2010 Şubat Anneleri

yarın cinsiyet öğrenme günü.. çok heyecanlıyım kızlar :kedi:

hadi hayırlısı canım seninde kız derse dr. tam kız patlaması şubatta kaydirigubbakcemile3

valla yaa.. bende kime sorsam kızım olcak diyo :))):ecrin_bebek:

hadi canım allah gönlündekini versin.

amin canım.. sağlıklı olsunda başka istediğim yok.. :Saruboceq:

çin takviminde kız çıkıyor bakalım tutacak mı? :)))
CADIARZU

Benim de kızım olacak.Çin takvimine göre tuttur benim

hadi hayırlısı canım seninde kız derse dr. tam kız patlaması şubatta kaydirigubbakcemile3

hadi canım allah gönlündekini versin.

sağol canım inşallah.evet canım seni tebrik ettim görmedin herhalde gözün aydın tatlım.

Benim de kızım olacak.Çin takvimine göre tuttur benim

hadi yaaa :)))
bakalım benimde tutucak mı?
ay tutsa keşke :) :kedi:
peki başka kimlerin tuttu acaba?

ya kızlar cin takviminde tazen hep kız var erkek bir kac var hep kız diyo bende da ogrenmemedim doktor saolsun

ay kızlar evde s...re yaptim cumartesi yemekte misafir olcak aksam tatliyi aradan cikarim dedim simdi yaptim belim koptu bu arada haslarken minisimle ha bire yedik tatlıyı yarın pazardan alis veris yapcam cumarteside yemekler salatalar olsun diye tatlıyı bu gece yapim dedim belim aksamlari agriyo sizinde oylemi arkadaslar

çin takviminde kız çıkıyor ama içime erkek doğuyor benim

Evet canım benim de özl.akşamları çok ağrıyor.

mrhba bende dünden kontrole gittim aslındas ilaç yazdıracaktık
ama dr suyun azalmış dedi
haklı ama en son 1 hafta önce gittiğimde iyi demişti
ben son zamanlar oruç tutmasamda su içmeyi azalttım
şimdi 10 tane 1kglik serum ve günde3 litre su ile cezalandım
suç bende 1 haftadır azaltmıştımtım suyu
BAŞINA BÖYLE BıŞEY GELEN VARSA YARDIMCI OLUR MU KORKUYORUM ACABA OĞLUMA BıŞı OLMUŞ MUDUR?

çin takviminde kız çıkıyor ama içime erkek doğuyor benim

Canım ben de hep erkek hissettim. Hatta ikinci bir doktora gitmeyi bile düşündüm ama doktorum çok emin konuştuğu için gitmedim. Sonuç kızım oldu. Şimdi kızımla mutlu mesut yaşıyoruz :))

canım canini sikma korkma bisi olmaz o da kucuk ya ihtiyacini giderebilir simdilik olan suyla korkutma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…