2010 Şubat Anneleri

aynen bende oyleyim hamileligimin keyfini cikaramadim henuz surekli bulanti kusma halsizlik cok yoruldum..insallah oyledir ben kendimi gectim encok bebegim icin uzuluyorum ona faydali olacak seyleri yiyemiyorum diye..insallah seninde benimde gecer canim bizde keyifle gecirelim hamileligimizi artik

mrb bayanlar nasılsınz?nasıl gidiyo mide bulantısı çekenlere rabbim yardm etsin bende mide bulantısı yok ama acayip başağrısı oldu anlatamam bir hafta boyunca adet dönemi tarihinde genelde çok yaşanırmış baş ağrısı şikayetleri.bakıyorumda çogu arkadaşlar cinsietlerini öğrenmişler ne güzel bizede söyledi doktorum ama kesin bir şey demedi sadece kıza benziyor dedi nasip hayırlısı olsun hepinizi öpüyorum canlarım...

Bence bebek için endişelenme.Ster yaparsan o da gerilir. Vitamin hapı ve kan hapı kullanıyorum ben. Bitince tekrar verdi doktor. Galiba epey kullanacağım. Bir de dinlen bol bol.Yat uzan o zaman hafifliyor biraz bulantılar canım. Ben de hamileliğin keyifli zamanlarını iple çekiyorum.

canım bana da kıza benziyo demişti. Dün keisn öğrendik ki kızmış :)

hayirli olsun kizin canim gerci daha kesin degilmis ama Allah gonlune gore versin
bende bas agrisida oluyor artik hamilelikten mi su icemedigimden mi bilmiyorum
oda zor gercekten sanada gecmis olsun

canım bana da kıza benziyo demişti. Dün keisn öğrendik ki kızmış :)

aaa masallah hayirli olsun kizin
bizde eylul 18deki kontrolumuzde ogrenicez insallah cook merak ediyorum benim icime ilk gunden erkek doguyor bakalim dogrumu hislerim hayirlisi:)

tesekkurler canim
ilk bebeginmi olacak hayirlisiyla?almadiysan birsey baslarsin artik pembeleri hazirlamaya :)

Evet ilk bebeğim canım.daha hissedemiyorum hareketlerini.Pembeyi de hiç sevmem aksi gibi.Kırmızı olsun istiyorum daha çok :) senin ilk bebeğin mi?

evet benimde ilk
sende kirmizi alirsin ozaman kiz bebeklerinde secenek cok
gule gule canim sizede Allah rahatlik versin yarin bulantisiz bir gune baslarsin umarim:)

minnoşlarr hepinize slm ya ben tamamen koptum artık sizlerden( yoğun iş temposu devam aynen bende sşzler nasılsınız diye sorucam ama saçma olucak bidaha kimbilir ne zaman girerim ama kendimden haberler verebiilirim ben ve bebişim iyiyiz 4lü taramamız var bakalım ne zaman gidebilirsem dra hayırlısı bakalım ama sonuç olarak iyiyiz hepinizi çook öpüyorum kendinize ii bakın

.

yazdığım karavana olmuş kimse görmemiş, unutulmuş gitmiş :)
belki beni merak edersiniz diye tekrar yazıyorum kızlar.. kopyalayıp yapıştırıyorum.. kendinize iyi bakın..

ben çok fazla internete girmiyorum şu aralar. valla annem baya kızıyor söyleniyor internetle bilgisayarla çok muhattap olma diye, bişey duymuş üzülmüş o yüzden kafaya takıyor çok.
bi akrabamızın küçücük 1 yaşında kızı var, yavrum karnında kitle tespit etti doktorlar geçen gün, hemen ameliyata aldılar doktor tamamen temizledik demiş, ama patoloji sonuçlarını beklicez demiş inşallah yarabbim yüzlerine güler kötü bişey çıkmaz..
diyeceğim şuki o hamileyken bilgisayarla çok muhattap oldu gerçi onunki laptop tu daha zararlı diyorlar onu ama anne yüreği gelde anlat anneme. lütfen kızım çok fazla vakit geçirme bilgisayarda, o karnında herşeyi çekiyor soluduğun havayı, yediğin yemekteki faydalı zararlı şeyleri, radyasyonu, lütfen beni dinle azcık diyor. bende kıyamıyorum aslında haklı. ya gerçi hepsi yayıyor radyasyon o bi gerçek, bende korktum günde en fazla 15 dk bi bakacağım şey varsa bakıp çıkıcam, öyle karar verdim. uzmanlar zararlı değil diyorlar ama annemi üzmek istemiyorum, 15 dk girsem günde, benden bişey eksilmicek ya :)
ne bileyim ben böyle düşündüm.
:sm_confused:

Hoşgeldin aramıza canım,hayırlı olsun bebişin zemuszemus

Herkese günaydın arkadaşlar. Dün kızımıza ilk cicilerini aldık. Çok ilginç bir şey oldu. Alışverişe gittiğimizde ne alacağım konusunda gerçekten şaşırdım. Ne almak lazım, kaçar tane almak lazım. Ay bir de cüzdana da uysun derken ne alacağımı tamammen unuttun. Kaldım öylece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…