• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    42
Pek çok anomali var dedi doktor.down ile birlikte ileri derece kalp rahatsızlığı bağırsaklarda yapışıklık beyinde ödem hidrosefali ve böbreklerde sıvı birikmesi varmış.doğar doğmaz bağırsak ameliyatı eğer kalbi kaldırırsa sonrasında kalp ameliyatları vs vs daha bir çok iey bekleyecek.tabi doğuma kadar yaşarsa kalbi çok zayıf dedi.bilmiyorum ne yapacağımı.doğup acı çekerek ölmesini mi beklemeliyim ya da belki ömrünün sonuna kadar ameliyatlar ağrılar sızılar yoksa bitirmeli miyim bu gebeliği bilmiyorum.siz olsanız ne yapardınız.çok kararsızım ben 😢 ve çok da üzgünüm

Benim de yaştan dolayı yüksek çıkmıştır dedi doktorum korkma dedi.ama ben fatal yaptırdım down çıktı direk.iki kere yaptılar ikisinde de aynı sonuç.bence direk amniyosentez yaptırın.çünkü fatalda bi anomali görünürse yine amniyosentez yapmanız gerekiyor sonuç olarak ama siz bilirsiniz yine de
Anladım çok teşekkür ederim Aminosentez riskli dediler bebeğe zarar veriyormuş ondan korktum yoksa mantıklı aslında

Anladım çok teşekkür ederim Aminosentez riskli dediler bebeğe zarar veriyormuş ondan korktum yoksa mantıklı aslında
İnsan rahat edemiyor bu tedirginlikle zamanda geçmiyor risk çıkarsa zaten sonlandırırım ben 😭çok zor ilerisi için

Belli etmedim ama benim göğsümün en ince yerine dokundu bu imtihan.. ☹️😢 Rabbim selamete çıkarsın inşallah 🤲

Kızlar doktor bana 3. ay itibari ile multivitamin ve d3k2 verdi multivitamini gün aşırı iç dedi d3k2 için ne dedi hatırlamıyorum. D3K2 damla şeklinde olanı aldım orzax ın kullanan varmı acaba nasıl kullanılıyor hergünmü?
Bir arkadaş daha yazmış, ben hamilelikten önce k’li olanı kullanıyordum ama doktor onu bırakmamı istedi, orzax yalnızca d verdi bana da günde bir fıs. Tekrar bir danışsanız mı, şimdi bir kişide daha k olanı vermediler diye görünce önemli mi acaba dedim

İnsan rahat edemiyor bu tedirginlikle zamanda geçmiyor risk çıkarsa zaten sonlandırırım ben 😭çok zor ilerisi için
İstanbulda mısınız bilmiyorum ama yeditepe ünv 9900tl ye yapıyor fetal dna, tüm kromozomlara da bakıyor. Yalnız cinsiyet bilgisini paylaşmıyor. Sonucum da bir haftada geldi benim. 35 yaş olduğum için benden de fetal dna istediler; fetal dna direkt kanla çok basit bir test. Bence de önce onu yaptırın maddi imkanınız varsa 🙏 devlette de eğer ikili taramanız riskli çıkarsa bazı hastanelerde ücretsiz yapıyorlarmış. Örneğin ümraniyede duydum.

Pek çok anomali var dedi doktor.down ile birlikte ileri derece kalp rahatsızlığı bağırsaklarda yapışıklık beyinde ödem hidrosefali ve böbreklerde sıvı birikmesi varmış.doğar doğmaz bağırsak ameliyatı eğer kalbi kaldırırsa sonrasında kalp ameliyatları vs vs daha bir çok iey bekleyecek.tabi doğuma kadar yaşarsa kalbi çok zayıf dedi.bilmiyorum ne yapacağımı.doğup acı çekerek ölmesini mi beklemeliyim ya da belki ömrünün sonuna kadar ameliyatlar ağrılar sızılar yoksa bitirmeli miyim bu gebeliği bilmiyorum.siz olsanız ne yapardınız.çok kararsızım ben 😢 ve çok da üzgünüm

Benim de yaştan dolayı yüksek çıkmıştır dedi doktorum korkma dedi.ama ben fatal yaptırdım down çıktı direk.iki kere yaptılar ikisinde de aynı sonuç.bence direk amniyosentez yaptırın.çünkü fatalda bi anomali görünürse yine amniyosentez yapmanız gerekiyor sonuç olarak ama siz bilirsiniz yine de
Sizin için çok dua edeceğim, inşallah haberlerin en hayırlısı en ferahı gelsin 🙏🥹

Re

flü yatağı yataş mı aldınız set şeklinde satılıyor ama kullanışlı olur mu bilemiyorum

Evet, mağazadan Yataş Juno yeni doğan yatağının setini aldım
Setin içinde yastık, yorgan ve emzirme yastığı da var
Yastık, yorgan 2 yaşına kadar önerilmiyor
Web sitesinden sadece yatağı da satın alabilirsiniz, orada tek satılıyor
Genelde kullananlar memnun tabii her ürün gibi bebeğe de bağlı
Memnuniyet yüksek diye iki ay önce aldım

Allah yardımcınız olsun benim de dualarım sizinle

Kızlar selam ara ara yazıyorum gruba ama bugün itibariyle 13. Haftayı doldurdum, bazı günler bulantım az oluyor bazı günler yine devam ediyor inşallah artık tamamen biter 🙏🏼 geçtiğimiz hafta Salı günü Primis’e fetal dna için kan verdik, sonucumuz 5. Günde çıktı çok şükür bir sıkıntı gözükmüyor. denizzehra denizzehra tabloyu güncelleyebilir misin benim de bir kızım olacakmış 🥹❤️

İstanbulda mısınız bilmiyorum ama yeditepe ünv 9900tl ye yapıyor fetal dna, tüm kromozomlara da bakıyor. Yalnız cinsiyet bilgisini paylaşmıyor. Sonucum da bir haftada geldi benim. 35 yaş olduğum için benden de fetal dna istediler; fetal dna direkt kanla çok basit bir test. Bence de önce onu yaptırın maddi imkanınız varsa 🙏 devlette de eğer ikili taramanız riskli çıkarsa bazı hastanelerde ücretsiz yapıyorlarmış. Örneğin ümraniyede duydum.
Çok teşekkür ederim Antalya’da yaşıyorum burda Akdeniz üniversitesi tıp fakültesine gidip bir sorayım eğer yapıyorlarsa yaptrcam yoksada özel bir kliniğe sordum 16 bin dedi hemşire gelip evden kan alıyormuş sonuç on güne çıkar dedi hemde hiç bir riski yokmuş bebek için anneden kan alınıyor daga mantıklı sanki

Back
X