2010 Şubat Anneleri

ben kaçayım kızlar..
yarın görüşürüz..
yarın büyük gün.. haber veririm size.. iyi geceler....

uykunuz gelmedimi daha ben ayakta uyukluorum sabahları geç kalkmama rağmen bu saatlerde gözümü zor açıom kociş geceeci 1 2 de gecek onu beklerken bi bakim napıyonuz ne ediyonuz die nasıl keyiflerr...

cnm benim de kocis gececi ya hem gece hem gunduz onunla uyuyorum vala 1 de falan uyuyorum anca ben gunde en az 14 sat uyudum icinkaydirigubbakcemile3

ben kaçayım kızlar..
yarın görüşürüz..
yarın büyük gün.. haber veririm size.. iyi geceler....

doremi yarın dr kontrolemi gidiorsun hayırlı haberlerle gelirsin inşallah cinsiyetini öüğrencen ne güzel ay bi ben kaldım galiba öğrenemeyen 20 gün var daha ya geçermii

cnm benim de kocis gececi ya hem gece hem gunduz onunla uyuyorum vala 1 de falan uyuyorum anca ben gunde en az 14 sat uyudum icinkaydirigubbakcemile3

meleksen 14 saatte fazla anacım ya okadar uyusam sersem olurum ben 12 de yatsam 1o en geç ayaktayım öüğlende 1 saat uyurum yeter bebişler miskin olur yoksa biraz hareket etmek lazımm:dance:

doremi güle güle canım,bekliyoruz haberlerini
sedefcim hoşgeldina.s.
bende çıkıyorum yavaştan belim ağrıdı azcık iyi geceler herkeseopuyorumnanaktan

yok cnm bende hep uyumuyorum simdi gece 1 de uyuyorum bazen gece tolete kalkiyorum sabah 8 gibi esim geliyo kahvalti ediyoruz yine yatiyoruz sonra 1 veya 2 gibi kalkiyorum

kızlar biz bebisimle banyo yapmaya giriyoruz cikan arkadaslara iyi geceler allah bebislere size rahatlik saglik versin

yok cnm bende hep uyumuyorum simdi gece 1 de uyuyorum bazen gece tolete kalkiyorum sabah 8 gibi esim geliyo kahvalti ediyoruz yine yatiyoruz sonra 1 veya 2 gibi kalkiyorum

evet ya şu gece tuvaletlere kalkmak yokmu 3 4 kere kalkıyorum ben bide öyle bişey oluyoki sanki idrarımı tutmuşumda okadar sıkıştırıo yani bazen idrarımı yaparken kasıklarımda sancıda oluo

kızlar biz bebisimle banyo yapmaya giriyoruz cikan arkadaslara iyi geceler allah bebislere size rahatlik saglik versin

oh ne güzel aklanın paklanın bebişinle bende kociş gelsin öle gircem evde tekim korkuom banyoya girmeye ii geceler tatlım

kızlar bende çıkıorum bulaşıklarım duruo makinaya atayım hamile kaldığımdan beri pek üşengeç oldum ben öptüm hepinizi ii geceler bebişlerinize ii bakın

evet ya şu gece tuvaletlere kalkmak yokmu 3 4 kere kalkıyorum ben bide öyle bişey oluyoki sanki idrarımı tutmuşumda okadar sıkıştırıo yani bazen idrarımı yaparken kasıklarımda sancıda oluo

canım hayırlı geceler oncelıkle ben sordumda bu kasıklardakı bazen olan sancıyı bebek orda duruyor baskı oluyormus ıdrar torbasına ondan olurmus annelık zor katlancaz artık zemuszemus

vala cnm bende de gece toalete gidince kasiklarda sanci var galiba hepimizde oluyo evet gece cok su iciyorum ben ondan tolete kalkiyom

bizimkisi belli oldu hemececik gösterdi oğluşum.inş. seninkisi de yakın zamanda belli olur.
benim de yemek konusunda şikayetim yok.o şişkinlik dediğin belki de bebiştir hiç inmiyosa aynıysa tabi:emir_bebek

benimde sat 19 mayıs internette hesaplamada 23 Şubat çıkıyor ama dr um parmak hesabı yaptı 26-27 dedi bana kafası karışıktıda yanlışmı dedi acaba:uhm:[/QUOTE]

olabilir canım çünkü benim ultrason kağıdında da internette de 23 şubat gözüküyo.aman boşver sağlıklı doğsunlarda bi kaç günün ne önemi var:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…