günaydın kızlar.. hepinize hayırlı cumalar.. nasılsınızz ? okuyorum da aramızda baya kötü olanlar var Allah yardımcınız olsun.. Benim durup dururken midem bulanmıyor ööle koştura koştura lavaboya gitmiyorum çok şükür.. sadece sabahları kahvaltı etmeden önce çok halsiz oluyorum ve de iştahsızz benneyaptımki
bide akşam sölemesi ayıp köfte yoğurcaktım kıymanın paketini açtım kokusu burnuma bi geldi başladım öğürmeye en sonunda öğüre öğüre çıkarttım sabah ne yediysem.. hemen uzandım kolonya falan süründüm serin serin düzeldim o zaman. sağolsun eşim yoğurdu yaptı mıncıkladı. ama pişirince de bi güzel yedim.. o zaman bulanmıyor.. fakat eskisi gibi iştahım yok.. bulantılar da yiyeceklerin kokmasına bağlı olarak gelişiyor..
kızlar sizinde eşleriniz yardımcı oluyolar mı benimki sağolsun herşeye yardım ediyor işte olmadığı zaman .. ev işlerine bile.. Allah razı olsun ondan.. Diyorumki sen olmasaydın napardım ben diye, o da diyo ben olmasaydım bebişi yapamadık beraber yaptık zorluklarını da beraber çekçez hatun diyo.. benimde bi hoşuma gidiyo anlatamam :kedi:
eşleriniz yardımcı oluyomu kızlar sizlere.. Allah eşinin eli hiç bi işe değmeyen kader arkadaşlarımıza yardım etsin inşallah.. çok zor zok..