2010 Şubat Anneleri

Günaydınlar herkese a.s. nasılsınız tatlı anne adayları....

cumartesi öglen doktora gittim, bebeğim büyümüş gayet iyiymiş kilosu 160 gr boyu 15 cm olmuş maşallah ama cinsiyetini göstermemek için elinden geleni yaptı, doktor göbeğimi salladı sağdan baktı soldan baktı ama yok terbiyeli bebek açmadı bacaklarını... artık bir ay sonraya kaldı yada daha erken başka bir doktora gidip ögrenirim bilemiyorum...

bu arada arkadaşlarımızın çoğu cinsiyetini ögrenmiş gözünüz aydın olsun

Volescim kızın oluyormuş çok sevindim, Rabbim hayırlı ve sağlıklı olmsanın nasip eder inş.

günaydın kızlar hayırlı günler dilerimm
herkes iyidir umarım ,
cinsiyetini öğrenen arkadaşlarım gözünüz aydın,
voles bebişe aldığın ciciler harika

hayırlısı olsun canım inşallah zaman geçmiyo walla bende geçtiğimiz cumayı iple çekiyordum.... ama cumadan beridirde zaman nasıl geçti hiç anlamadım:))

sağol canım benim çok tşk ederim darısı yüm öğrenmeyen arkadaşlarıma inşallah....

Voles bunlar cook seker yerim ben onu yaw. etekleri giydiginde boyle bacaklarını yiyice yaw kızlar cok seker oluyorr...

kendimi nasıl zor tuttum anlatamam şimdilik bunlarla sınırlı kaldım ama gözüm dönmüştü yazlık kıyafetler şu an çok ucuz ben bunları bücürükten aldım... 9-13 tl arasında aldıklarım yazın tan 6 aylık oluyorlar bunlarda hep 6 aylığa göre... ayakabıları wenice den aldım.. 13 tl bana çok uygun geldi fiyatlar... zıbınını vs.. onlar nasıl olsa alınır bunları hazır ucuz bulmuşken kaçırmiyim dedim... o kadar minikler ki görmeniz lazım fotoğraflarda nerdeyse benim üstüme olucak gibi çıkmışlar ama el kadar hepsi çok sevimliler... renklerde aslında daha canlı....

Voles hayırlı olsun, ciciler almışsın ben göremedim ama eminim harika şeylerdir...

Voles bunlar süper. Gözün aydın öğrenmişsin bu arada bunlar ne de yakışacak minik kızına
İyi günlerde giysin inşallah:Saruboceq:

amin sağol canım benim sizlerinde resimleri bekliyoruz en kısa sürede....

sağol canım benim darısı sana inşallah... umarım bi sonraki randevunda cinsiyeti öğrenirsin çok büyük bi mutluluk... sende en kısa sürede tadarsın inşallah.. insana bi rahatlama geliyor:))

günaydın kızlar hayırlı günler dilerimm
herkes iyidir umarım ,
cinsiyetini öğrenen arkadaşlarım gözünüz aydın,
voles bebişe aldığın ciciler harika

sağol canım walla gözüm dönmüştü kendine 48tl ye bi çatlak kremi almadım kıyamadım ama kızıma bi anda 65-70 tl lik alışveriş yaptım:))) o gözüme gelmedi hiç...

Günaydın şekerler mutlu huzurlu sağlıklı günler hepinize.ben bugün kendimi biraz daha iyi hissediyorum burnumun uçuklamasına rağmen:sinifsinif: en azından azıcık iyleştim annemi görünce.fazla giremiyebilirim malum annem geldi ve sürekli evi toparlıyoruzmirmirmirmir ama size arada bakmadan duramam.VOLESCİM onlar ne ccici öyle Allahım sağllıkla giydirmek nasip etsin.papatyacım doğum günün ve evlilik yıldönümün kutlu olsun.

ay kızlr ya ben cok mu kilo aliyom ben 57 kilo falandim hamile kalinca simdi 64 um

cnm benim dr 4.ay bitti 1.5 kilo aldım daha kızdı bana halbuki görünürde sadeece göbek vr şimdi dikkat ediyorum mecbur.ama iştahımda bir açıldıki sorma.

Canım doktorunla konuş istersen benim doktorum ayda en fazla 1,5 kilo alacaksın dedi.

benimkide haftada 400 gr dedi.

Cnm anneler nedense hep aynı düşünüyorlar ama ben şahsen uzak duramıyorum bizi ihmal etme arada gir yinede.

bizde iyiyim canım sağol...bebişte iyi bakalım sonuçları temiz çıkınca daha iyi olacak inşallah

cnm iyi çıkıcak inşallah:Saruboceq:

günaydın cnm maşallah bebişine benim dr gr söylemio hiç.benim sıpamda göstermedi saklıo 1 hafta sonra tekrar gidicem bakalım inadını kırabilecekmiyiz.

cnm inşallah öğrenirsinkaydirigubbakcemile3 bende öyle öğrenicem die kaç kez gittim.

selam kızlarr geçmiş çok okuyamadım inşallah herkes iyidir

iyiyiz cnm sen?

günaydın kızlar bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenenleri kutluyorum darısı benim başıma

volescim harika şeyler bunlar.. ben de ebebek e gidiyim diyorum bugün.. seneye yaza giydirmek için indirimli bişiler bakıyım

merhaba hadi gözünaydın bebisini gordun ve iyi haberlerini aldın. Cinsiyeti göstermemis ama olsun bence arada baska dra gidip ogren soyle 2 hafta sonra fln.

kızalr c.tesi gününden beri mide bulantısı ishal mahvoldum kafamı yastıktan zor kaldırdım midemde kocabir kaya var sanki gece kaç kez terleyip üsütümü yeniledim ama gene hastayım bebeğime bir zararı olurmu acaba zordaq olsa sütümü yumurtamı peynirmi ihmal etmedim hiç kivi limon felan yedim çok halsizim
bide yemedende kesildim bişiy yiyemiyorum bebeğim ne alemde çok merak ediyorum Allah ım korusun

günaydın cnm senn cinsiyet bellimiydi neydi?bu arada cemile hnm bebeğinin gr söylüyormu bana hiç söylemedi daha..

papatyacım ben de evlilik yıldönümünü ve doğum gününü kutluyorum nice mutlu senelere

aryacım dikkat et 6. aydan sonra ister istemez daha fazla kilo alıcaz zaten.. ama şimdi evde anne varken de birşeyler istememek olmaz ondan yerimseniben

VOLESCıM onlar ne ccici öyle Allahım sağllıkla giydirmek nasip etsin

volescim harika şeyler bunlar.. ben de ebebek e gidiyim diyorum bugün.. seneye yaza giydirmek için indirimli bişiler bakıyım

sağolun kızlar çok teşekkür ederim bende çok beğenerek aldım ama başkasınında bunu onaylaması insana daha bi mutluluk veriyor....

cnm geçmiş olsun:teselli: yemeye çalış kötü olsanda muhakak bende hastalanınca hatta öksürdükçe hep bebişimi düşünüyorum Allahım korusun onları ama toparlanmak için iyi beslenmek şart umarım en kısa zamanda düzelirsin

çok sağol yeni ekledim canım resimleri... resimler sizlerdende bekliyoruz ama bilginize:)))

Ekleriz inş. canım, ben cinsiyet bilmediğim için sadece hastane çıkışı aldım yeşil renkte olanından, indirimdeymiş nasılsa alıcam dedim ve aldım

günaydın cnm maşallah bebişine benim dr gr söylemio hiç.benim sıpamda göstermedi saklıo 1 hafta sonra tekrar gidicem bakalım inadını kırabilecekmiyiz.

Saol canım benim, bende fazla bekleyemeyeceğim sanırım kendi doktorum olmasada başkasına giderim belki meraktan....

Günaydın canım a.s.

haklısın cnm walla cnm herşeyi istiyorkaydirigubbakcemile3 ben istemesemde zorla yediriyorlar zaten.eşim kendi karın guruldamasına bile kalk bebeğin karnı acıktı diokaydirigubbakcemile3 bu ara hastayım die biraz verdim sanki yine ama benim o 1.5 kiloyu kesin göbek ve göğüs aldı sadece 85 takıyordum eskiden şimdi 90 1 ay sonra o da olmaz eminim.sizinde çok büyüdümü gö ğüsler:kedi:

tatlım sağolasın beslenmek çok önemli zorlada olsa yemeğe çalışıyorum işte
seninde gözün aydın annen gelmiş bide geçmiş olsun iyi olmana seviindim merak etmiştim seni

merhaba hadi gözünaydın bebisini gordun ve iyi haberlerini aldın. Cinsiyeti göstermemis ama olsun bence arada baska dra gidip ogren soyle 2 hafta sonra fln.

Saol canım Allah razı olsun, sanırım gidicem bir ay bekleyemem bu gidişle...

Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine... bebeğine bişey olmaz Allah korur inş. sen biran önce iyileşmeye bak...

günaydın cnm senn cinsiyet bellimiydi neydi?bu arada cemile hnm bebeğinin gr söylüyormu bana hiç söylemedi daha..

ya sorma bana cemile hanım erkek gibi dedi hatta biz 3 hafta önce pipiye benzer bişi gördük ult.da ama ben gene de kesin emin olmak istiyorum.. bu ara hiç yerimde duramıyorum cumaya kadar nasıl durucam bilmiyorum.. bebeğin gr. bana da söylenmedi şimdi baktım ayrıntılı ult. kağıdımda da yazmıyor sadece boyu yazıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…