çok şükür iyiim cnm sagol hadi inş. tansiyonun normaldirrÜzgar yaĞmur hoŞ geldİn gÖrmedİm msjını
cİcİlİ bİcİlİ saol ttalım sen nasılsın?
Kızlar ben tansİyon ÖlÇtÜrmeye ordanda komŞuma gİdİcem gÖrÜŞÜrÜz ÖptÜm hepİcİĞİnİzİ
bende canım 17 kilo aldım toplamda haftaya başlıyorum randevu aldım bende ne yapıyım moralim bozuluyo ama yapıcak bişey yok
kızlar mesajım arada kaynadı benide bir görseniz mafoldumben
ayy ne oluyor be fransız kaldım olaya geri dönüp tekrar okudum ama yine birşey anlamadım.
Derin e maşallah.serap bende işin ucunu kaçırdım galiba sürekli yiyorum akşam saat 9-10 da tv izlerken bi baktım koca pasta bitmiş sonra ne oluyoruz dedim ama iş işten geçmişti tabağı yalamadığım kalmış kafamçokkarıştı .biyandan amannn ye gitsin diyorum bi yandan doğumda acısı cıkar dikkat diyorum ama en azından akşamları bile dikkat etsek farkedecek gibi.
Ayyy kızlar annem aradı az önce ablamla ilgili birşey sordu sonrada annemlerin yatak odasında benimle eşimin resmi var resminizi öptüm falan dedi.allah nazar kem gözden korusun falan dedi ama bi yandanda ağlıyor bende çok kötü oldum .;kızıda anne olacak ya içi içine sığmıyor çok mutlu canım annem ya...allah tüm anne -babaları evlatlarına evlatlarıda ailesine bağışlasın.
Kızlar Şeker yÜklemem yapıldı 4 tÜp kan verdİm bÜtÜn testler İÇİn Şeker kan vs bİr sÜrÜ yazdılar oraya sonuÇlar akŞama yada yarın arıcaklar,bebeĞİmde gayet İyİ kİlosu 1150 gr olmuŞ maŞallah suratını hİÇ gÖstermİyo hep eller suratta boyuda 34 cm cİvarında saĞlıĞında sorun yok Çok ŞÜkÜr suyumuzda İyİ kalp kapakÇıkları dÜzenlİ ÇalıŞıyor atıŞlarınıda duyduk İyİ,amaaa tek sorun bende kızlar bu ay Çok kİlo aldıĞım İÇİn benİ dİyetİsyene gÖnderdİ moralİm o yÜzden Çok bozuk,5 kİlo almıŞım 1 ayda kızdı bayaĞı ne yaptın sen dedİ onun dıŞında herŞey gÜzellll
Canım Ben ikiz gebeyim. 3 lü yaptırmadım Tek gebelikte yasayan arkadaslar mutlaka cevaplarlar kimsede atlamaz merak etme Burası subat topıgı kaydirigubbakcemile3arkadaşlar merhaba; öncelikle hepinize sağlıklı doğumlar sağlıklı günler diliyorum. az kalmış sizler için ne güzel. bende 17+2 haftalık hamileyim. dün 3 lü test sonuçlarımı dr uma gösterdim ancak 1:318 değerini riskli buldu. ve beni detaylı usg ye gönderdi. salı günü gidicem inşallah. sizlerden bu konuda yorumlarını zı almak istiyorum. aranızda 3 lü testte sonuçları riskli çıkan varmı? dünden beri çok korkuyorum. şimdiden teşekkürler.
Valla ben 66 kaldım suan 80 cıktım pazartesi kesin benide göndercek...kafamçokkarıştıSaĞolun kızlar teŞekkÜr ederİm hepİnİze almamak lasım Çok yoksa erken doĞum rİskİmİz oluyomuŞ haberİnİz olsun
AYY İNŞ ÖÖLE BEKLİYOMkaydirigubbakcemile3 BİM DEKİ PAKETİ DE İYİKİ SÖLEDİN BAKİMDE BENDE ALAYIM fisfisfiscanım. 26 Haftayım. Ama herkese gönderiliyorlar üye olan. İlk hamile kaldıgımda üye olmuştum.. Zanımca 20den sonra gönderiılıyorlar Hem tlf numaramdan Ulaştılar. üye olduysan sanada mutlaka gelir. zemuszemus
Hosgeldinnnnn.... Bence nane lımo kaynat iç biraz rahatlarsın.. Ya su tetenoz asısını ben benim daktır amcaya sorduk gerek yok yaptırma dedi. Ben yapınmadım...Umarım bi sorun cıkmazgunaydın kızlar...
3.gun ve hala bogazım sıs agrıyon gecelerı ne uyuyorum ne uyutuyorum ne bıcım sey anlmadım doktora gıtmelımıyım bılmıyorum... bugun tetenoz asım wardı onuda yaparlarmı kı gıtsemmı saglık ocagına?
gecmıse baktım masallah keyıfler yerınde ne guzel...
bugun doktora gıden kafılemız warmı opuyorumnanaktan
çok şükür iyiim cnm sagol hadi inş. tansiyonun normaldir
maşallah sende almışsın baya :))
diyetisyene gidecez ama bu iştahla nasıl uygulayacagız bilmiyorum
adaşmışız arya merhaba canım.. valla bi kistten bahsediyorsun ama tam yakalayamadım geçmiş olsun önemli birşey değildir umarım..
Geçmiş olsun aryaa. Ne acaip şeyler var ya.
Hem aralarında dedikodu yapan arkadaşlar var biz de merak ettik kim banlanmış.
zeynepcim sabah yazacaktım unuttum, baban için geçmiş olsun canım..
:1shok: arya'cım inş öyle bişey yoktur..ilginç bişeymiş, ilk defa gördüm.
Kızlar Şeker yÜklemem yapıldı 4 tÜp kan verdİm bÜtÜn testler İÇİn Şeker kan vs bİr sÜrÜ yazdılar oraya sonuÇlar akŞama yada yarın arıcaklar,bebeĞİmde gayet İyİ kİlosu 1150 gr olmuŞ maŞallah suratını hİÇ gÖstermİyo hep eller suratta boyuda 34 cm cİvarında saĞlıĞında sorun yok Çok ŞÜkÜr suyumuzda İyİ kalp kapakÇıkları dÜzenlİ ÇalıŞıyor atıŞlarınıda duyduk İyİ,amaaa tek sorun bende kızlar bu ay Çok kİlo aldıĞım İÇİn benİ dİyetİsyene gÖnderdİ moralİm o yÜzden Çok bozuk,5 kİlo almıŞım 1 ayda kızdı bayaĞı ne yaptın sen dedİ onun dıŞında herŞey gÜzellll
gunaydın kızlar...
3.gun ve hala bogazım sıs agrıyon gecelerı ne uyuyorum ne uyutuyorum ne bıcım sey anlmadım doktora gıtmelımıyım bılmıyorum... bugun tetenoz asım wardı onuda yaparlarmı kı gıtsemmı saglık ocagına?
gecmıse baktım masallah keyıfler yerınde ne guzel...
bugun doktora gıden kafılemız warmı opuyorumnanaktan
hoş geldin canım geçmiş olsun bence git bi gözük ağırlaşma iyicegunaydın kızlar...
3.gun ve hala bogazım sıs agrıyon gecelerı ne uyuyorum ne uyutuyorum ne bıcım sey anlmadım doktora gıtmelımıyım bılmıyorum... Bugun tetenoz asım wardı onuda yaparlarmı kı gıtsemmı saglık ocagına?
Gecmıse baktım masallah keyıfler yerınde ne guzel...
Bugun doktora gıden kafılemız warmı opuyorumnanaktan
Hosgeldinnnnn.... Bence nane lımo kaynat iç biraz rahatlarsın.. Ya su tetenoz asısını ben benim daktır amcaya sorduk gerek yok yaptırma dedi. Ben yapınmadım...Umarım bi sorun cıkmazlmaz azartesi gidince yinelıycem umarımmm Yok demez..
yaw dunden berı lımonlu cay ıhlamur nane lımon derken sekerı fazla kacırdım zaar pzt de seker yuklemem war aman ne guzel sabahlar olmasın. su 3 gun sekerı azaltıyım barıde normale donsun kafamçokkarıştıaaa ne güzel cnm hem adaşız hem aynı şehirde yaşıyoruz galibaopuyorumnanaktan saol cnm bakalım dr ne dicek şimdilik bir rahatsızlık vermiyor ama nette ameliyat filan dio.moralim bozuldu biraz o yüzden.
hiç sorma cnm ya bende ilkkez duyuyorum ve yaşıyorum.evet kim banlanmış bende merak ettim?
inşallah cnm ama büyük ihtimalle var öle bişi ilaçsız nasıl geçicek bilmiyorum umarım ateş filan yapmaz.
maşallah derinimize kızımın adaşınakaydirigubbakcemile3 cnm elde değil kilo almamak şişlikte oluo bozma moralini ama daha sebze ağırlıklı beslenirsin diyetisyene gitmek iyi bir şey aslında.daha sağlıklı olur kızımız.inşalah şekerinde güzel çıkar.
geçmiş olsun cnm.boğaz ağrısı daha şiddetli oluo hamileyken ılık süt ve bal al ama balı fazla kaçırma şekerin yükselmesin..
hoş geldin canım geçmiş olsun bence git bi gözük ağırlaşma iyice
yaw bızım doktor amcamız da ılk dozunu yaptırdıysan ıkıncısınıde yaptır tabıı kı bı ıse yarasın ıkıncısı yaptırmıcaksan ılkını nıye yaptırdın ne ısıne yarıcak yaptır dedı delikafadulden
kafamda kuruyom kuruyom ben sımdı gıderım saglık ocagına bunlar hamılelere zorunlu dıye bana bıde domuz grıbı asısı yaparlar dıye Allah ım ne paronayadır bu yaaaaa gece kabuslar gordum durdum bu yuzden zatenklava:
bulbul
merhaba bulbul ben sana ferhat beye devam edip etmediğini soracaktım.bide şeker yüklemesini kaçıncı haftada istedi.ferat beyden memnun musun ve doğumu ortadoğuda mı yapacaksın.bende bu ay randevu aldım ama tekrar doktor değiştirmekten korkuyorum ferat bey nasıl ilgili mi cevabını bekliyorum.
cnm benim dr da bir doz yeterli dedi aksine.domuz gribi hamilelere zararlı cnm vurmazla hamileler için olanlar şubatta gelicekmiş.yani bizim doğum zamanı.zaten istek dışı vurmuolar merak etme.:teselli:
kızlar bizim doğum çizelgeleri neden yok?? artık kaldırdılarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?