herkese günaydın iyi haftalar
canım inş.güzel ve hayırlı haberler alırsın bu ölçümler gerçekten çok yanıltıcı olabiliyor.birebir yaşamış arkadaşım var sıkma hiç canını
inşallah güzel haberlerle dönersin dualarımız seninle..
benimde en çok korktuğum nokta o düşünceee..aklıma geldikçe yapamıycam sanırım ben bunu die strese giriyorum yaa:bbo:
yok canım su değil suyu 16.haftadan sonra alıyolar.ben 14. hafta da olduğum için plesentadan parça alınığ biyopsiye göndercekler adı koryon villus diye bişey..sağolun bu arada sonuçlar 3 haftada çıkcak o sonuç iyi çıkıncada işim bitmiyo sonrada kalbine eko yapılcak..
canım inş.güzel ve hayırlı haberler alırsın bu ölçümler gerçekten çok yanıltıcı olabiliyor.birebir yaşamış arkadaşım var sıkma hiç canını
Kızlar günaydın ben birazdan miniğimi görmeye gideceğim saat 11 de randevum var bizim için dua edin testleri yapıcak .
inşallah güzel haberlerle dönersin dualarımız seninle..
esracım arkadaşın içinde dua ediyorum inş.en kısa sürede kurtulur kolay bir doğum olur hayırlısıyla.hemde nasıl sanki kendim doğum yapıyomuşum kadar heyecanlandım ya.... haber bekliyorum hayırlı haberlr bi gelsin koşucam hastaneye...
sanki ben hiç doğurmayacakmışım gibi geliyor.sırnaşık şey
kaçış yok ille de doğuracaksın kızım diyor içimden bir ses işte o zaman panik başlıyor
benimde en çok korktuğum nokta o düşünceee..aklıma geldikçe yapamıycam sanırım ben bunu die strese giriyorum yaa:bbo: