2010 Şubat Anneleri

günaydın akşam evde internet çok yavaştı bir türlü siteye giremedim herkese iyi pazarlar

günaydın canım nasılsın senle ben gene çalışıyoruz

iyiyim tatlım bizim kaderimiz şekercim neyseki az kaldı bizimde dinlenmemize aman zaten evde oldum mu mutlaka bir iş buluyorlar bana daha çok yoruluyorum ben nezaman çalışsam yaz gezmeye gidiyorlar ya düğüne falan en azından çalışınca hafta içi tatilim var bende rahat rahat gezebiliyorum benim için daha iyi oluyor sen nasılsın oğluşun nasıl bakalım

bizde iyiz oğlumla o oynayıp duruyor bende çalışıyorum çocuğumda alıştı sabah erkenden işe gelmeye evet az kaldı bizde evde keyif yapcaz inşallah

benimkide bir uyanıyorum sanki hiç uyumuyor başlıyor sabahtan kıpırdamaya gecede uyumuyor merak ediyorum acaba ben uyuynca o napıyor diye bazen ben rapor alınca kesin öğlene kadar uyurum artık uykum kanmıyor birde doğumdan sonra çok uykusuz kalacağız şimdiden depolamak lazım kaydirigubbakcemile3

bende izne çıkınca öğlene kadar uyurum diyorum ama olmuyor işe geldiğim günler son dakika yataktan çıkıyorum izin günümde sabah 7,30da ayaktayım uyuyamıyorum bakalım izne çıkınca nasıl olcak

kızlarrrrrr gunaydınnnn opuyorumnanaktan
nasılsınıc canlarım?
hala grıbım bogazımın sısı ındı sımdıde grıbe vurdu salya sumuk gezıyorum ortada :sinifsinif:
ogleden sonra agdaya gıdıcem artık baslamanın zamanı geldı ama korkuyorummmmmmmmmmmm daha once gıdıyorum hamıleyken bırakmıstım 3 ay dusuk rıskım war dıye sımdı yıne baslıcam ama 7 ay oldu bırakalı 7 aydır maalesef baska yontemler kullanıyorum canım yanıcak dıye korku ıcındeyımmm :1shok:
yarında 11.30 da doktor randewum war hem kontrol hemde seker yuklemesı ıcın. tetenoz asımda war yarın amanınnnn fisfisfis

biz iyiz oğlumla canım geçmiş olsun ağdadan bende çok korkuyorum zaten öncedende korkuyordum şimdi dahada arttı korkum bakalım ne yapcaz yarın inşallah güzel sonuçlar alırsın şeker testinden yarın yoğun bir gün olucak senin için

sunnet cocukları gıbı gezcem heralde :roflol:

Zeynepçim geçmiş olsun. Bol bol su iç c vitamini al tatlım yat dinlen.
Ne kadar yoğun bir prgramın var canım ya gözüm korktu valla
Ağdadan ben de korkuyorum canım. Nasıl yapçaz bakalım...

günaydın tatlım geçmiş olsun daha iyileşemedin demek canım dikkat et artık :1hug:
ay o dert hepimizde var anacım bende ağdadan korkuyorum makinede çok acıtıyor zor ama yaptırmakta şart :1ninca:
seninde hepsi üstüste gelmiş hadi inş. güzel haberlerle dönersin tetanoz benimde yapılacak daha bende korkuyorum ilki çok acımıştıkafamçokkarıştı

benımkıde butun gece ayakta ne zaman su ıcmeye yada wc ye kalksam kıpırdanıyo. sagdan solan donerken bıle kıpır kıpır hıc uyumuyomu nedır cadı doguncada boyle gececı olursa yandık kaydirigubbakcemile3

selamlar kızlar.. nasılsınız bugün..
gunaydın secılcım ıyıyız sen nasılsınn?

bende izne çıkınca öğlene kadar uyurum diyorum ama olmuyor işe geldiğim günler son dakika yataktan çıkıyorum izin günümde sabah 7,30da ayaktayım uyuyamıyorum bakalım izne çıkınca nasıl olcak
bende esımı yolluyorum sabahları 7.30 da tatıl gunlerı bıle dırek kalkıyorum aynı saatte. zaten uyku kalıtesı denen bısey kalmadı hep yarım yamalak kuş uykuları (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…