balım inşallah.... bu mübarek günde yüce Rabbim den bir kez daha diliyorum ki sana ve senin gibi evlat hasreti çeken tüm kadınlara hayırlısı ile tez zamandan sağlıklı hayırlı evlatlar bağışlasın:Saruboceq:
balım inşallah.... bu mübarek günde yüce Rabbim den bir kez daha diliyorum ki sana ve senin gibi evlat hasreti çeken tüm kadınlara hayırlısı ile tez zamandan sağlıklı hayırlı evlatlar bağışlasın:Saruboceq:
cnm sen şimdiden çalışmalar başla öyle hemen ol dıyınce olsa ahhh keşke:)) bende ilk zmanlar burcuna göre yapayım derdim şimdide olsun hangi burç olursa olsun dıyorum .. sevgıler
yuppiiii ilk hamilemiz cikmissssdelikafadulden
hayalcim tebrik ederim bitanemmmm:teytey::teytey::teytey:
kizlar bu arada bende gecen hafta test yaptim,hangi gündü hatirlamiyorum ama kocaman bi negatiftilaelaelaelaelae
adette olmadim..doktoru arasamda gitsem artik,yine kistler olustu sanirim:bbo:
slm kizlar bebegim bana siki siki tutunursa bende subat annesi olacagim. dun test yaptim ikinci cizgi coook hafif bir sekilde gorundu. doktora gidip test yaptiricam .