2010 Şubat Anneleri

esmacım geçmiş olsun ya.. ishalin geçmediyse sana benim diyetisyenin önerilerinden veriyim. beyaz ekmek, tavuk suyuna şehriye çorbası içicen. tahıllı şeyler mercimek çorbası vs. ishali geçirmezmiş. bir de kocakarı ilacı olarak kola içmeni tavsiye ederim yerimseniben

canım çok geçmiş olsun kızlar ya bu hastalık durumu nedir topikteki walla korkmaya başladım... sanırım bünyemiz şu an çok zayıf ve en ufak mikrobik bişey bizi hasta etmeye yetiyo....canım bu arada korkma bebeğine bişey olmaz ama meyveyi ihmal etme... umarım çabuk atlatırsın....

benim göğüslerim çok fena oldu bi de kaşınıyor, uçlarına bebeyağı sürüp duruyorum bir yerde mi ne okudum hatırlamıyorum çatlamaya yakın kaşınırmış.. bir de geceleri sağdan sola dönerken acıyorlar takkeleri giyip öyle yatıyoruz artık

Cnm banada ilk gittiğimde kıza benzio dedi ama şimdi gittiğimde erkek gibide kızda olabilir dedifisfisfis daha erken dedi ama erken değilki artık görünmesi gerekti gr benim ult.kağıdında da yazmıo bu gittiğimde sorucam muhakkak birde sana çatlak için krem vericem dedi almayı unuttum onu alıcam almadıysan sende iste.bu arada bir hastası geldi ben bir gün ordayken 7.ayındaymış halen cinsiyeti görememişler:1shok: cemile hnm kesin göremeden sölüemio galibafisfisfis

tatlım sağolasın beslenmek çok önemli zorlada olsa yemeğe çalışıyorum işte
seninde gözün aydın annen gelmiş bide geçmiş olsun iyi olmana seviindim merak etmiştim seni

saol cnm benim evet merak etmişsin.haber veremedim size ansızın gittim kayınvaldeme.öksürük kaldı birtek oda geçicek inşallah.ama 8 gün ne çektim geç iyleşio insan boll bol dinlen.

sağol canım sabah bitane muz yedim okesti kesiliyo ama gene başlıyo
benim bünye normalde kuvvetliydi ama hemilelikte çekilmez nazlı ve zayıf oldum
senin tavsiyenide deniycem akşam sağol tatlım opuyorumnanaktan

sağol hayatım
salgın var bursa da sanırım sulardan geçiyo hiç çeşme suyu içmezdim iki haftadır tembellik ettik hazır su almadık çeşme suyu içtim ondan oldu sanırım
inş bebeğim iyidir kendi hastalığım hiç umrumda olmadı sadece onu düşündüm annelik buymuş demek dedim bişiy yemeğe hiç halim yokken zorla yedim

Walla çok dikkatli olun cnm hem ağır geçiyor hemde en ufak havadan nem kapıo insan.

benimde kurudu uçları vazelin aldım ben bebeyağı kırmızı kırmızı bişeyler yaptı dr söyledim işte o da ben sana krem vericem dedi.

canım benimde acıyolar sanki gerilmiş patlıcak gibi krem sürüyorum bende büyüyolar bebişimize hazır olmak içinn kuzularımızaa :ecrin_bebek: :1rolleyes:

kızlar ben kaçıyorum yine uğrarım arADA kendinize ve bebişlere iyi bakın hepinizi öpüyorum kendinizi fazla alışverişe kaptırmayın daha kışlık yeni sezon ürünleri çıkıcak.

ben aldım çatlak kremini 65 tl cikkk.. valla bebeyağına talim.. gıdım gıdım sürüyorum öbürkünü ben her ay 65 tl ye acırım

Kızlar ben geldım hepınıze gÜnaydınnn herkesı Çok Özledım vallaa nasılsınız bakalım volescım gÖzÜn aydın Çok sevındım hayırlısı olsun ınŞallah bende yarın ÖĞrenıcem kısmetse dua edın bana

Benim gögüs uçlarım acımaya başladı. ayrıca kocaman oldular gece dönerken falana agrıyor henüz bişey kullanmıyorum
doktor karnım için krem yazdı onu alıcam öglen, gögüslerimi söylemeyi unuttum

kızlar ben kaçıyorum yine uğrarım arADA kendinize ve bebişlere iyi bakın hepinizi öpüyorum kendinizi fazla alışverişe kaptırmayın daha kışlık yeni sezon ürünleri çıkıcak.

öptüm canım görüşürüz kendine iyi bak

günaydın kızlar.

escos'cum senin soru arada kaynamış, benim çin takvimine göre doğru çıktı.

turkkahvesi bilgisayarın hamilelere zarar verdiği konusu muallakta bence.kanıtlanmış bişey yok. ayrıca sadece bilgisayar değil ki, telefonlar, tv, çamaşır mak., bulaşık mak.. Bilgisayarın radyasyon yaydığı doğru fakat bu canlıya zarar verecek kadar değil..bence için rahat olsun.Zaten tıbben kesin bir bilgi olsaydı, yasaklarlardı bence..Rabbim hepimizi korusun..

ayshe85 hoşgeldin canım aramıza. Allah tamamına erdirsin inş. 4. efemiz geliyor maşallah..

voles'cim kıyafetlere bayıldım. Rabbim sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin inş.

Papatyam doğum günün ve evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun şekerim. Allah sağlıklı, uzun,mutlu ömürler versin ailecek..

esmacım geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. izin al, dinlen biraz evde..

ebruli gözün aydın canım, kızçen hayırlı olsun..

yok bee ne hediyesi :sinifsinif: hediyesi 65 tl yerimseniben üstelik sigorta da karşılamıyor

ben aldım çatlak kremini 65 tl cikkk.. valla bebeyağına talim.. gıdım gıdım sürüyorum öbürkünü ben her ay 65 tl ye acırım

doktormu yazdı bu kremi ismi ne, biraz pahalıymış, doktorum banada yazdı öglen alıcam.

Günaydın canım a.s.

aaaa paraylamı verio bende hediye verio sandımkaydirigubbakcemile3

hediye verirler mi hiç paracıklar gidecek...

fatimacım dr bana iki marka önerdi biri Mustela diğeri Lierac. ılki krem, ikincisi jel formunda.. Mustelanın gramajı daha fazla ama jel olan daha kullanışlı olur diye ben Lierac aldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…