bende daha hastaneye karar veremedım hala ama capada dogururum herhaldeDüşünüyorumda yarın bende 32.haftama giriyorum gittikçe heyecan artıyo nasıl doğurcaz biz yaaa, bide doğum için hastaneye karar verdinizmi?Bütün hazırlıkları nezamna bitirmek gerekir,doğum çantasını nezzamana kadar hazırlamak gerekiyo sizce...
Kızlar yaa doğum çantalarını hazırlamak lazım artık değil mi:1shok:
bebişlere küvet aldınız mı?kimisi kullanılmıyor diyor kimizi de al nerde yıkıycan diyor siz aldınız mı ?
birde her dr 37. haftasına kadar çalışabilir raporu vermiyormuş.kimisi bebek aşağıda diyip 32 haftana kadar izin verebilirim diyormuş bilginiz olsun sadece bizim istememizle olmuyor yani.bende çalışırım diye düşünüyordum ama izin vermez ise dr ne yapcam
bebişlere küvet aldınız mı?kimisi kullanılmıyor diyor kimizi de al nerde yıkıycan diyor siz aldınız mı ?
birde her dr 37. haftasına kadar çalışabilir raporu vermiyormuş.kimisi bebek aşağıda diyip 32 haftana kadar izin verebilirim diyormuş bilginiz olsun sadece bizim istememizle olmuyor yani.bende çalışırım diye düşünüyordum ama izin vermez ise dr ne yapcam
bende alıcam küvet filesiyle birlikte almadan olmaz leğendemi yıkıcaz :)
valla izin meselesi öle hiç aklıma gelmedi çalışmayı istiyoruzda doktor ne dicek doğru valla
hayırlısı artık
benim görümcem küvet aldı ama kullanamıyormuş çocuk biraz tombişce hareket ettiremiyormuş içinde küçük geliyor dedi bana vericek ilk zamanlar kullanırım
olsun kız buluruz koyulucak yeri asarız duvara felanalması bişey değilde sonra napıcam ben onu ya fuzulü eşyayı sevmiyorum bebişin kirlilerini toplarım içinde olmadı.
esma yıka leğende ne olacak annemler bizi küvettemi yıkadı sanki.koy leğene dök marşafa ile suyu oynasın dursun suyun içinde.olmadı alırız kucağımıza gireriz küvetin içine beraber yıkanırız işte kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?