2010 Şubat Anneleri

slm arkadaşlar.nasılsınız.papatyacım doğum günün kutlu olsun.öptüm yeni gelenler hoş gelmiş.cinsiyet öğrenenlerin gözü aydın.

iyim ebruzum sağol canım.fatolina slm tatlım evet bu gün doğum günü yarın evlilik yıldönümü.

oo arka arka ne güzel önce doğum günü somra evlilik yıldönümü
nicelerini görür inşallah

slm annişler herkese hayırlı akşamlar nasılsınız?
papatya canım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle beraber nice yıllara inşaALLAHa.s.

Son düzenleme:
selam kızlarr geçmiş çok okuyamadım inşallah herkes iyidir

sağol cnm iyiyim bugün biraz tansiyonum düştü ama şükür geçti.sen nasılsın?
sen de mi hala yemek yiyemeyenlerdensin canım.. benim hafif de olsa bir bulantım var. yiyorum ama birkaç lokma. tansiyonum düşüyor benim de açlıktan.

yok canım ben ayın 17sinde amniyosentez yaptırdım onu bekliyorum.

iyi çıkar sonuçların inşallah canım.
nasıldı amniyosentez. tam göbeğinden mi giriyorlar almak için? canın acıdı mı? :teselli:

kızlar ben geceleri takılıyorum sabah bakıyorum kimse cevap yazmamış.
gece yazdım diye sabah bakmamazlık etmiyorum siz yine bana cevap yazın olur mu :kedi:

günaydın kızlarrrrrrrrr nasılsınız bugün... uykucu olduğunuz garanti de onun dışında nasılsınız kaydirigubbakcemile3

ben dayanamadım kızıma alışveriş yaptım c.tesi günü sizlerlede paylaşmak istedim....

Herkese günaydııın. İyi güzel haberlerle dolu bir hafta olsuuun.

Cinsiyet öğrenen tüm anneler gözünüz aydın.:ecrin_bebek:

Ben de Cuma günü öğrenicem inşallah heyecanlı bir hafta benim için. Nasıl geçecek günler bilmiyorum:1no2:

kızlar günaydın,
herkese iyi haftalar.
Volescim nihayet öğrenmişssin minik prensesi hadi gözün aydın arkadaşım hihoyyyt
Papatyacım dün dogumgununmus geçmiş dogumgunun kutlu olsun esinle ve cocuklarınla mutlu,sağlıklı huzurlu bir hayatın olur insallah. evlilik yıldönümünde kutlu olsun cnm.

Voles bunlar süper. Gözün aydın öğrenmişsin bu arada bunlar ne de yakışacak minik kızına
İyi günlerde giysin inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…