2010 Şubat Anneleri

canım benim iyi olda kıskan sefan olsun bak üzülüyodun şimdi ii yiyeybiliyon.

geçmiş olsun canım.arada yaz böle ya merak ediyoruz.

ay kızlar sabah 10.30 da elektrik kesildi 5 te geldi sinir oldum ya yarım saatirde geçmişi okıyorum

Kızlar yaa valla heyecanım tavan yaptı:bbo: Kalbim pır pır altı buçukta çıkıcam işten yedide doktorda olucam inşallah. Miniğimi görücem gösterirse de cinsiyetini. Ben metromu yiyeyim artık yavaştan

Canım seninki kesin erkek. Burcu demişti dersin sonra :)) Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Bu arada bir kaç gündür giremedim. Umarım herkes tüm anneler ve tüm miniklerimiz iyidir :))

slm kızlar nasılsınız bugun bakalı.benımde içimde bı kıpırdanma hıssedıyorum ama bebeğimmi yoksa baska bıseymı anlayamıyorum.sankı ılk bebegım
herseyı unutmusum yaaa
keske kızımda nıot tutsaydım herseyı yazsaydım
ben sadece aydan aya kac kılo aldıgımı not düşmüşüm:))))

aa cucus benımde oğlum olcak ve bende mehmet efe koycam ısmını ne tesaduf aaaa

aa cucus benımde oğlum olcak ve bende mehmet efe koycam ısmını ne tesaduf aaaa

Aynen canım ben de fark ettim. Ve sana yazacaktım şimdi. Kalp kalbe karşıymış. Adaş miniklerimizi bakarsın tanıştırırız bile sonra :))delikafadulden

Canım seninki kesin erkek. Burcu demişti dersin sonra :)) Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Bu arada bir kaç gündür giremedim. Umarım herkes tüm anneler ve tüm miniklerimiz iyidir :))

Benim için kız erkek farketmez yeter ki sağlıklı olsun.
Gerçi babamızın gönlü kızda sırf onun için kız istiyorum.
Neden erkek sence canım:1rolleyes:

hadi güzelim ii haberlerle gel.
Fatoş'cuğum senin bebiş belli oldu mu??

yok canım yarın gidicem ama devlete sölemezler 3 lü test yaptırcam.ayın 10 nunda özele gitçem ozaman gösterirse kuzum öğrencem inşallah.

inşallah cnm.özel bı sebebın varmı bu ısım için.benım var mesela.
eşimin 18 yasında askere gıderken vefat eden bı abısı vardı trafık kazasında hayatını kaybettı.ben hiç gormedım tanımadım.abısı oldüğünde eşim 13 yasındaymış..
onun adını koymak ıstedı bende efe ısmını cok begendıgım için bende efe dedım.ıkısınıde koyduk işte.

Benim için kız erkek farketmez yeter ki sağlıklı olsun.
Gerçi babamızın gönlü kızda sırf onun için kız istiyorum.
Neden erkek sence canım:1rolleyes:

Bilmem ama aynı benim gibi hissettim birden seni de. Bazen hislerim çok güçlü oluyor ama bazen de beni yanıltıyor. Balık burcuyum da genelde hislerime güveniyorum.

Bizim de herkes özellikle eşim kız istiyordu ama bizim oğlumuz olacak. Ayrıca ben de çok tatlı yiyordum :))

Bizim de hem eşimin hem de benim çocukluk kahramanlarımız olan anne tarafından dedelerimizin adı Mehmet. Onlara benzesin oğlumuz karakter olarak diye Mehmet adını seçtik. Efe'yi de yiğit, akıllı, adaletli olsun diye istedik. Ayrıca serde bi de Egelilik olunca:))
Bakma Ankara'da yaşadığıma kalbm Ege'de:))

kııızlar doktordan geldim şimdi bebişim normale dönmüş aşağıdaydı korkutmuştu bizi ama çok şükür iyi artık ayy bide bacak bacağın üstüne atmış hanımefendi keyfi yerinde kaydirigubbakcemile2

Allah neyi hayırlı görmüşse o olsun tabi ki en büyük isteğimiz bu.

Yemeye içmeye bakarsan ben de kız belirtileri var. Turşu suyu içiyorum bardak bardakkaydirigubbakcemile3 Çirkinleştim sivilceler bastı karnım da yayılmış durumda sivri değil. Eğer erkekse bütün bu inançları yıkıcam ona göre kaydirigubbakcemile3

Gözünüz aydın canım. Maşallah kızımıza bak pek te keyifli desene

Srpp, Hayırlısı olsun canım dediğin gibi. Evlatlarımız önce sağlıklı, sonra hayırlı insan olsunlar da cinsiyet sonraki iş :))

Gözün aydın canım:))

hadi gözün aydın
kızlar hep böyle heralde benimki de bacak bacak üstüne atmıştı keyif yapıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…