2010 Şubat Anneleri

canım yaa allah kolaylık versin.kolay gelsin.neyse geceleri bile olsa yazda senden haberleri alalım.kendine iyi baak....

günaydın hayırlı günlerr

günaydın canımmm.

olmuş canım walla süper olmuş zeynepcik kardeş konusuna nasıl bakıyo bu arada:))

şimdilik bebegi seviyo.bu bebek manim diyo.bazen anne şşşşt bebek uyuyo der.kızım çok sevecendir başka bebekleri sever okşar.asla döme çizme huyu yoktur.asabi degildir.ama tabi sevdigi çocutlar evden gidiyo.bu kalacak bakalım sinirlenecekmi.gitisin derse.doguma yakın bi pedagog bölümüne gidecegiz sanırım.bi danışalım....

günaydın kızlar hepinize güzel günler

sanada günaydın canım..

kızlar biliyosunuz ben bebek istemememiştim tam dört yıl beklemiştim.ahanda anlatıyoo.

Selam arkadaşlar aranıza yeni geldim. Ben de Şubat annesiyim. Herkese sağlıklı bebekler diliyorum.

hoşgeldin papatya iyi uymuşsun maşallah
bende başak burcuyum banada uyuyor tarif bana kalsa bebek istemesdim ama yaşımız geçiyor dedim ama şimdi iykide hamileyim diorum

günaydın kızlar SRPP aramıza hoşgeldin.Balık burcuyum benim çocuğum disiplinsiz mi olacak şimdi hıııhhh

Hoşbulduk:) 14+6 benim SAT: 15 Mayıs Doğum 18 Şubat. Henüz cinsiyetimizi de öğrenmedik 4 Eylül de öğrenicez. Kız erkek farketmez ilk bebeğimiz zaten ama heyecanla bekliyorum.

bu arada günde en az 1 tane kivi yiyin kızlar 1 tane kivide günlük c vitamini ihtiyacımızdan fazlası varmış.bizde yakın zamanda kabızlık sorunları falanda başlıyacak kivi çok yararlı günde 1 tane yiyin mutlaka.

voles gelir gelir benim daha 15 gün var kontrolüme senin gibi cinsiyetini merak ediyorum bende inş. gösterirler yaramazlar

ah inşallah canım inşallah tak etti canıma gariiii

volescim azcık nezleyim dr un bilgisi olmalı mı acaba yoksa kendi kende geçmesini mi beklemeliyim bilmiyorum deneyimli arkadaslardan sorayım..
sen nasılsın neler yaptın?

geçmiş olsun canım dikkat et kendine gerçi burun akması akmamasından daha iyidir baş ağrısı yapmaz ama dr. gittiğinde gene bi danış derim canım ben...

Selam arkadaşlar aranıza yeni geldim. Ben de Şubat annesiyim. Herkese sağlıklı bebekler diliyorum.

hoşgeldin canım hayırlı olsun meleğin sağlıkla alırsın inşallah kucağına...

Hoşbulduk:) 14+6 benim SAT: 15 Mayıs Doğum 18 Şubat. Henüz cinsiyetimizi de öğrenmedik 4 Eylül de öğrenicez. Kız erkek farketmez ilk bebeğimiz zaten ama heyecanla bekliyorum.

bende bilmiyorum bende bendeeeeeeee klava: umarım sen öğrenirsin miniğinin cinsiyetini... ben artık kendimden geçtim beni burda bırakın siz kaçın kendinizi kurtarın mafoldumben

aa bende balık burcuyum burcucum ama ben çok sinirli bir de çok otoriterimdir bilmiyorum çocuk doğunca değişir miyim..

canım hoşgeldin aramıza..

bende başak burcuyum bende ilk başta istemedim ama sonrada yaşım ilerlemeden anne olayım dedim inşallah bende senin gibi iyi bir anne olurum gerçi ben çocukları çok severim

ben küçüktüm ya evlendigimde 22 yaşındaydamhatta kına günümde benim dogum günümdü.pöyle pastalar falanda kesilmişti.anne olmanın zorlugunu bildigim için bu yaşta üstlenmek istemedim.sonra karar verrdim tamam zamanı geldi diye.iyi bir anne olduguma inanıyorum.eşimded der.ne annem ne kardeşlerim.ne diger gelinler.sen çok güzel büyütüyosun kızımı allah razı olsun der.onunla büyükmüş gibi konuşurum.yani ciddiye alırım.ama evet şiddetle titizim elimde degil.o bi balik yer(ben yedirmem artık büyüdü)elim mendilli baş ucunda beklirem ayyyy bi tuhaf olurum yaglı yaglı..

hoşgeldin papatya iyi uymuşsun maşallah
bende başak burcuyum banada uyuyor tarif bana kalsa bebek istemesdim ama yaşımız geçiyor dedim ama şimdi iykide hamileyim diorum

uyudum valla bi daha böyle bi günü nasıl yakalarım bide ikinzi gelince valla saat 7 leri bile ararım....

günaydın kızlar SRPP aramıza hoşgeldin.Balık burcuyum benim çocuğum disiplinsiz mi olacak şimdi hıııhhh

anacım balık burcu duygusal olur derler.sen herhalde anneeee ne olur dese yelkenleri suya indiriverirsin kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…