canım meyvenin abartısı olur mu ya sana zarar vermiycek şeyerden biri hem sağlıklı hem kilo yapmıyo ne güzel işte ye yiyebildiğin kadar...
kızlar günaydın dedik yani neyse.
volescim ssenin kızın olacak.6 hissim kuvvetlidir.
Voles bence seninki yarın erkek çıkcak!!:)) bak ben söledim sen
merak etme canım artık:)
Maaşallah allah mutluluğunuzu daim etsin.. ne güzelmiş... Doğum günün de şimdiden kutlu olsun..
ben de baktım annem ikizler onu tarif ediyor... ama ben teraziyim.. eşinden başka bişii düşünmüor gibi yazmış.. bu arada şubat anneleri başak ağırlıklı galiba???
a.s.
geçmişi okuyup geldim , papatyacım nice senelere canım , voles büyük gün yarın güzel haberlerini bekliyoruz....
ben balığım kızlar ama burçlardan hiç anlamıyorum benn hiç te takip etmem hangi ay hangi burç bilmem yanii:S papatya cnm şimdden nice nice yıllara d.g kutlu olsun ve tabikide evlilik yıldönümde inş bir ömür eşin ve bebeklerinde birlikte bir ömür sürersşn
şaka maka 155 günüm kalmış dogumuma inanmıyorum ne kadar çabuk geçtiii günler ilk zmanlar hemen gelsin diyorduk geliyo yavaş yavaş yazda bitti nerdeyse :))))))))))
günaydın selmacım burcucum papatyacım.söle canım ne sakıncası olacak.papatya senin adın ne ?
çok değil dogum işi belli olmaz hiççç bakarsın önce sen kucaklarsın meleğini bilemeyiz ki benim ocak olacak diyom ama belki aralıkta olur ayy o kadarda erken gelmesin zamanında gelsin
slm herkesee..
doremi slm cnm
papatya bende de aynı his var cnm çok korkuyom ama ocaktan bile önce gelecekmiş gibi geliyo içimden rabbim saglıkla göndersin inş bebeklerimizi bize
doremi hoşgeldin naberr
hoşbulduk canım..
iyiz çokşükür.. siz napıoyosunuz bebiiş nasıl bugün
doremi hoşgeldin naberr
papatya ne erken doğumu kız ağzından yel alsın sus
fatoşum kuzum günaydınn nasılsın
kız benimkinide bi düşün ne olur sence 6. hissine göre CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?