2010 Şubat Anneleri

evet ya bende öğreneyim hemen alışveriş yapıcam bebeğime dedim salı günü öğrendik ama bişey alamadım gene gereksiz şeyler almak istemiyorum ne lazım ne almam gerekli diye düşünüp duruyorum şimdide evet cüzdanada uysun diye bakıyorum dün akşam bir mağazaya baktım hastane çıkışları 63 tl ve çok iğrençti sanki 10 çocuk kullanmış gibiydi

Canım biz dün 40 liraya 10lu set, 18 liraya 5li set aldık. 11 liraya da dr.brawnun biberonunu aldım geldik. Yalnız nakit parayla gitmek lazım.Kredi kartı olunca pazarlık yapmadılar.

Canım biz dün 40 liraya 10lu set, 18 liraya 5li set aldık. 11 liraya da dr.brawnun biberonunu aldım geldik. Yalnız nakit parayla gitmek lazım.Kredi kartı olunca pazarlık yapmadılar.

bende başka mağazada 10lu seti 35e buldum ama kalitesine bakmadım artık ona bir bakıcam nasıl diye 1 tane tulumla zıbın birkaç tane çorap bir tanede kadife patik aldım daha biberon falan hiç bakmadım evet burdada nakitte %20 indirim yapıyorlar

selam kızlar...
ben dün şu yatma şeklını sordum dr.a istediğin gibi yat birşey olmaz dedi 6.aydan sonra sola yatmak gerekıyormuş şimdi önemlı değilmiş çok rahatladım doğru düzgün uyuyamıyordum

Gerçekten çok zor iş.Çok gezmek ggerekiyor.Bunun için de zaman yok tabi.ben sadece cumartesileri çıkabileceğim alış verişe galiba. karnım iyice büyümeden bitirmek istiyorum.Doğuma yakın dinlenebilmek için.Çünkü öğretmenim ve gün içinde çok yoruluyorum.Allah yardımcımız olsun.kızlar.

gördüm canım bende sola yatamıyordum
istediğin gibi yat deyince çok rahatladım

Benim de hep erkek gibi doğdu içime. Ama eşim hep kız istiyordu. Onun gönlüne göre oldu. Cinsiyet hiç önemli değil. Önemli olan senin de dediğin gibi sağlıklı ve hayırlı olmaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…