Selam arkadaşlar aranıza yeni geldim. Ben de Şubat annesiyim. Herkese sağlıklı bebekler diliyorum.
kızlar başak burcuyum dedimya..
30 agustos benim dogum günüm..artık 29 olacagım..ah ahhh
31 agustos evlilik yıldönümüz..7 yıl geride kalacak
günaydın nasılsınız........
maşallah canım daha nice güzel senelere..
günaydın nasılsınız........
yıllar nekadarda çabuk geçiyor ya ben daha sanki dün evlendim ama 1 yıl 3 ay oldu
maşallah sen 7.yılındasın nice yıllara mutlu huzurlu inş.
NİCE MUTLU YILLAR ŞİMDİDEN ayy ne güzel 7 yıl geride kalmış beraber nice yıllar canım çoçuklarınızla sağlıcakla huzurla inşallah.
birde birşey soracağım meyve ile aranız nasıl ben normaldede çok severdim ama hamilelikte çokmu yiyorum acaba günde 2 kivi - 2 armut -1 tane şeftali yiyorum abartıyormuyum sizce ama tek yiybildiğim meyve sabze falan yemiyorum.
birde birşey soracağım meyve ile aranız nasıl ben normaldede çok severdim ama hamilelikte çokmu yiyorum acaba günde 2 kivi - 2 armut -1 tane şeftali yiyorum abartıyormuyum sizce ama tek yiybildiğim meyve sabze falan yemiyorum.
papatyacım şimdiden nice senelere hem doğum günün için hem evlilik yıldönümünüz için maşallah
fatoşcum sağol canım geçmiyo geçmiyo zamandurdu sanki
Voles bence seninki yarın erkek çıkcak!!:)) bak ben söledim seninşallah canım inşallahhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Maaşallah allah mutluluğunuzu daim etsin.. ne güzelmiş... Doğum günün de şimdiden kutlu olsun..kızlar başak burcuyum dedimya..
ben de baktım annem ikizler onu tarif ediyor... ama ben teraziyim.. eşinden başka bişii düşünmüor gibi yazmış.. bu arada şubat anneleri başak ağırlıklı galiba???ben başak burcuyum.bu tam beni tarif ediyoo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?