hayırlı uğurlu olsun canım inşallah sağlıkla sıhatle kucağına alırsın bebişini:))
canım walla ilgilenmek lazımda bu kadar bulantının halsizliğin içinde insanda iştah kalmıyo ki..... zaten benim kocişte beni öyle görünce sarılmaktan ileri gidemiyo garibim "geçicek hayatım geçicek sabret" ah zavallı kocacım gıkı bile çıkmıyo
canım azıcık daha sabret inşallah geçecek bulantıların, biraz izin rapor falan alsan evde dinlensen belki iyi gelir cnm
aminnnnnnn.........
kızlan peki sizde asabilik varmı ben çok aşırı sinirliyim sizdede varmı bu durum kızlar ya zaten normaldede pek sakin biri değildim ama son zamanlarda iyice zıvanadan çıkmaya başladım..........
normalde daha asabiyimdir ama şükür bu aralar daha sakinim sadece hastanelerde yaşadığım olumsuz şeyler aklıma geldikçe zıvanadan çıkıyorum ozaman
12 ağustosta ikili testim var doktorum belki o zaman cinsiyeti görebiliriz dedi hihoyyyt çok heyecanlıyım zemuszemus cinsiyet farketmez ama insan yinede merak ediyor opuyorumnanaktan
benim de 7 ağustosta 2 li testim var ama cinsiyetle ilgili bişey diyen olmadı daha, amaann boşver cnm sağlıkla gelsin bebişlerimiz de ne olursa olsun ister kız ister erkek :ecrin_bebek: