kızlar bu arada söylemedim di mi?
ben kusmalardan kurtuldum
hatta 1.5 kilo aldım alkisalkisalkis
ohhh sefam olsun
ama şimdide açlığa dayanamıyorum
ne olacak benim bu halim bir acıkayım elim ayagım tutmuyor bir bulantı bir bulantı
bir kraker atıyorum hemen
düzeliyor
yavrum topiş olacak ne anası ne babası öyle ama
benimki fena aç naniknanik
ama ben daha hissedemedim
niyekine?
14+6yımm ama doktor 5 gün önden gidiyoruz demişti yani şu sıralar 15+4 olmam lazım
kız fatoşcum bak yine buldum kendime kıskanıcak bir şey kaydirigubbakcemile3
Canlarım sizleri okuyup okuyup çıkıyorum ya ev işi,yemek kendimde daha tam düzelmedim annem benimle ilgilenmeye geldi hastalandı ağrıları var ona bakıyorum hasrette gideriyoruz biraz öyle işte ama sizsizde duramıyorum ara ara gelip bakıyorum ne güzel haberler alıyorum mydarling cimcimen geliyormuş cnm hayırlısı olsun.bu arada bende bazen birşeyler hissediyorum ama bebeğimmi bilmiyorum sanki biri dürtüyor içeriden hepinizi öpüyorum kızlar ara ara gelirim yine.opuyorumnanaktan
Kızlar yaa valla heyecanım tavan yaptı:bbo: Kalbim pır pır altı buçukta çıkıcam işten yedide doktorda olucam inşallah. Miniğimi görücem gösterirse de cinsiyetini. Ben metromu yiyeyim artık yavaştan
aa cucus benımde oğlum olcak ve bende mehmet efe koycam ısmını ne tesaduf aaaa
Canım seninki kesin erkek. Burcu demişti dersin sonra :)) Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Bu arada bir kaç gündür giremedim. Umarım herkes tüm anneler ve tüm miniklerimiz iyidir :))
hadi güzelim ii haberlerle gel.Kızlar yaa valla heyecanım tavan yaptı:bbo: Kalbim pır pır altı buçukta çıkıcam işten yedide doktorda olucam inşallah. Miniğimi görücem gösterirse de cinsiyetini. Ben metromu yiyeyim artık yavaştan
Fatoş'cuğum senin bebiş belli oldu mu??
Benim için kız erkek farketmez yeter ki sağlıklı olsun.
Gerçi babamızın gönlü kızda sırf onun için kız istiyorum.
Neden erkek sence canım:1rolleyes:
inşallah cnm.özel bı sebebın varmı bu ısım için.benım var mesela.
eşimin 18 yasında askere gıderken vefat eden bı abısı vardı trafık kazasında hayatını kaybettı.ben hiç gormedım tanımadım.abısı oldüğünde eşim 13 yasındaymış..
onun adını koymak ıstedı bende efe ısmını cok begendıgım için bende efe dedım.ıkısınıde koyduk işte.
Bilmem ama aynı benim gibi hissettim birden seni de. Bazen hislerim çok güçlü oluyor ama bazen de beni yanıltıyor. Balık burcuyum da genelde hislerime güveniyorum.
Bizim de herkes özellikle eşim kız istiyordu ama bizim oğlumuz olacak. Ayrıca ben de çok tatlı yiyordum :))
kııızlar doktordan geldim şimdi bebişim normale dönmüş aşağıdaydı korkutmuştu bizi ama çok şükür iyi artık ayy bide bacak bacağın üstüne atmış hanımefendi keyfi yerinde kaydirigubbakcemile2
kııızlar doktordan geldim şimdi bebişim normale dönmüş aşağıdaydı korkutmuştu bizi ama çok şükür iyi artık ayy bide bacak bacağın üstüne atmış hanımefendi keyfi yerinde kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?