2010 Şubat Anneleri

Teşekkür ederim canım benim.Çarşamba 3lü test sonucunu alacağız.İnşallah o da iyi çıkar. Sen kaç haftalıksın fatolina?
inşallah canım
biz salı günü 4.5 olucaz pazartesi gidicem bende hadi hayırlısı

hoşgeldin aramıza hayırlıs olsun

yok cnm 60 kilo dum ilk kontrolumde hamile kaldigimda su an 64 um 6 kilo almisim hamile kalmak istedigim ay cok yemistim hic durmamis tim cok istahlidim sonra kontrole gitik 60 ciktim ben 57 dim ondan once

valla kızlar eşimin halasına da dr. süreklı erkek demiş doğumdan çıkmış gözünüz aydın kızınız oldu demiş ebe şok olmuşlar karıştı sanmışlar ayyyy düşünemıyorum öyle birşey herşeyı erkeğe göre hazırmış
o yüzden emın olamıyorum.......

ayy amanın çok kötü olmuş.. peki.. eşinn halası zamanında ultrason teknolojisi yeni başlamış anlaşılan??

benim dayımın kızının bebeğini de 9 ay boyunca kız sandılar bebek doğdu ki erkek kaydirigubbakcemile3

berre ismi hakkında birşeyler buldum öğrenmek istesin diye düşündüm

Berre/Berra
Peygamber Efendimiz"in, güzel manalı olan bazı isimleri daha güzeliyle değiştirdiği de olmuştur. Mesela Peygamberimiz, "iyi insan, kusursuz kimse, günahsız" anlamına gelen Berre/Berra ismini Zeynep"e çevirmiştir. Bu ismi taşıyanın zihninde, kendini beğenme gibi bir mana oluşabilir. Bu da ismi taşıyan kişinin karakterini olumsuz yönde etkileyebilir
bazı isimlerin bilmediğimiz yönlerini yazan biryerde bulmuştum ama nerde buldum hatırlamıyorum. bir arkadaşım için saklamıştım.
belki ilgilenirsin diye yazdım.
bu sırada hoşgeldin aramıza opuyorumnanaktan

benim dayımın kızının bebeğini de 9 ay boyunca kız sandılar bebek doğdu ki erkek kaydirigubbakcemile3

benim eşmin iş yerinde arkadaşınada 9 ay hep erkek demişler. eşi doğuma gidiyor. ebe bebeği getiriyor adama kız. adam kabul etmiyor bebeği karıştırdınız benim erkek olacaktı diyo. hastaneyi ayağa kaldırıyor. sonra başhekime çıkıyolar. o gün doğan bebeklere bakıyolar o gün doğan bütün bebekler kız. herkes şaşkın tabi. bizede kız dedi doktor amcamız %97 dedi. tam yarım saat uğraştı. çok güveniyorum doktoruma yanılacağını sanmıyorum ama tabi yinede allah bilir.

merhaba arkadaslar nasilsiniz
daha oncede girip selam vermistim ama tekrar ancak girebiliyorum
bugun itibariyle 15+2 hamileyim ama halen mide bulantisi cekiyorum aranizda benim gibi olan var mi nezaman bitecek bu bulantilar..dogruduzgun beslenemiyorum enonemlisi su icemiyorum hic
son kontrolumde cok sukur bebegim iyiydi ama yinede cok endiseleniyorum acaba besleniyormudur diye

Canım ben 16+3 üm.Hala bulantım var sabahları ve müthiş iştahsızım.Aç kalmamak için mecburen yiyorum.Doktorum normal bu dedi.Bebek için de endişelenme o besleniyor dedi.Ben de bir an önce bitse bulantılar diye bakıyorum.Çok sıkıldım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…