kızalr c.tesi gününden beri mide bulantısı ishal mahvoldum kafamı yastıktan zor kaldırdım midemde kocabir kaya var sanki gece kaç kez terleyip üsütümü yeniledim ama gene hastayım bebeğime bir zararı olurmu acaba zordaq olsa sütümü yumurtamı peynirmi ihmal etmedim hiç kivi limon felan yedim çok halsizim
bide yemedende kesildim bişiy yiyemiyorum bebeğim ne alemde çok merak ediyorum Allah ım korusun
papatyacım ben de evlilik yıldönümünü ve doğum gününü kutluyorum nice mutlu senelere
aryacım dikkat et 6. aydan sonra ister istemez daha fazla kilo alıcaz zaten.. ama şimdi evde anne varken de birşeyler istememek olmaz ondan yerimseniben
ya sorma bana cemile hanım erkek gibi dedi hatta biz 3 hafta önce pipiye benzer bişi gördük ult.da ama ben gene de kesin emin olmak istiyorum.. bu ara hiç yerimde duramıyorum cumaya kadar nasıl durucam bilmiyorum.. bebeğin gr. bana da söylenmedi şimdi baktım ayrıntılı ult. kağıdımda da yazmıyor sadece boyu yazıyor..
tatlım sağolasın beslenmek çok önemli zorlada olsa yemeğe çalışıyorum işte
seninde gözün aydın annen gelmiş bide geçmiş olsun iyi olmana seviindim merak etmiştim seni
esmacım geçmiş olsun ya.. ishalin geçmediyse sana benim diyetisyenin önerilerinden veriyim. beyaz ekmek, tavuk suyuna şehriye çorbası içicen. tahıllı şeyler mercimek çorbası vs. ishali geçirmezmiş. bir de kocakarı ilacı olarak kola içmeni tavsiye ederim yerimseniben
canım çok geçmiş olsun kızlar ya bu hastalık durumu nedir topikteki walla korkmaya başladım... sanırım bünyemiz şu an çok zayıf ve en ufak mikrobik bişey bizi hasta etmeye yetiyo....canım bu arada korkma bebeğine bişey olmaz ama meyveyi ihmal etme... umarım çabuk atlatırsın....
canım çok geçmiş olsun kızlar ya bu hastalık durumu nedir topikteki walla korkmaya başladım... sanırım bünyemiz şu an çok zayıf ve en ufak mikrobik bişey bizi hasta etmeye yetiyo....canım bu arada korkma bebeğine bişey olmaz ama meyveyi ihmal etme... umarım çabuk atlatırsın....
benim göğüslerim çok fena oldu bi de kaşınıyor, uçlarına bebeyağı sürüp duruyorum bir yerde mi ne okudum hatırlamıyorum çatlamaya yakın kaşınırmış.. bir de geceleri sağdan sola dönerken acıyorlar takkeleri giyip öyle yatıyoruz artık
benim göğüslerim çok fena oldu bi de kaşınıyor, uçlarına bebeyağı sürüp duruyorum bir yerde mi ne okudum hatırlamıyorum çatlamaya yakın kaşınırmış.. bir de geceleri sağdan sola dönerken acıyorlar takkeleri giyip öyle yatıyoruz artık
ben aldım çatlak kremini 65 tl cikkk.. valla bebeyağına talim.. gıdım gıdım sürüyorum öbürkünü ben her ay 65 tl ye acırım
kızlar ben kaçıyorum yine uğrarım arADA kendinize ve bebişlere iyi bakın hepinizi öpüyorum kendinizi fazla alışverişe kaptırmayın daha kışlık yeni sezon ürünleri çıkıcak.
kızlar ben kaçıyorum yine uğrarım arADA kendinize ve bebişlere iyi bakın hepinizi öpüyorum kendinizi fazla alışverişe kaptırmayın daha kışlık yeni sezon ürünleri çıkıcak.
ben aldım çatlak kremini 65 tl cikkk.. valla bebeyağına talim.. gıdım gıdım sürüyorum öbürkünü ben her ay 65 tl ye acırım
Kızlar ben geldİm hepİnİze gÜnaydınnn herkesİ Çok Özledİm vallaa nasılsınız bakalım volescİm gÖzÜn aydın Çok sevİndİm hayırlısı olsun İnŞallah bende yarın ÖĞrenİcem kısmetse dua edİn bana
aaaa paraylamı verio bende hediye verio sandımkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?