iyi gceler kızlar geçmiş baya birikmiş okuyamadım herşey iyidir inşallah bundan sonra bir ay pek katılamıycam size merak etmeyin olurmu kayınvaldemler bendeler hemde ramazan bitene kadar( bayramdan sonra bulşuruz inşallah ancak bu saatlerde 10-15 dk uğrayabilcem bi selam verip çıkarım geçmişi okuyamıycam herkes güzel haberler versin inşallah iyi geceler.......
günaydın hayırlı günlerr
olmuş canım walla süper olmuş zeynepcik kardeş konusuna nasıl bakıyo bu arada:))
günaydın kızlar hepinize güzel günler
ben başak burcuyum.bu tam beni tarif ediyoo...
Selam arkadaşlar aranıza yeni geldim. Ben de Şubat annesiyim. Herkese sağlıklı bebekler diliyorum.
voles gelir gelir benim daha 15 gün var kontrolüme senin gibi cinsiyetini merak ediyorum bende inş. gösterirler yaramazlar
volescim azcık nezleyim dr un bilgisi olmalı mı acaba yoksa kendi kende geçmesini mi beklemeliyim bilmiyorum deneyimli arkadaslardan sorayım..
sen nasılsın neler yaptın?
Selam arkadaşlar aranıza yeni geldim. Ben de Şubat annesiyim. Herkese sağlıklı bebekler diliyorum.
Hoşbulduk:) 14+6 benim SAT: 15 Mayıs Doğum 18 Şubat. Henüz cinsiyetimizi de öğrenmedik 4 Eylül de öğrenicez. Kız erkek farketmez ilk bebeğimiz zaten ama heyecanla bekliyorum.
bende başak burcuyum bende ilk başta istemedim ama sonrada yaşım ilerlemeden anne olayım dedim inşallah bende senin gibi iyi bir anne olurum gerçi ben çocukları çok severim
hoşgeldin papatya iyi uymuşsun maşallah
bende başak burcuyum banada uyuyor tarif bana kalsa bebek istemesdim ama yaşımız geçiyor dedim ama şimdi iykide hamileyim diorum
günaydın kızlar SRPP aramıza hoşgeldin.Balık burcuyum benim çocuğum disiplinsiz mi olacak şimdi hıııhhh
voles yarın kaçta gidcen doktora yani haberleri senden ne zaman alacagızzz
ay inşallah cinsiyeti öğreniriz ben de merak ediyorum volescim
canım akşam gidicem 16:40 ta randevum anca c.tesi sabahtan yazarım... ilk iş yazarım sonra geçmişi okurum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?