Herkese günaydııın. İyi güzel haberlerle dolu bir hafta olsuuun.
Cinsiyet öğrenen tüm anneler gözünüz aydın.:ecrin_bebek:
Ben de Cuma günü öğrenicem inşallah heyecanlı bir hafta benim için. Nasıl geçecek günler bilmiyorum:1no2:
kızlar günaydın,
herkese iyi haftalar.
Volescim nihayet öğrenmişssin minik prensesi hadi gözün aydın arkadaşım hihoyyyt
Papatyacım dün dogumgununmus geçmiş dogumgunun kutlu olsun esinle ve cocuklarınla mutlu,sağlıklı huzurlu bir hayatın olur insallah. evlilik yıldönümünde kutlu olsun cnm.
Voles bunlar cook seker yerim ben onu yaw. etekleri giydiginde boyle bacaklarını yiyice yaw kızlar cok seker oluyorr...
Voles bunlar süper. Gözün aydın öğrenmişsin bu arada bunlar ne de yakışacak minik kızına
İyi günlerde giysin inşallah:Saruboceq:
Günaydınlar herkese a.s. nasılsınız tatlı anne adayları....
cumartesi öglen doktora gittim, bebeğim büyümüş gayet iyiymiş kilosu 160 gr boyu 15 cm olmuş maşallah ama cinsiyetini göstermemek için elinden geleni yaptı, doktor göbeğimi salladı sağdan baktı soldan baktı ama yok terbiyeli bebek açmadı bacaklarını... artık bir ay sonraya kaldı yada daha erken başka bir doktora gidip ögrenirim bilemiyorum...
bu arada arkadaşlarımızın çoğu cinsiyetini ögrenmiş gözünüz aydın olsun
Volescim kızın oluyormuş çok sevindim, Rabbim hayırlı ve sağlıklı olmsanın nasip eder inş.
günaydın kızlar hayırlı günler dilerimm
herkes iyidir umarım ,
cinsiyetini öğrenen arkadaşlarım gözünüz aydın,
voles bebişe aldığın ciciler harika
Voles hayırlı olsun, ciciler almışsın ben göremedim ama eminim harika şeylerdir...
ay kızlr ya ben cok mu kilo aliyom ben 57 kilo falandim hamile kalinca simdi 64 um
Canım doktorunla konuş istersen benim doktorum ayda en fazla 1,5 kilo alacaksın dedi.
yazdığım karavana olmuş kimse görmemiş, unutulmuş gitmiş :)
belki beni merak edersiniz diye tekrar yazıyorum kızlar.. kopyalayıp yapıştırıyorum.. kendinize iyi bakın..
ben çok fazla internete girmiyorum şu aralar. valla annem baya kızıyor söyleniyor internetle bilgisayarla çok muhattap olma diye, bişey duymuş üzülmüş o yüzden kafaya takıyor çok.
bi akrabamızın küçücük 1 yaşında kızı var, yavrum karnında kitle tespit etti doktorlar geçen gün, hemen ameliyata aldılar doktor tamamen temizledik demiş, ama patoloji sonuçlarını beklicez demiş inşallah yarabbim yüzlerine güler kötü bişey çıkmaz..
diyeceğim şuki o hamileyken bilgisayarla çok muhattap oldu gerçi onunki laptop tu daha zararlı diyorlar onu ama anne yüreği gelde anlat anneme. lütfen kızım çok fazla vakit geçirme bilgisayarda, o karnında herşeyi çekiyor soluduğun havayı, yediğin yemekteki faydalı zararlı şeyleri, radyasyonu, lütfen beni dinle azcık diyor. bende kıyamıyorum aslında haklı. ya gerçi hepsi yayıyor radyasyon o bi gerçek, bende korktum günde en fazla 15 dk bi bakacağım şey varsa bakıp çıkıcam, öyle karar verdim. uzmanlar zararlı değil diyorlar ama annemi üzmek istemiyorum, 15 dk girsem günde, benden bişey eksilmicek ya :)
ne bileyim ben böyle düşündüm. :sm_confused:
minnoşlarr hepinize slm ya ben tamamen koptum artık sizlerden( yoğun iş temposu devam aynen bende sşzler nasılsınız diye sorucam ama saçma olucak bidaha kimbilir ne zaman girerim ama kendimden haberler verebiilirim ben ve bebişim iyiyiz 4lü taramamız var bakalım ne zaman gidebilirsem dra hayırlısı bakalım ama sonuç olarak iyiyiz hepinizi çook öpüyorum kendinize ii bakın
cnmm nerlerdesin cidden sen ya iyi haberlerini bekliyoruz.
.
bizde iyiyim canım sağol...bebişte iyi bakalım sonuçları temiz çıkınca daha iyi olacak inşallah
cumartesi öglen doktora gittim, bebeğim büyümüş gayet iyiymiş kilosu 160 gr boyu 15 cm olmuş maşallah ama cinsiyetini göstermemek için elinden geleni yaptı, doktor göbeğimi salladı sağdan baktı soldan baktı ama yok terbiyeli bebek açmadı bacaklarını... artık bir ay sonraya kaldı yada daha erken başka bir doktora gidip ögrenirim bilemiyorum...
Volescim kızın oluyormuş çok sevindim, Rabbim hayırlı ve sağlıklı olmsanın nasip eder inş.
Herkese günaydııın. İyi güzel haberlerle dolu bir hafta olsuuun.
Cinsiyet öğrenen tüm anneler gözünüz aydın.:ecrin_bebek:
Ben de Cuma günü öğrenicem inşallah heyecanlı bir hafta benim için. Nasıl geçecek günler bilmiyorum:1no2:
selam kızlarr geçmiş çok okuyamadım inşallah herkes iyidir
günaydın kızlar bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenenleri kutluyorum darısı benim başıma
volescim harika şeyler bunlar.. ben de ebebek e gidiyim diyorum bugün.. seneye yaza giydirmek için indirimli bişiler bakıyım
VOLESCıM onlar ne ccici öyle Allahım sağllıkla giydirmek nasip etsin
volescim harika şeyler bunlar.. ben de ebebek e gidiyim diyorum bugün.. seneye yaza giydirmek için indirimli bişiler bakıyım
kızalr c.tesi gününden beri mide bulantısı ishal mahvoldum kafamı yastıktan zor kaldırdım midemde kocabir kaya var sanki gece kaç kez terleyip üsütümü yeniledim ama gene hastayım bebeğime bir zararı olurmu acaba zordaq olsa sütümü yumurtamı peynirmi ihmal etmedim hiç kivi limon felan yedim çok halsizim
bide yemedende kesildim bişiy yiyemiyorum bebeğim ne alemde çok merak ediyorum Allah ım korusun
çok sağol yeni ekledim canım resimleri... resimler sizlerdende bekliyoruz ama bilginize:)))
günaydın cnm maşallah bebişine benim dr gr söylemio hiç.benim sıpamda göstermedi saklıo 1 hafta sonra tekrar gidicem bakalım inadını kırabilecekmiyiz.
günaydın kızlar bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenenleri kutluyorum darısı benim başıma
papatyacım ben de evlilik yıldönümünü ve doğum gününü kutluyorum nice mutlu senelere
aryacım dikkat et 6. aydan sonra ister istemez daha fazla kilo alıcaz zaten.. ama şimdi evde anne varken de birşeyler istememek olmaz ondan yerimseniben
cnm geçmiş olsun:teselli: yemeye çalış kötü olsanda muhakak bende hastalanınca hatta öksürdükçe hep bebişimi düşünüyorum Allahım korusun onları ama toparlanmak için iyi beslenmek şart umarım en kısa zamanda düzelirsin
merhaba hadi gözünaydın bebisini gordun ve iyi haberlerini aldın. Cinsiyeti göstermemis ama olsun bence arada baska dra gidip ogren soyle 2 hafta sonra fln.
kızalr c.tesi gününden beri mide bulantısı ishal mahvoldum kafamı yastıktan zor kaldırdım midemde kocabir kaya var sanki gece kaç kez terleyip üsütümü yeniledim ama gene hastayım bebeğime bir zararı olurmu acaba zordaq olsa sütümü yumurtamı peynirmi ihmal etmedim hiç kivi limon felan yedim çok halsizim
bide yemedende kesildim bişiy yiyemiyorum bebeğim ne alemde çok merak ediyorum Allah ım korusun
günaydın cnm senn cinsiyet bellimiydi neydi?bu arada cemile hnm bebeğinin gr söylüyormu bana hiç söylemedi daha..
Saol canım Allah razı olsun, sanırım gidicem bir ay bekleyemem bu gidişle...
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine... bebeğine bişey olmaz Allah korur inş. sen biran önce iyileşmeye bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?