyom ben sımdı gıderım saglık ocagına bunlar hamılelere zorunlu dıye bana bıde domuz grıbı asısı yaparlar dıye Allah ım ne paronayadır bu yaaaaa gece kabuslar gordum durdum bu yuzden zaten klava:

yaw dunden berı lımonlu cay ıhlamur nane lımon derken sekerı fazla kacırdım zaar pzt de seker yuklemem war aman ne guzel sabahlar olmasın. su 3 gun sekerı azaltıyım barıde normale donsun kafamçokkarıştı

hoş geldin canım geçmiş olsun bence git bi gözük ağırlaşma iyice

aksam esım ısten gelınce gıderım canım ya tek basıma gıdıcek halım bıle yok antıbıyotık kullanmakta ıstemıyorum :1no2:

cnm benim dr da bir doz yeterli dedi aksine.domuz gribi hamilelere zararlı cnm vurmazla hamileler için olanlar şubatta gelicekmiş.yani bizim doğum zamanı.zaten istek dışı vurmuolar merak etme.:teselli:

kızlar bizim doğum çizelgeleri neden yok?? artık kaldırdılarmı

ads ben bi kere gittim ve evet gayet ilgili ve memnun kaldım . Yeni randevum da pazartesi günü. Şeker yüklemem de haftaya yani 25. haftada. Zaten bana bi küçük bişey verdi. Orda hangi haftada ne yapılması gerektiği yazıyor. Şeker yüklemesi için bir aylık bi aralık vardı. Bu süre içinde herhangi bir zaman yani. Doğumu da dolayısıyla Ortadoğu'da yapacağım.

cnm benim dr da bir doz yeterli dedi aksine.domuz gribi hamilelere zararlı cnm vurmazla hamileler için olanlar şubatta gelicekmiş.yani bizim doğum zamanı.zaten istek dışı vurmuolar merak etme.:teselli:

o zaman gonul rahatlıgıyla gıdebılırım asıya da aklım karıstı sımdı zaten hastayım yaptırmasammı 2.dozu. ıkı cıns mıkropla basetmesın nacızane vucudum sırnaşık şey

kızlar bizim doğum çizelgeleri neden yok?? artık kaldırdılarmı

tamamen kaldırmıslar zehracım ya sıtede sorun oluyomus fisfisfis

zeynep canım yazık sana ilaç kullanmadığın için atlatamadın demekki sen yinede sağlık ocağına git bir sor çünkü dr yaptır demiş benimkide 2.aşıyı mutlaka yaptır dedi domuz gribi aşısını kimse sana sormadan onayını almadan yapamaz tatlım başbakana baksana o bile yaptırmıyor bence riske hiç girmeyelim ben druma sormaya gerek bile duymuyorum çünkü oyaptır desede yaptırmam:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…