2010 Şubat Anneleri

kızlar başak burcuyum dedimya..
30 agustos benim dogum günüm..artık 29 olacagım..ah ahhh
31 agustos evlilik yıldönümüz..7 yıl geride kalacak

yıllar nekadarda çabuk geçiyor ya ben daha sanki dün evlendim ama 1 yıl 3 ay oldu
maşallah sen 7.yılındasın nice yıllara mutlu huzurlu inş.

NİCE MUTLU YILLAR ŞİMDİDEN ayy ne güzel 7 yıl geride kalmış beraber nice yıllar canım çoçuklarınızla sağlıcakla huzurla inşallah.

maşallah canım daha nice güzel senelere..

teşekkürler canım.

günaydın nasılsınız........

günaydın.iyiz biz.sen nasılsın.

yıllar nekadarda çabuk geçiyor ya ben daha sanki dün evlendim ama 1 yıl 3 ay oldu
maşallah sen 7.yılındasın nice yıllara mutlu huzurlu inş.

evet bene bile diyorum vay be 7 yıl diye..

NİCE MUTLU YILLAR ŞİMDİDEN ayy ne güzel 7 yıl geride kalmış beraber nice yıllar canım çoçuklarınızla sağlıcakla huzurla inşallah.

amin cümlemiz mutlu .beraber bebişlerimizle olsun...

günaydın canlarım nasılsınız tam giriyom yazıyom yollamaya gelince elektrik kesiliyo.
srpp hoş geldin aramıza canım.
volescim hadi bakım son 24 saat büyük buluşmaya.

birde birşey soracağım meyve ile aranız nasıl ben normaldede çok severdim ama hamilelikte çokmu yiyorum acaba günde 2 kivi - 2 armut -1 tane şeftali yiyorum abartıyormuyum sizce ama tek yiybildiğim meyve sabze falan yemiyorum.

papatyacım şimdiden nice senelere hem doğum günün için hem evlilik yıldönümünüz için maşallah

fatoşcum sağol canım geçmiyo geçmiyo zamandurdu sanki

canım meyvenin abartısı olur mu ya sana zarar vermiycek şeyerden biri hem sağlıklı hem kilo yapmıyo ne güzel işte ye yiyebildiğin kadar...

bende meyve severdim ama yiyemiyorum.benim velet bu aralar canı portakal istiyo günde bir iki yiyorum okadar..

papatyacım şimdiden nice senelere hem doğum günün için hem evlilik yıldönümünüz için maşallah

fatoşcum sağol canım geçmiyo geçmiyo zamandurdu sanki

teşekkür ederim canım sagol...

inşallah canım inşallahhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Voles bence seninki yarın erkek çıkcak!!:)) bak ben söledim sen
merak etme canım artık:)
Maaşallah allah mutluluğunuzu daim etsin.. ne güzelmiş... Doğum günün de şimdiden kutlu olsun..
ben başak burcuyum.bu tam beni tarif ediyoo...
ben de baktım annem ikizler onu tarif ediyor... ama ben teraziyim.. eşinden başka bişii düşünmüor gibi yazmış.. bu arada şubat anneleri başak ağırlıklı galiba???
a.s.

çok olduğunu düşünmüyorum bende bütün gün meyva yiyorum şimdilerdede elma portakal birde havuç çok yiyorum

slm kızlar nasılsınız bu gün ne var ne yok bebekler nasıllar

geçmişi okuyup geldim , papatyacım nice senelere canım , voles büyük gün yarın güzel haberlerini bekliyoruz....

ben balığım kızlar ama burçlardan hiç anlamıyorum benn hiç te takip etmem hangi ay hangi burç bilmem yanii:S papatya cnm şimdden nice nice yıllara d.g kutlu olsun ve tabikide evlilik yıldönümde inş bir ömür eşin ve bebeklerinde birlikte bir ömür sürersşn

şaka maka 155 günüm kalmış dogumuma inanmıyorum ne kadar çabuk geçtiii günler ilk zmanlar hemen gelsin diyorduk geliyo yavaş yavaş yazda bitti nerdeyse :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…