2010 Şubat Anneleri

canım meyvenin abartısı olur mu ya sana zarar vermiycek şeyerden biri hem sağlıklı hem kilo yapmıyo ne güzel işte ye yiyebildiğin kadar...

ama meyvedede şeker varya sonradan gebelikte şekere falanda bakıyorlar aslında ben abarttım dahada yiyeceğimde seker oranından korkuyorum.şimdilik yemeye devam edeyim dr gittiğimde unutmıyayımda bunu da sorayım

valla bend erkek diyom volese.ayy yakında iddaya gircez senin velet için voleskaydirigubbakcemile3

geçmişi okuyup geldim , papatyacım nice senelere canım , voles büyük gün yarın güzel haberlerini bekliyoruz....

canım sagol.sen çoktan bu yolları geçmişsindir sen kaç yıllık evlisin...

amin canım cmlemiz mutlu olsun.hep beraber...

kızlar günaydın dedik yani neyse.
volescim ssenin kızın olacak.6 hissim kuvvetlidir.

fatoşum ben dedimmi hatırlamıyom ama günaydım sürmeliiiiii.
şimdi kara verdim sana sürmeli diycem.bi sakıncası varmı..

kız voles sende sürmeli duruyon sürmeli 2 de sen oluver tamammı....laelaelaelaelae

şaka maka 155 günüm kalmış dogumuma inanmıyorum ne kadar çabuk geçtiii günler ilk zmanlar hemen gelsin diyorduk geliyo yavaş yavaş yazda bitti nerdeyse :))))))))))

valla teskere gibi bizde gün sayar olduk.benim şafak 166 sanırım .aramızda bi hafta var senle...uyyyy çok varmış...

günaydın selmacım burcucum papatyacım.söle canım ne sakıncası olacak.papatya senin adın ne ?

çok değil dogum işi belli olmaz hiççç bakarsın önce sen kucaklarsın meleğini bilemeyiz ki benim ocak olacak diyom ama belki aralıkta olur ayy o kadarda erken gelmesin zamanında gelsin

günaydın selmacım burcucum papatyacım.söle canım ne sakıncası olacak.papatya senin adın ne ?

benim adım ayşegülnaniknanik

çok değil dogum işi belli olmaz hiççç bakarsın önce sen kucaklarsın meleğini bilemeyiz ki benim ocak olacak diyom ama belki aralıkta olur ayy o kadarda erken gelmesin zamanında gelsin

ya kızlar inanırmısınız bunu eşimede dedim.kızımda hiç böyle hissetmiyordum ama bu bebgi sanki erken doguracakmışım gibi geliyo.neden bilmiyorum .aman olmasın tasi allah korusun.ama ya aşyegül bu çocuk erken gelecek diyo içimden bi his.sizdede bölee bişey varmı:CüvCüv:

doremi slm cnm
papatya bende de aynı his var cnm çok korkuyom ama ocaktan bile önce gelecekmiş gibi geliyo içimden rabbim saglıkla göndersin inş bebeklerimizi bize

kızlar nerden çıktı bu erken doğum muhabbeti..
sakin olun bakalım , düşünmeyin öyle

hoşgeldiin

doremi slm cnm
papatya bende de aynı his var cnm çok korkuyom ama ocaktan bile önce gelecekmiş gibi geliyo içimden rabbim saglıkla göndersin inş bebeklerimizi bize

valla allah korusun.umarım his olarak kalır.zamınında dogururuz....ayy ben çok heves ediyorum doktorumda okeylerse ben bebegimi 02.02.2010. olmasını istiyom tarih olarak.nasıl ama çok karizmatik dimişakkıdı

srpp sen pek sessizsin.yenisin ondanmı yazmıyon.senin adında muhtemelen seraptır dimi

hoşbulduk canım..
iyiz çokşükür.. siz napıoyosunuz bebiiş nasıl bugün

iyiym bende hayatım bebiş iyi anasını obur yaptı durmadam yemek yemek istiyorum
durmdan bişiylere aşeriyorum şimdi annemi aradım bişiy istedi canım yap die :)
senin bebiş nası

papatya benim dr um da inş 02.02 de gelir dei ama kısmet yaa saglıkla geşlsinde öylke bir isteğim yok benim dr istiyo sadece:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…